Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med flyttehjælp i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Anmeldelse:

Jan Lundin hjælper med flyttehjælp i Tinglev og omegn

Have arbejde 10 år,mekaniker 5år,Maler 5 år,Ikea 5 år,arbejder nu som pedel medhjælper på en stor skole.,flytte mand,Montør på en møbelfabrik .cykel og knallert mekaniker.

Benjamin Lassen hjælper med flyttehjælp i Odense M og omegn

Ung og bomstærk mand

Simon Buse hjælper med flyttehjælp i Søndersø og omegn

Ny udlært tømrer med hænder og hovede skruet rigtigt på, har prøvet Det meste men kender også mine begrænsninger. Opgaver der ikke kan udføres til UG kaster jeg mig ikke ud i.

Anmeldelse:

David Ravnskjær hjælper med flyttehjælp i København Ø og omegn

Alle faggrupper fra arkitektarbejde, byggetilladelser over byggeri og istandsættelse Mulighed for at planlægge og gennemføre flytteopgaver i hele Danmark. Primært i hovedstadsområdet inklusiv Nordsjælland.

Vip multiservice har målsætning om at være Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet! Vi holder til i København. Vi leverer kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vip multiservice følger med tiden og er i den grad en vækstvirksomhed med skarpt fokus på privat- og erhvervsflytninger.

Vores team sætter os ind i dig og din families behov ved at komme ud give en uforpligtende vurdering af jeres hjem, som bunder ud i en anbefaling, der tager afsæt i tidligere erfaringer med lignende behov. Derefter skræddersyer vi en personlig rengøringsløsning, eller flytning. Som du fra start til slut er med til at sætte dit præg på.

Saxo hjælper med flyttehjælp i København og omegn

asdfasdf

Peter Lichtenstein hjælper med flyttehjælp i Solbjerg og omegn

Flyttemand.

Jeg er selstandig flytteman med egen varevogn med lift

Flytte hjælp Transport av gods Rengøring av hus og lejligheder Dødsbo Have arbejde græsklipning og rengøring i haven kørsel til genbrug station ...

Laszlo Hodor hjælper med flyttehjælp i Odense N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Julian Rauchfuss hjælper med flyttehjælp i Glostrup og omegn

Jeg er selvstændig fotograf og sideløbende studerende og jeg vil gerne tilbyde min hjælp med fx. havearbejde, flytte tunge ting i hjemmet, ved flytning etc. Derudover kan jeg yde hjælp til WIFI, Mobiler, PC'er.

Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med flyttehjælp i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

David hjælper med flyttehjælp i København og omegn

Hej jeg er en ung gut på 24 som har erfarring med mange ting og kan hjælp på de fleste områder så hvis du står og mangler hjælp så skriv en besked =)

Aske Pedersen hjælper med flyttehjælp i kerteminde og omegn

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Kenn Lynge hjælper med flyttehjælp i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

https://rengorings-people.dk/

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg træner fitness og har en styrke. Jeg har arbejdet på et lager med tunge kasser, så tungt arbejde har jeg erfaring med. Derudover har jeg flyttet utallige af gange for folk og mig selv, at det er bare noget jeg kan.

Min stærkeste kvalifikation er at jeg er en arbejdsmand, hvilket betyder at jeg har erfaring indenfor rigtig mange brancher. Jeg har altid godt kunne lide at arbejde og have gang i mine hænder. Jeg stræber altid efter at være meget serviceminded, hvilket betyder jeg arbejder meget grundigt og effektivt, uanset arbejde.

Nick Fredsbo hjælper med flyttehjælp i Valby og omegn

Ekspert i IKEA møbler. Den mest effektive på hele handyhand ;-) Jeg har erfaring som tømrer og med havearbejde. Jeg løser alle slags opgaver.

Oliver B. Scheelke hjælper med flyttehjælp i Billum og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Jacob Hornshøj hjælper med flyttehjælp i København N og omegn

Jeg er en ung mand på 24 år. Jeg står uden arbejde for en lille periode og vil derfor heller end gerne ud og hjælpe hvor der mangler en hånd. Jeg er meget udadvendt og i god fysisk form.

Steffen Eriksen hjælper med flyttehjælp i Taastrup og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Abdi Egal hjælper med flyttehjælp i Silkeborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...