Julian Rauchfuss hjælper med flyttehjælp i Glostrup og omegn

Jeg er selvstændig fotograf og sideløbende studerende og jeg vil gerne tilbyde min hjælp med fx. havearbejde, flytte tunge ting i hjemmet, ved flytning etc. Derudover kan jeg yde hjælp til WIFI, Mobiler, PC'er.

Dalsgaard service hjælper med flyttehjælp i Søllested og omegn

Her er et handyman og multifirma der klare mange opgaver lige fra flytning til have og hus job og gerne helt 4 Så kontakt hvis du står med en opgave du mangler hjælp til billige Timepris eller fast pris kontakt mig for at få bud på netop din opgave

Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med flyttehjælp i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Oliver B. Scheelke hjælper med flyttehjælp i Sønderborg og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

David hjælper med flyttehjælp i København og omegn

Hej jeg er en ung gut på 24 som har erfarring med mange ting og kan hjælp på de fleste områder så hvis du står og mangler hjælp så skriv en besked =)

Aske Pedersen hjælper med flyttehjælp i kerteminde og omegn

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Kenn Lynge hjælper med flyttehjælp i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Hedayat Safi hjælper med flyttehjælp i Bagsværd og omegn

Jeg har 4 år erfaring om tag og teknink. Nu jobber i Carlo tagteknik. Jeg har utdanning om tog og teknink. Jeg også jobbet innfor rengjøring, klipping av hav, male hund innvendig og utvendig.

Nick Fredsbo hjælper med flyttehjælp i Valby og omegn

Ekspert i IKEA møbler. Den mest effektive på hele handyhand ;-) Jeg har erfaring som tømrer og med havearbejde. Jeg løser alle slags opgaver.

Jeg træner fitness og har en styrke. Jeg har arbejdet på et lager med tunge kasser, så tungt arbejde har jeg erfaring med. Derudover har jeg flyttet utallige af gange for folk og mig selv, at det er bare noget jeg kan.

Min stærkeste kvalifikation er at jeg er en arbejdsmand, hvilket betyder at jeg har erfaring indenfor rigtig mange brancher. Jeg har altid godt kunne lide at arbejde og have gang i mine hænder. Jeg stræber altid efter at være meget serviceminded, hvilket betyder jeg arbejder meget grundigt og effektivt, uanset arbejde.

David P hjælper med flyttehjælp i Silkeborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

https://rengorings-people.dk/

Ingen profilbeskrivelse...

Steffen Eriksen hjælper med flyttehjælp i Taastrup og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

JAY MTOLO hjælper med flyttehjælp i Kolding og omegn

I am a student currently studying Master of Science in Public Health at the University of Southern Denmark.I also posses a bachelors degree in Global Nutrition and Health.

Nelson Nelson hjælper med flyttehjælp i København S og omegn

Har færdig gjort mange opgaver i sidste et par år

Jacob Dijkman hjælper med flyttehjælp i København S og omegn

Jeg har et lang varigt erfaring med belægning af trægulve både for private og erhverv. Jeg vil give dig nogle gode priser, med en overskuelig tidslinje. MVH

Sabrina Nygaard hjælper med flyttehjælp i Faxe og omegn

Jeg sætter stor ære i at udføre mit arbejde ordenligt og forlader ikke noget jeg ikke kan stå inde for. Jeg går meget op i at kvaliteten er i top ..

Esteban Escobedo hjælper med flyttehjælp i Valby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Susan O'Callaghan hjælper med flyttehjælp i København SV og omegn

Erfaring med havearbejde, rengøring, hundeluftning, telefoni, børnepasning og har generelt en bred vifte af kompetencer som jeg kan bruge i en potentiel opgave.

Philip Mosko hjælper med flyttehjælp i Copenhagen og omegn

Hjælp med indkøb, rengøring, flytning, møbelsamling, endda hjælp til engelsk eller matematik hvis det skulle være det. Jeg er ikke bange for at få mine negle beskidte.

Albert Thomsen hjælper med flyttehjælp i København N og omegn

Snedkerlærling

Arbejde som fragtmand

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med flyttehjælp i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mendim Ramadani hjælper med flyttehjælp i Herlev og omegn

Er kok men ellers ville jeg kalde mig selv en alt mulig mand. 25 år stærk mand klar til alle opgaver. Smilende loyal arbejdere. Arbejdshest 😃😃😃😃😃😃😃😃😃