Thomas Petersen hjælper med græsslåning i Vejle og omegn

Er lidt af ene handymand og holder meget af at kunne hjælpe til rundt omkring. Har i forvejen nogle opgaver hvor jeg slår græs hver søndag. Jeg er primært tilgængelig efter kl. 16 på hverdage og i weekender.

Jan Kawauchi hjælper med græsslåning i Oksbøl og omegn

Jeg kan hjælpe med handyman opgaver, jeg har følgende kurser, AMU stillas, Gaffeltruck, Teleskoplæsser, Alle typer kørekort. Jeg har lavet alle opgaver i renovering af hus, carport og små skure

Anna T hjælper med græsslåning i Odense SØ og omegn

Jeg har fra jeg var lille godt kunne lide at være aktiv. Jeg er opvokset på en gård, hvor alle hjalp til, så tommelfingerne er skruet rigtig på😉 Jeg søger lidt til at supplere den daglige indtægt, og er altid frisk på en ny udfordring.

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med græsslåning i Korsør og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Michael skat Barrett hjælper med græsslåning i Herlev og omegn

Har lavet alt muligt forefaldende arbejde De seneste 12 år. Og alle jeg har lavet noget hos har været tilfredse. Renser fliser. Slår græs. Klipper kanter Klipper hæk mm

Micki Krath hjælper med græsslåning i Højby og omegn

Sidsteårs tømrerlærling, kan både lave tilbud på arbejde med fast pris og med timelønsarbejde. Har arbejdet meget selvstændigt og har altid et par ekstra hænder jeg kan få med til at hjælpe med større opgaver.

Keld Poulsen hjælper med græsslåning i København Ø og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Græsslåning udføres med Simplicity Zts 275, som er bedst til store områder. Dog haves alm græsslåmaskine også :)

Ingen profilbeskrivelse...

Mathias Bach Lassen hjælper med græsslåning i Aabenraa og omegn

Bygningssnedker udlært 2017. Har egen bil og trailer. Skriv gerne ved spørgsmål eller andet

Andy Klaudius. c,") 4H - Hus - Have - Håndværk & Hovedrengøring hjælper med græsslåning i København SV og omegn

4 H - Hus - Have - Håndværk - Hovedrengøring - Tømrer/Maler - Murer - El - VVS - Handyman til selvbyggere. Vi stiller i reglen op 2 mand høj, ved lidt større opgaver. Vi udregner tilbud pr. telefon eller besigtiger opgaven, inden tilbud.

Jonas Henriksen hjælper med græsslåning i Skævinge og omegn

Alt have arbejde alt fra små haver til store boligforeninger Kørslen af ting Nedbrydnings opgaver jord og beton arbejde de fleste maskine havdes til de fleste opgaver

Kim Albrektsen hjælper med græsslåning i Rødby og omegn

Erfaring med grønne områder, græs klipning, hække klipning, lugning af ukrudt, renholdelse af arealer. Jeg siger hellere nej til en opgave, end påtage en opgave jeg ikke kan fuldføre.

Karsten Olesen hjælper med græsslåning i Frederikshavn og omegn

har arbejdet i entreprenør-faget i 35 år med at anlægge terrasse i træ og fliser opsætning af hegn og plankeværk støbe sokkel og træfældning og meget andet

Matthias Knudsen hjælper med græsslåning i Roskilde og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.

Siv Sommer hjælper med græsslåning i Snekkersten og omegn

Almen havearbejde, rengøring , male hegn

Daniel Zacchi hjælper med græsslåning i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Ibo Can hjælper med græsslåning i Helsingør og omegn

Jeg kan få udført alt belægning arbejde til haven, parkering, indkørsel, samt hvis da er brug for tag rensning eller fliserens til rimelige priser ......

Paul Pedersen hjælper med græsslåning i Brabrand og omegn

Jeg er i sin tid uddannet elektriker og kan lave små elreperationer / installationer. Ellers har jeg arbejdet i en servicevirksomhed i rigtig mange år.

Niels Mulbjerg hjælper med græsslåning i Kolding og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rune Petersen hjælper med græsslåning i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

Emilia Pinstrup hjælper med græsslåning i Horsens og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har slået meget græs hos en dame i min egen by, da jeg var mindre.

Ingen profilbeskrivelse...

Mikhail Hedegreen hjælper med græsslåning i Øster Ulslev og omegn

Hej mit navn er Mikhail jeg er 51år jeg er uddannet kok og tømmer. Jeg er på pension og har overskud til at hjælpe andre men have og lettere tømmer opgaver. Jeg er stabil og møder altid til tiden og arbejder i alt slags vejr.

Jacob Andersen hjælper med græsslåning i Fuglebjerg og omegn

Jeg kan Slå græs, luge ukrudt og klippe Hæk. Derudover er jeg tømrer og kan også tilbyde at vaske dine vinduer. Jeg kan generelt de meste i haven. Jeg har selv bil og trailer.

Jannick dalgas hjælper med græsslåning i Otterup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...