Pabló Gueve Bońkowski hjælper med græsslåning i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Duy Nguyen hjælper med græsslåning i Tranbjerg J og omegn

Alt inden for malerfaget og rengøring, vinduespolering, havearbejde hovedsageligt hækkeklipning og meget mere :)........................................

Amir Dono hjælper med græsslåning i Horsens og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Casper christiansen hjælper med græsslåning i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Niels Henrik Bihl hjælper med græsslåning i Odense SØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Medbringer egen nyere plæneklipper med bioklip eller sideudkast. Desuden kan kanter trimmes efter behov/ønske.

Medbringer eget værktøj/maskiner og bil med trailer. Er ikke uddannet håndværker, men trækker på mange års erfaring med praktiske opgaver i bl.a. møbelforretning og restaurationer. Desuden arbejde i egen bolig og have.

Arbejder dagligt med opstilling af robot plæneklippere samt salg og service på have park maskiner

Uddannet tømrer og snedker. Arbejdet med disse fag i mange år, både som snedker og som tømrer (over 20 års erfaring) Serviceteknikker i Novasol/Dansommer. 10 års erfaring 4 års erfaring med servicering af plæne robotter og plæneklippere.

Christian mønster hjælper med græsslåning i Holbæk og omegn

Kan lidt af hvert , spørg om jeg kan løse opgaven, ellers siger jeg bare nej. I kan også ringe til mig. Og den her tekst skal så fylde 150 tegn. Christian

Jeg har været selvstændig inden for have service i mange år og har slået rigtig mange græs plæner både de store og de små plæner

jeg kan tilbyde jer alle former for have arbejde samt mindre murer rep.og mindre transport opgaver samt bort kørsel af affald og mindre ned rivnings opgaver

Artur Reichert hjælper med græsslåning i Brønshøj og omegn

Rengøring ,håndværk ,have arbejde,vinduer pudsning og chaufeur 7 Pers bil og mere.skrive til mig-måske jeg hjælpe................................................... .................................

Anmeldelse:

Lasse Danielsen hjælper med græsslåning i Helsingør og omegn

Kan det meste - har bygget hus , anlagt have , Sat skure op og den slags. Ellers kan du bare spørge så kan jeg da komme og kigge og måske komme med en god ide eller et bud på opgaven.

Mads Kublick hjælper med græsslåning i Aalborg og omegn

Jeg har hjulpet til med havearbejde af flere omgange, primært hækkeklipning og gråsslåning. Derudover har jeg haft forskellige maleropgaver, primært udendørs. Jeg står ikke selv med redskaber til rådighed.

Mia Andersen hjælper med græsslåning i Næstved og omegn

Er uddannet brandmand, vagtcentralsassistent og social og sundhedshjælper. Har 10 års erfaring inde for hjemmeplejen, 6 års erfaring som brandmand og 2 års erfaring vagtcentralsassistent.

Slå græs og lave kanter oprette plæne, rens af plæne

Ingen profilbeskrivelse...

Mange års erfaring i havearbejde.

Havearbejde, Musiker, Pædagog, Tømrer- og Snedkerarbejde. Udfører opgaver til en yderst rimelig pris, Jeg løser opgaver primært i weekender, helligdage.

Anmeldelse:

Andreas Andersen hjælper med græsslåning i Aalborg og omegn

Kan lidt af hvert. Har mange erfaringer igennem mine arbejdspladser. Er meget arbejdsom og holder mine aftaler til punkt og prikke.. Skriv endelig hvis du tror du kaaan bruge min hjælp

Karl Henrik Hansen hjælper med græsslåning i Sæby og omegn

Er lidt af en altmuligmand.

Malgorzata Labentowicz hjælper med græsslåning i Hedehusene og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Jonathan Glover hjælper med græsslåning i Ribe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Peter Larsen hjælper med græsslåning i Nærum og omegn

Jeg er gartner for dronningen på Fredenssborg SlotJeg er bl.a uddannet maler fra et af Danmarks fineste malerfirmaer, som bla.udfører opgaver på slotte, kirker , dvs foruden ordinært malerarbejde også marmorering, forgyldning etc.

Christine Hanselmann hjælper med græsslåning i Silkeborg og omegn

Har altid været havenørd. Blev uddannet Som grøn anlægsgartner i 2011, men kan godt udføre små belægningsopgaver. Har arbejdet som gartner ved større kirkegård siden 2007.

Henrik Koring hjælper med græsslåning i Gistrup og omegn

El-installatør og Gartner - Selvstændig skovdyrker gennem mere end 30 år. Meget flexibel mht. tid og dage og vejr. Er god til at overholde aftaler og laver et pænt stykke arbejde.

Christian Kurzenberger hjælper med græsslåning i Frederikssund og omegn

Sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og jeg nyder at være aktiv samt at kunne hjælpe andre mennesker. Jeg har sans for detaljen, og stræber altid efter det bedste resultat. Du kan altid få en hyggelig snak med mig inden/under/efter arbejdet.

Jesper Valbo hjælper med græsslåning i Næstved og omegn

Selvlært tømrer-murer-elektriker-maler-blikkenslager-havemand.

Fatima Hussein hjælper med græsslåning i Ølstykke og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Almindelig pasning af vores have giver mig gode erfaringer i at passe haven

Jeg er uddannet fiskeskipper med 30 års baggrund i fiskeri i udenskærs fiskeri, og nu er jeg i land og arbejder med vores have, og mange forskellige små arbejder som sætter gang i mine hånd. Jeg er glad at have håndværksarbejde at lave.

Ziyad Elzahed hjælper med græsslåning i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jonas Jørgensen hjælper med græsslåning i Bjæverskov og omegn

Diverse opgaver i haven. Havearbejde såsom græsslåning, lugning, hækklipning beskæring, græspleje såsom vertialskæring, topdressing, gødning og eftersåning.

Viktor Nissen hjælper med græsslåning i København NV og omegn

-Anlægsgartner arbejde. -Have arbejde. -Handyman opgaver. Jeg udfører have og gartner arbejde i weekender og helligdage, hvor jeg ikke selv er på arbejde som gartner.

Anmeldelse:

Jeg har selv udstyr til græsplæne og vedligeholdelse. Jeg plejer også at lave abonnementer til vedligeholdelse af haver.

Jeg har udført mange former for arbejde udendørs som indendørs. Jeg har erfaring indenfor alt slags havearbejde, brolægning, hegnopsætning, vinduespudsning, malerarbejde mm. Indendørs har jeg erfaring indenfor malerarbejde, rengøring mm.

Trine Olesen hjælper med græsslåning i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...