Stor rengøringserfaring, både privat og erhverv. Mere end 20 års erfaring med servering/bartending. Perfekt engelsk - accent som indfødt. Studerer musikvidenskab - tilbyder lektiehjælp på folkeskole/gymnasieniveau Professionel sangerinde.

Pladesmed Handyman

Maskinmesterstuderende med hænderne skruet rigtig på.

Bachelor i labor relations på la coruña universitet

22 års erfaring i flyttebranchen og dog kan udfører diverse opgaver se hvad jeg har af kvalifikationer i min profil har meget og byde på

Udlært tømrer Opdateret HF fra 2018 Stærke IT kundskaber

Har arbejdet med IT i 40 år, men samtidig været handyman

Jeg er udlært tømrer. Lever for min faglige stolthed.

Jeg er 52 år, og bosat i Herlev, jeg kan alt indenfor brolægning, og er i besiddelse af egen bil, jeg kan også anlægsarbejde samt støbning af mindre fundamenter ved f.eks tilbygninger.

Jeg er 33 år og arbejder som faglært gartner til hverdag og i fritiden med min mand eller en anden anlægsgartner. Jeg har haft mange faste tilfredse kunder og en del af dem har været store anlægsprojekter og andre almindelig vedligehold. Vi arbejder godt og hurtigt og har mulighed for brug af gravemaskine og lastbil.

Jeg har erfaring inden for grøn vedligeholdelse af haver, som kan nævnes : hækkeklipning, beplantning, beskæring, fræsning, lugning af ukrudt. samt vækkørsel af affald. Har egen bil og trailer.

Er udlært tømrer og har arbejdet som tømrer siden 1998.

Smilende, positiv, tålmodig, sjældent syg, pålidelig og elsker hunde

Studerende på Maskinmesterskolen København

Snart færdig uddannet tømrer. Flittig, venlig og udfører et godt stykke håndværk

alle opgaver indenfor hus/have ... nyanlæg af indkørsler/terrasse bygning af carport ... almindeligt havearbejde - bortkørselaf affald - oprydning mm .

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Jeg betragter mig selv som lidt af en altmuligtmand. Jeg er ung og klar på alle opgave, om de er udfordrerne eller knap så udfordrerne

Jeg tilbyder alt inden for hus og have, rengøring, have arbejde, sommerhus service osv. Sælger også nye kvalitets tæpper, trægulve, vinyl. Vi tilbyder også montering Vi står også gerne for fraflytnings rengøring og maling af lejligheden.

Jeg ville sige at jeg er kvalifiseret til mange ting. Har pillet og ordnet alt siden barnsben.

Jeg er specielt god til IT og teknologi da jeg omgiver mig med det på daglig basis og har meget interesse indenfor det.

På 3. År med tømrer udsnnelse - har efterhånden prøvet det meste. - handy mand og landmand giver mange mange andre kvalifikationer.

9. Klasse og EUX Business udannet

Tømmer Skadesservice Murer bro/haveanlæg

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Jeg vil gerne hjælpe med rengøring og havearbejde

Fra HTX til uddannet bygningskonstruktør, men smuttede videre som animator, da det ikke var nok for mig at tegne bygninger! Er meget fiks på fingrene, og har haft job indenfor det meste gennem mit unge liv.

Ingen profilbeskrivelse...

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm

Jeg er en mand på 49 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Jeg har en lille multi service virksomhed beliggende i Grenå Jeg kommer tit rundt om i Danmark arbejder så afstanden er ikke så vigtig Jeg har en god håndfuld håndværkere jeg kan trække på alt fra murer til tømrer Så jeg klarer alt fra store til små opgaver I kan finde mig her eller på facebook PMN multi service

Anmeldelse:

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk

Professionel i repere vægge og male spartle sætte filt op alt indenfor håndværk

Jeg er en fyr på 32 år, som bor sammen med min kæreste. Jeg arbejder til dagligt om natten og har derfor tid om dagen til at hjælpe andre.

At hjælpe mine medmennesker er kernen i min livsstil. Jeg har altid været hjælpsom i hjemmet, hos venner & hjulpet flere privatpersoner med alt fra rengøring til havearbejde mv. her via Ahandyhand. Jeg er uddannet multimediedesigner & generelt tager jeg mig tid til det jeg er passioneret omkring. Så har du brug for en lokal hjælpende hånd er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv af tømre, mureropgaver og maleropgaver.

Jeg hedder Jacob og er ung fyr med hænderne skruet godt på. Jeg er venlig, høflig og praktisk anlagt.

Jeg er enlig far, 42 år gamle og har været Havemand/Handyman til private i over 8 år, har gennemført Grundforløbet for Anlægsgartner i Roskilde, ICDL Certifikat,Traktor/Motorkøretøjer kørekort, har erfaring med at samle møbler (Ikea, Jysk) kan være kreativt og genbruge materialer hvis muligt og har sparet mange penge til kunder på den måde. Taler tysk, dansk, engelsk

Hej, tilbuder små reperation i husen, instalation af vaske/opvaskemaskine, have arbejde, flyttehjelp.