Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

Christopher

Ingen profilbeskrivelse...

HASKO

Enkeltmandsfirma med erfaring indenfor den grønne sektor. Studerer samtidig til Skov- og Landskabingeniør så jeg har også en god teoretisk forståelse for naturpleje etc. Alle opgaver udføres i tæt dialog med kunden, så forventninger afstemmes og begge parter er tilfredse med resultatet. Jeg lægger vægt på ordentlig udført arbejde og hvor æstetik gerne må være med i baghovedet.
Erfaringer både indenfor pleje af grønne områder samt skovopgaver.
Efter aftale. Kontakt mig hér eller find mine oplysninger på www.hasko.dk. Du er altid velkommen til at sende mig en mail på info@hasko.dk

Arne

Udfører forefaldende havearbejde af generel karaktær såsom: •Beplantning af hække mm •Beskæring af træer, buske og frugttræer •Hækklipning •Pleje og vedligeholdelse af græsplæner •Anlæg af bede og højbede •Forårs klargøring og vinter klargøring af haver Bortkørsel af haveaffald Konsultative opgaver Erfaringsgrundlag: Mere end 50 års erfaring som proffesionel gartner med haveplanter, havebrug og rådgivning som speciale. Rimelig timepris - høj effektivitet . Ingen opgaver er for små .
Professionel Havemand ARNE PERSSON - GARTNER Mere end 50 års erfaring som professionel gartner
Jeg udfører som regel mine opgaver på eftermiddage og weekender eller efter nærmere aftale. Ingen weekendtillæg.

Betina Nymann

Jeg er 43 år bor i Solrød, er glad for havearbejde, så vil gerne hjælpe til med almindeligt havearbejde, beskæring, hækkeklipning, ukrudt mm.
Fra egen have og en stor interesse for området.
Alle dage

Chabrinae

Har mange forskellig kvalifikationer
Har erfaring med mange af de udvalgt :)
Mellem 12:00 til 16

Kim

Plejet, vedligeholder og anlægger grønne arealer, alsidig maskinpark
Uddannet anlægsgartner, kommer på hele Fyn
Efter aftale

Spacepillen

Ingen profilbeskrivelse...

Semih Mehdi Gökce

Frisk fyr på 23 år, der bor i Albertslund med min kone. Jeg arbejder i hverdagen som anlægsgartner, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro - og ingen opgaver er for små eller dumme.
Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med alt anlægsarbejde, såsom ny anlæg af fliser, genetablering af fliser, græsslåning, græsetablering, hækklipning, beskæring, træfældning og general oprydning af have.
Efter kl. 16.00 i hverdagene og fra 08-20 i weekenderne.

Johnas Veidiksen

Hej, jeg driver en enkltmandsvirksomhed der hovedsageligt beskæftiger sig med pleje af haver samt andre grønne områder. Blandt andet udføres opgaver lige fra hækkeklip, græsslåning, trimning, mosoptagning til træfældning og beskæring samt andet forfalden arbejde. Se gerne Søvang Græs på facebook.
Siden jeg var helt lille, har der altid været interesse med at gå og nusse i haven. Med en landbrugsuddannelse med speciale i planter, samt lederuddannelse, er der efterhånden etableret et godt netværk samt god erfarring med diverse opgaver inden for det grønne område.
Tider der så vidt muligt passer kunden best. Både hverdage og weekender.

Frederik's Multiservice

Alt inden for have og belægninger.
Flere års erfaringer.
6-18

Lasse

Jeg er vokset op på Mors, er 20 år og er nu Skov og landskabsingeniør studerende på skovskolen i Nødebo. Jeg tilbyder hjælp til havearbejde, oprydning af haveaffald samt lettere træfældningsopgaver. Jeg kan selv stille med de fornødne redskaber til at løse opgaven. Andre typer opgaver omkring udendørs arelaer, så som arbejde med buskryder, letere gravearbejde mm kan også udføres.
Jeg er vokset op på et nedlagt landbrug og er derfor vant til alt forefaldende arbejde i haven. Ligeledes har jeg arbejdet en smule indenfor landbruget, så jeg er klar til at tage fat. Let erfaring med minigraver, motorbør.
Arbejder helst weekend, men andre tider kan aftales.

Mikkel

Jeg er en frisk 18 årig dreng som til hverdag arbejder som nedriver, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Kørekort haves ikke endnu.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 16-22 hvis det er nødvendigt og ellers alle weekender. Jeg ikke så pivet med lange dage.

Thomas

Frisk og praktisk fyr på 50 år, Elsker godt håndværk og mine hænder er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have, såsom: Ophæng af snedkerarbejde, samling af skabe, køkken, lamper, hylder m.m., malerarbejde, fliselægning, ect. Bare send en SMS. Inden opgaver for små.
Meget lang erfaring
Det kan vi tale om, meget fleksibel.

Adrian

aaaaa
aaaaaaaa
aaaaaaaaa

Ali

Jeg er den du/I søger jeg kan arbejde alle dage og kan arbejde med alt .
Jeg har erfaringer indenfor havearbejde,nedriver, opvasker, rengøring.
Fra man-fredag 15:00-22:00 Fra lør-søn 08:00-22:00

Dennis Gustafsson

Jeg er 40 år og har over 20 års erfaring fra planteskole branchen, sætter en stor ære i at hjælpe og rådgive kunderne.
Jeg har arbejdet med alt fra design og anlæg af større projekter, til små opgaver som hækklipning og beskæring.
Alt der vedrøre have og udendørs beplantninger.

Christian Kragh

Jeg er en ung, frisk og arbejdsom jyde på 23 år, bosat i Nordsjælland. Jeg driver min egen anlægsgartnervirksomhed. Mit arbejdsområde dækker alt inden for have, natur og skov. Jeg har været i faget i 5 år med svendebrev siden 2015.
Jeg har erfaring med alt fra brolægning og entreprenørarbejde til beskæring og træfældning. Desuden har jeg erfaringer med podning og beskærings former af frugttræer og -buske med henblik på rig frugtsætning.
Da virksomheden drives på deltids basis er arbejdstiderne lidt skiftende.

Lasse

42 årig mand med grønne fingre tilbyder alt i havearbejde.
Masser af haveerfaring
Alle tidspunkter

Pablokonte

Ingen profilbeskrivelse...

Cagdas

Jeg er en frisk fyr på 37 år gammel. Jeg har flere års erfaring indenfor ejendomsservice og gartneri . Bl.a. hækklipning ,græsslåning ,beskæring, belægning og almindelig vedligeholdelse og meget mere. Jeg har egen bil og redskaber.
Jeg har mere end 8 års erfaring.
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 16.00 - og de fleste weekender. Kontakt mig gerne for nærmere information. Tlf;26 18 91 91 V.h Cagdas

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Frank Bjarke Pedersen

Jeg er 42 år, bor i Valby. Har lært det meste håndværk via gør det selv arbejde, hvor jeg har sat mig grundigt ind i tingene inden udførsel. Har en forkærlighed for brug af gamle metoder Udlært inden for skovbrug, og har erfaring for beskæring af træer
Jeg her erfaring fra at sætte flere lejligheder i stand, hvilket omfatter el og vvs (lovligt gørdetselv opgaver) murereparationer og pudsning, tømre og nedrivning. maleropgaver
Jeg kan arbejde hverdage, typisk efter kl 12, og i weekender.

Henrik

Alt i anlægsarbejde træfældning nedrivning osv. Vi har alt i gravemaskiner udstyr osv.
Rullegræs. Nedrivninger indkørsler osv
6:00 til 17:00 mandag til søndag

Philip

Jeg er en frisk mand på 24, der har hænderne skruet rigtig på. Jeg tilbyder alle former for tømrer arbejde, samle møbler hænge hylder op osv. Have arbejde. Græsslåning, klippe hæk, fliselægning osv.
Jeg er udlært tømrer, og har også erfaring med have og flisearbejde
Efter kl 12. I hverdagene Weekender altid

Mikkel

Jeg er en ung gut på 22 år, jeg er lige blevet færdig med gymnasiet og bor sammen med min kæreste i studie bolig. Jeg har erfaring med græsslåning og klipning af hæk men jeg er ikke bleg for at tage andre opgaver, fx snerydning, lugning af ukrudt, andet havearbejde og lignende. Jeg har desværre hverken bil eller kørekort men offentlig transport er ikke et problem :)
Jeg har tit hjulpet med havearbejde hos familie og venner og nyder at være udenfor. Jeg er lidt over 2 meter høj så jeg er idiel til blandt andet hækkeklipning og studsning af træer.
Jeg kan arbejde i hverdagene fra kl. 10:00 til 17:00 (tider er til at forhandle om) kontakt mig gerne for ydeligere information. Jeg glæder mig til at give dig en hånd Mikkel H.

Henrik

Selvstændig entreprenør med alt i maskiner og grej til stort set alle opgaver . Store som små.
Træfældning beskæring . Bort og tilkørsel af jord grus sten og andre matriealer . Indkørsler belægninger mm. Beton nedrivning . Haver fast Vedligeholdelse aftaler. Klima tilpasninger storm og vand bekæmpelse.
Al tid

Martin

36 år gammel socialpædagog, Ejer en mindre hobby virksomhed, ved navn Holme Parkvej Havehjælp. Da virksomheden omsætter for under 50.000.kr pr. år, er jeg fritaget for at kræve moms. Jeg modtager ikke kontanter, men sender fakturaer, hvor halvdelen af beløbet kan refunderes ved at bruge service fradraget på op til 6000.kr pr.år - Timepris 300.kr
Har klippet hæk og slået græs siden jeg var ti år gammel. Hæk klippes efter snor, i den ønskede højde. Jeg rydder selvfølgelig altid op, og kører affaldet væk.
Da mit faste arbejde er døgn vagter har jeg 5 fridage om ugen, jeg kan derfor ordne din have i dag timerne på hverdage når du selv arbejder.

Mike H. Knudsen

Jeg er en ung mand på 28 år, som er i gang med at tage professionsbachelor som have- & parkingeniør. Jeg er udlært anlægsgartner og har en stor interesse og erfaring inde for både anlægsteknik, det grønne samt tegning og design. Hvis du har brug for hjælp i haven, så står jeg til assistance. Jeg udfører alt fra belægninger, havemurer og trapper, til nye havetegninger -og planer.
- Befæstelser (belægninger, havemurer, trapper mm.) - Havearbejde (pleje og vedligehold af haven, beskæring, hækklipning, lugning mm.) - Træarbejde (træterrasse, pergola, espalier, hegn, haveskur mm.) - Design og tegning (plantegning, belægningsplan, planteplan med planteliste mm.)
Jeg er ofte på studiet i dagtimerne. Har dog 1-2 hverdage om ugen samt weekender, hvor jeg har mine foretrukne arbejdstider. I nogle tilfælde mere fleksibel.

Martin

tilbyder sådan set det meste i en have der kan klares uden større maskiner. Er en haj til at klippe hæk for at tage et eksempel. Men kan klare alt fra ukrudt til beskæring.
har ordnet en masse haver gennem tiden,
hverdage nogen gange kan jeg også i weekenderne alt efter hvornår jeg har mine faste vagter.