Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Semir L

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.
It arbejde , flytning , samle møbler, have arbejde. Male - indvendigt og udvendigt. Tømreropgaver, Hegn/Terrase.
Eftermiddag, Aften og weekend.

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Bolette L

Ingen profilbeskrivelse...

Mads

Jeg er 20 år, halv uddannelse som elektriker og kan fixe de fleste småting :)
Elektriker/handyman/gymnasium
Alle tider på døgnet

Andreas

.
.
.

Jeff

Jeg søger blot at hjælpe til med diverse opgaver til dig som har fysisk svært ved det eller mangler tiden.
Jeg har ingen håndværker baggrund. Jeg har været arbejdsmand ved en tømmer hvor vi lagde nyt tag (tagplader) Jeg kan bruges til at slide og slæbe i forbindelse med mange opgaver ved f.eks. havearbejde, men har ikke noget mod andet
Jeg er ledig til daglig efter 17-tiden da jeg er på arbejde forinden da. Tag fat i mig og så kan vi snakke om det :-)

Mads Emil

Mads Emil Pedersen 21 år. Pasning af have, græsslåning og klipning af hæk. Primær område: Svendborg og Odense
4 års erfaring med pasning af haver, græsslåning og klipning af hæk.
Ring eller skriv, så finder jeg tid til dig :-)

Samuel

Jeg er en ung frisk studerende der leder efter forefaldende opgaver. Jeg er altid frisk og arbejdsom.
Servering og bartender ved private arrangementer. Erfaren ud i generelt havearbejde
Alle tider

MartinAlstrup

Pligtopfyldende og hårdtarbejdende ung mand der klarer opgaven for dig! Meget alsidig både til hjælp indendørs og udendørs. Du skal bruge mig til din opgave, da du ikke får nogen bedre hjælp. Bosat i Odense med min kæreste der læser på universitetet. Jeg selv har et deltidsarbejde som medhjælper på en skole og vikar. 21 år gammelt og har brug for lidt lommepenge i ny og næ. Tilbyder alt arbejde indenfor haven, rengøring, lektiehjælp og indendørs arbejde.
Jeg har mange forskellige erfaringer såsom arbejdet på en Grillbar, trælast XL-byg, rengøring, servering samt bartender. Derudover har jeg arbejdet i DanBolig og på en skole/SFO siden August 2013.
Nogle weekender samt aftener Tirsdag-fredag fra kl 16

Mikkel Boye

Hej, Mit navn er Mikkel, jeg er 19 år gammel og bor i Odense. Til hverdag læser jeg på 3. år, Teknologi og Design på Odense Tekniske Gymnasium. Da det er mit 3. og sidste år, har jeg ikke så mange timer og derfor ønsker jeg at tjene lidt ekstra lommepenge og håber derfor at kunne hjælpe dig.
Jeg har tidligere arbejdet som både anlægsgartner og brolægger og vil derfor kunne udføre et professionelt stykke arbejde, hvad enten der bare skal ryddes lidt op haven, fældes træer, lægges fliser eller etablere helt ny bundopbygning.
I hverdagene vil jeg kunne arbejde fra enten klokken 14 eller 16 afhængigt af min skoledag. Derufover vil jeg kunne arbejde, både lørdag og søndag lige fra morgenstunden.

Andreas Jørgensen

Jeg hedder Andreas Jørgensen og er 22 gammel. Jeg bor i Odense og afsluttede gymnasiet denne sommer. Jeg er en meget udadvendt person og behagelig at være i selskab med. Jeg er god til jobs, som kræver nogle kræfter, og jeg forsøger altid at gøre mit bedste. Jeg tilbyder hjælp i have og hus, men kan også EDB på over brugerplan, hvis nogen skulle være interesseret.
Jeg har tit hjulpet til i haver hos naboer og familie, samt hjulpet til i det daglige hvis der skulle samles møbler, males, gøres rent og mange andre af diverse hverdags opgaver. jeg har også passet børn og har haft jobs hvor jeg var entertainer/aktivitets ansvarlig for børn og unge.
Efter aftale.

Madsnielsen1989

Jeg er en ung og energisk mand på 21 år. Jeg holder meget af at knokle og vil beskrive mig selv som en altmuligmand. Jeg har arbejdet som ferieafløser i en anlægsgartnerfirma, så kan lidt af det hele i haven. Jeg er uddannet elektriker, så alt hvad der er med el kan jeg lave. Håber i kan bruge min hjælp i jeres hjem.

Sebasse

Jeg er en frisk ung mand som gerne vil gøre en forskel her i tilværelsen. Jeg elsker at se folk glade, og giver derfor gerne en hånd med de sure, hårde eller svære opgaver. Jeg elsker at lave et godt stykke arbejde færdigt og er mødestabil, altid hjælpsom og fleksibel. Jeg er i gang med en uddannelse hvor jeg har fri kl. 14.00, så jeg kan arbejde fra kl. 15:00. Jeg er også altid klar i weekenderne, hvis vi aftaler det inden fredag.

Uffe Vind

Jeg er en ung fyr på 22, som læser idræt og sundhed. Jeg kommer oprindeligt fra landet, så er vandt til at knokle i haven og hjælpe til med dette. Med baggrund i min uddannelse ved jeg en masse om sundhed og kost. Jeg har arbejdet som pædagog og kan godt lide arbejdet med børn og unge.