jeg er fisk,stark og kan lidt af være

Rengøring har vi en dame der har mange års erfaring. Havearbejde har vi to der kun køre rundt og laver haver

Jeg er uddannet mekaniker. Jeg har allieret mig med en uddannet elektriker og en der har foden inde for i have branchen. Vi har skruet hænderne rigtigt på og er klart til at tage fat. Jeg/vi lægger special vægt på et ordenligt stykke arbejde.

Alt hvad der skal laves i eget hjem. Have arbejde, ophængning af lamper, reoler m.m., bygge eller reparere møbler. Jeg er rar, behagelig og fair :-)

Uddannet landmand og har basisviden inden for det meste håndværk

Mit navn er Simon, jeg er 28 og bor i Aarhus. Jeg er faglært landmand og har en proffeissions bachelor som pædagog. Jeg nyder at lave havearbejde og praktiske opgaver, nu hvor mit primære arbejde ikke er så praktisk. Jeg tilbyder hjælp til alt fra græsslåning, til hækklipning m.m.

Udlært elektriker i 2010 Erfaringer med alt forfalden havearbejde

har arbejdet i entreprenør-faget i 35 år

Jeg er en glad ung kvinde der leder efter et deltidsjob. Jeg læser på Aalborg universitet. Jeg vil derfor gerne havde et deltidsjob. For mig er det at stille til aftalte tidspunkter er en selvfølge. Jeg er altid glad og oplagt og giver gerne en hånd med.

hus & have................................................................................... tlf...........22700930 www.sch-service.dk

I am a 25 year old man from Tanzania who have been here in Denmark for 9 months. I live with my son and my girlfriend. Since I have not started school yet I want to help my girlfriend just to try us economy since she did not earn enough for family of 3, which I am seeking work right now, and it can be anything, cleaning or caring for children / dogs because I am strong, I can also help with heavy stuff and it could be moving furniture or boxes ... sincerely hope you can use me.

Anmeldelse:

Jeg er en frisk ung mand på 24, jeg arbejder inden for land og skovbrug, og har derfor erfaring og redskaber til de fleste opgaver. Jeg har også interesse i andre håndværker opgaver som fx tømrer arbejde.

Selvstændig, kvalitet og serviceminded

Ingen profilbeskrivelse...

I am experienced construction worker with 15+ years in the industry. My main area is carpeting, painting, plumbing and being a handy man in general since I have years of experience using power tools and solving all kinds of issues related to housing.

Jeg er en ung pige på 21 år, som lige er blevet student og bor i Vordingborg. Jeg har kørekort og bil. Jeg skal studere videre til sygeplejerske om et år. Jeg kan hjælpe med alt fra rengøring til havearbejde og pasning af børn.

Frisk fyr, vant med totalrenovering af huse. Ordinært havearbejde, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Spejder gennemført beredskabs styrelsen Studerende ved Maskinmesterskolen København

Jeg er tidliger uddannet elektriker og helikopter mekaniker og arbejder i dag med flysikkerhed i flyvevåbnet. Mine hænder er skruet rigtig på og jeg overlader ingen ting til tilfældigheder. Jeg kan hjælpe med små opgaver som ophæng af lamper og hylder. Reparation og skift af stikkontakter mm. Samling af møbler og andre håndværk og handyman opgaver. Jeg klarer også gerne haveopgaver. Jeg har alt værktøj og trailer.

Lidt af hvert, primært mindre opgaver

Gennemrenoveret eget hus gennem 10 år Grundforløb smed og murer Roskilde tekniske skole.

udannet vvs/blikkenslager Har været ansat i 4 år hos en anlægsgartner Har været pedel/vicevært i 32 år i Århus kommune

Jeg er en frisk fyr på 48 år som bor i hus og som vil lave håndværks/praktiske/ have/rengørings arbejde jeg har bil og trailer Jeg har de maskiner som skal bruges

Er gør det selv mand til fingerspidserne og har prøvet de fleste opgaver.

Alt i Anlægsarbejde og vedligeholdelse udføres, samt opsætning af hegn og plankeværker, samt lægning af trætresser.Time pris 280kr eller evt tilbud gives. Både små som store opgaver har interesse.(Ved brug af egen værktøj påregnes der et tillæg pr. time på værktøjet, alt afhængig af opgaven) En del inden opgaver udføres også så som maling af vægge og lofter samt lægning/opsætning af flise

Jeg er uddannet lærer i historik fra Ungarn. I øjeblikket går jeg på seminarium (UCSyd - Haderslev), jeg læser til pædagog. Jeg studerer engelsk og dansk, og jeg taler også tysk. Jeg søger en job, jeg vil gerne arbejde, fordi jeg kan ikke få SU (for. eks. rengøring, vaske tøj, vaske op, arbejde i haven... :).

Jeg er en frisk glad fyr på 34, som bor sammen med min kone i Ringsted. Til dagligt arbejder jeg hos en anlægsgartner som lærling, men jeg har stor erfaring i diverse havearbejde (fritidsinteresse) Så virker din have og arbejdet i den lidt overvældende, så kan jeg hjælpe! Jeg er praktisk anlagt og kan alt fra at slå græs og trimme buske til at fælde træer. De små opgaver påtager jeg mig også gerne.

Handymand der kan lidt af det hele, så det er bare og spørge. Siger ikke ja til noget jeg ikke kan lave.

Er 37 år og bosiddende i Randers. Kan tilbyde en rask hånd til diverse småopgaver i haven og forefaldende opgaver i og omkring Randers.

Jeg er en 57 årige kvinde som har en masse forskelligt af både evner og livserfaringer Jeg taler en del af de europæiske sprog, så hvis du har udenlandsk familie på besøg kan jeg vise jer dele af byen på en introducerende måde på engelsk tysk og fransk og spansk. Er dit køkken og toilet cindret til i snavs og ikke blevet passet længe, kan jeg hjælpe dig få renset ud, så det fungerer igen (bare du IKKE er ryger) og vil du lidt i bund med din rengøring - måske med jævne mellemrum, hjælper jeg dig gerne - måske som besøgsven hvor vi også har noget at tale om.

Alt

Alt inden for have og belægninger.

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Hækklipning, græsslåning, ukrudt, bortkørsel af affald. mindre belægnings arbejde. beskæring af træer. kørsel med motorsav blade med løvsuger, snerydning. og en del opgaver inde i huset.

Altmulig mand. Ord som jeg kan genkende mig selv ved

Er uddannet industrioperatør og har arbejdet som maler og entreprenør. Arbejder nu som støttekontakt person for unge mennesker.

Anmeldelse:

Alt indenfor El arbejde udføres. Store og små opgaver fra renoveringer til ophæng af lampe er intet problem. Anden form for handyarbejde. Gratis og uforpligtende tilbud gives over telefon eller på din adresse.

Jeg arbejde som anlægsgartner og lave os en delt entreprenørardje

Bygninģshåndværker. Gartner. Itsupporter

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave Udannelse baggrund er tømre