Kim Albrektsen hjælper med hækklipning i Rødby og omegn

Erfaring med grønne områder, græs klipning, hække klipning, lugning af ukrudt, renholdelse af arealer. Jeg siger hellere nej til en opgave, end påtage en opgave jeg ikke kan fuldføre.

Lars Pilegård hjælper med hækklipning i Kongens Lyngby og omegn

Erfaren handyman, især med havearbejde.

Jonas Krabbenhöft hjælper med hækklipning i Agedrup og omegn

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Ibo Can hjælper med hækklipning i Helsingør og omegn

Jeg kan få udført alt belægning arbejde til haven, parkering, indkørsel, samt hvis da er brug for tag rensning eller fliserens til rimelige priser ......

Lars H-Nielsen hjælper med hækklipning i Væggerløse og omegn

Jeg klarer græsklipning, hækkeklipning, opretning af mindre flise arealer. Har egen havetraktor ( 100 cm bred) med klippebord, samt multi maskine til hækkeklipper eller buskrydder.

Adnan Karamat hjælper med hækklipning i Brøndby Strand og omegn

Jeg har master grad i IT. og mange års erfaring i pc/mac reparationer, møblesamling, samt mindre opgave såsom ophæng af billeder, fugning, kalk afrensning osv.

Jesper hjælper med hækklipning i Hørning og omegn

Forskelligt slags havearbejde og andre småprojekter i haven, bygge skur, pizzaovn, malearbejde. osv.

Kenneth Holst hjælper med hækklipning i Jyderup og omegn

Anlægsgartner, Jordbrugsteknolog, kørekort, B/E, C/E Alt havearbejde udføres efter gældende normer og forskrifter, speciale kampestensmur, chauffør job udføres også

jeg har dagligt lavet have arbejde hos private og mindre virksomheder efter kontakt med borger i mit tidligere arbejde i social og sundheds faget. samt hjemme hos mig selv.

Jeg yderst fleksibel og imødekommende, jeg er arbejdsom, pålidelig og engageret og udfører altid mit arbejde til perfektion og selvfølgelig med henblik på at kunden altid tilfreds og får sine ønsker opfyldt. Jeg går ikke fra opgaven før den er løst til fuld tilfredshed for kunden. Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

J Larsen hjælper med hækklipning i Faxe Ladeplads og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian Johansen hjælper med hækklipning i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.

Håndværker Gruppen hjælper med hækklipning i København S og omegn

Vi er et håndværker team af kvalitetbevidste kollegaer der kan stort set levere alt indenfor rengøring, vinduespudsning, oprydning, renovering og meget andet m.m

MzeeKeith Ridgewell hjælper med hækklipning i Hvidovre og omegn

Skovervejede Have Byg både mur og tømre Chaufor erfaring haves som taxa Pensionist men active med ønsker om at tjene lidt til forsøde tilværelsen Mange års erfaring

Kenneth Rasmussen hjælper med hækklipning i Nykøbing M og omegn

Uddannet Landmand, Svejser og Programmør har desuden haft eget firma med opgaver indenfor træfældning, græsslåning, istandættelse af terrasser, hegn, træværk på hus osv.

Tommy Olsen hjælper med hækklipning i Kirke Hyllinge og omegn

Jeg laver anlæg af haver og entprønerarbjde. Pansinge af haver. Tømmerarbejder. Træfældning. Jeg komme gang og giver en fast pris på tinge eller time løn på det

har egen service virksomhed. med bl.a. græs, hæk og general vedligehold.

har været sælvstændig med service virksomhed i 5 år og før det været ansat i et multi firma som også lavet mange forskellige handyopgaver. -Algebehandlig -Tømreopgaver -Brolægger -Have -Græsplæner -Oprydning/bortskaffelse af affald og meget mere.

Daniel S hjælper med hækklipning i Varde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mikkel Juel juel hjælper med hækklipning i felsted og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004.

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004. Taler Dansk, Tysk, Engelsk.

Uddannet gartner - bl.a. erfaring fra historiske haver i Storbrittanien

Kan tilbyde lugning, hækklip, plantning, beskæring og fældning af mindre træer m.m. i kraft af min gartner-uddannelse. Derudover elsker jeg børn og hunde, samt vil gerne hjælpe med at servere.