Ibo Can hjælper med hækklipning i Helsingør og omegn

Jeg kan få udført alt belægning arbejde til haven, parkering, indkørsel, samt hvis da er brug for tag rensning eller fliserens til rimelige priser ......

Lars H-Nielsen hjælper med hækklipning i Væggerløse og omegn

Jeg klarer græsklipning, hækkeklipning, opretning af mindre flise arealer. Har egen havetraktor ( 100 cm bred) med klippebord, samt multi maskine til hækkeklipper eller buskrydder.

Niels Mulbjerg hjælper med hækklipning i Kolding og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Adnan Karamat hjælper med hækklipning i Brøndby Strand og omegn

Jeg har master grad i IT. og mange års erfaring i pc/mac reparationer, møblesamling, samt mindre opgave såsom ophæng af billeder, fugning, kalk afrensning osv.

Jesper hjælper med hækklipning i Hørning og omegn

Forskelligt slags havearbejde og andre småprojekter i haven, bygge skur, pizzaovn, malearbejde. osv.

Kenneth Holst hjælper med hækklipning i Jyderup og omegn

Anlægsgartner, Jordbrugsteknolog, kørekort, B/E, C/E Alt havearbejde udføres efter gældende normer og forskrifter, speciale kampestensmur, chauffør job udføres også

jeg har dagligt lavet have arbejde hos private og mindre virksomheder efter kontakt med borger i mit tidligere arbejde i social og sundheds faget. samt hjemme hos mig selv.

Jeg yderst fleksibel og imødekommende, jeg er arbejdsom, pålidelig og engageret og udfører altid mit arbejde til perfektion og selvfølgelig med henblik på at kunden altid tilfreds og får sine ønsker opfyldt. Jeg går ikke fra opgaven før den er løst til fuld tilfredshed for kunden. Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Jacob Andersen hjælper med hækklipning i Fuglebjerg og omegn

Jeg kan Slå græs, luge ukrudt og klippe Hæk. Derudover er jeg tømrer og kan også tilbyde at vaske dine vinduer. Jeg kan generelt de meste i haven. Jeg har selv bil og trailer.

J Larsen hjælper med hækklipning i Faxe Ladeplads og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian Johansen hjælper med hækklipning i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.

Håndværker Gruppen hjælper med hækklipning i København S og omegn

Vi er et håndværker team af kvalitetbevidste kollegaer der kan stort set levere alt indenfor rengøring, vinduespudsning, oprydning, renovering og meget andet m.m

MzeeKeith Ridgewell hjælper med hækklipning i Hvidovre og omegn

Skovervejede Have Byg både mur og tømre Chaufor erfaring haves som taxa Pensionist men active med ønsker om at tjene lidt til forsøde tilværelsen Mange års erfaring

Ibrahim Caliskan hjælper med hækklipning i Helsingør og omegn

Min kbalikationer er at jeg har arbejdet flere og med håndværker faget og kam nærmest det hele så står du og mangler en professionel og stabil trofærdig handyman så kontakt mig endelig for at lave en aftale

Kenneth Rasmussen hjælper med hækklipning i Nykøbing M og omegn

Uddannet Landmand, Svejser og Programmør har desuden haft eget firma med opgaver indenfor træfældning, græsslåning, istandættelse af terrasser, hegn, træværk på hus osv.

Tommy Olsen hjælper med hækklipning i Kirke Hyllinge og omegn

Jeg laver anlæg af haver og entprønerarbjde. Pansinge af haver. Tømmerarbejder. Træfældning. Jeg komme gang og giver en fast pris på tinge eller time løn på det

Uddannet gartner - bl.a. erfaring fra historiske haver i Storbrittanien

Kan tilbyde lugning, hækklip, plantning, beskæring og fældning af mindre træer m.m. i kraft af min gartner-uddannelse. Derudover elsker jeg børn og hunde, samt vil gerne hjælpe med at servere.

Har haft ejendom med stor hæk selv, så har masse af erfaring derfra.

Have/Græs/Hæk/Opskæring: Havetraktor, Håndskub/Selvkør, Buskrydder, Motorsav, Motorbør. Flytning: Løft. Hundepasning: Haft Dobermann, Dobermann Dværg Pincher, Schæfer, Dalmatiner, Irsk Staffordshire, Gadekryds×2, Amstaff.

Daniel S hjælper med hækklipning i Varde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Bogdan Valentin hjælper med hækklipning i Suldrup og omegn

I am a qualified handyman and can perform tasks in all work fields . I have worked before for moving and furniture companies as well as agriculture , gardening and tehnic.

har egen service virksomhed. med bl.a. græs, hæk og general vedligehold.

har været sælvstændig med service virksomhed i 5 år og før det været ansat i et multi firma som også lavet mange forskellige handyopgaver. -Algebehandlig -Tømreopgaver -Brolægger -Have -Græsplæner -Oprydning/bortskaffelse af affald og meget mere.

Kristian Gehlert hjælper med hækklipning i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Klipper ca. 15000 Meter Hæk om året Igennem Min virksomhed Haekklipning.nu

Arbejde inde for anlægsbranchen de sidste 20 år, belægning, hækkeklipning, pleje og vedligeholdelse af græs og ude områder. Vinter bekæmpelse, maskinerføre Har arbejde ved flere entreprenør

Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med hækklipning i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Christian Hansen hjælper med hækklipning i Knebel og omegn

Effektiv vestjyde med æstetisk sans. Skriv eller ring til 27 85 94 84 - så finder vi en billig pris (fra 500 kr.) Tager alt affald med.

Kelly Borges hjælper med hækklipning i Ribe og omegn

Altmuligkvinde og manden kan også hjælpe til...............................................................................................................