Taking care of my own garden for years and decided to help other people for their gardens look beautiful.

Taking care of a few gardens in the immediate vicinity; Because decided to help other people for their gardens look beautiful; tel. 26442646 - the fastest way to catch me :)

Har eget firma Fink Service, udføre alt indenfor rengøring, vinduespuds, have service og ejendomsservice. Proffesionelt hjælp til fornuftig pris.

Kvalitetsbevidst og grundig. Har eget firma Fink Service, udføre alt indenfor rengøring, vinduespuds, have service og ejendomsservice. Proffesionelt hjælp til fornuftig pris.

Malgorzata Labentowicz hjælper med hækklipning i Hedehusene og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Oskar Castrone hjælper med hækklipning i Kongens Lyngby og omegn

Jeg studerer produktionsteknologi, og er skarp til diverse tekniske opgaver på tværs af de forskellige håndværksfag.

Adam Madsen hjælper med hækklipning i Holbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nina Nielsen hjælper med hækklipning i Frederikshavn og omegn

Har hjulpet mange private Med både, hundepasning, barnepige, rengøring og havearbejde Alle har været meget tilfredse med alt få min hjælp Jeg er gravid men kan gøre hvad jeg kan for at hjælpe er pt 17 uger henne (2 august)

Peter Larsen hjælper med hækklipning i Nærum og omegn

Jeg er gartner for dronningen på Fredenssborg SlotJeg er bl.a uddannet maler fra et af Danmarks fineste malerfirmaer, som bla.udfører opgaver på slotte, kirker , dvs foruden ordinært malerarbejde også marmorering, forgyldning etc.

Mikkel Bay-Smidt hjælper med hækklipning i Havndal og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Henrik Koring hjælper med hækklipning i Gistrup og omegn

El-installatør og Gartner - Selvstændig skovdyrker gennem mere end 30 år. Meget flexibel mht. tid og dage og vejr. Er god til at overholde aftaler og laver et pænt stykke arbejde.

Jonas Jørgensen hjælper med hækklipning i Bjæverskov og omegn

Diverse opgaver i haven. Havearbejde såsom græsslåning, lugning, hækklipning beskæring, græspleje såsom vertialskæring, topdressing, gødning og eftersåning.

Viktor Nissen hjælper med hækklipning i København NV og omegn

-Anlægsgartner arbejde. -Have arbejde. -Handyman opgaver. Jeg udfører have og gartner arbejde i weekender og helligdage, hvor jeg ikke selv er på arbejde som gartner.

Anmeldelse:

Jeg har stor erfaring med klipning af hæk. Jeg klipper hvert år hæk for over 80 husstande

Jeg har udført mange former for arbejde udendørs som indendørs. Jeg har erfaring indenfor alt slags havearbejde, brolægning, hegnopsætning, vinduespudsning, malerarbejde mm. Indendørs har jeg erfaring indenfor malerarbejde, rengøring mm.

Har erfaring med Hækklipning på både erhvervs og private grunde. Har egen hækkeklipper som kan medbringes til din hæk.

- Græsslåning - Hækklipning - Beskæring af buske og træer - Lugning af bede - Beplantning af blomster og planter - Oprydning af grunde - Opsamling af blade - Vanding af have - Bortskaffelse af affald - Rydning af husstande - Flytte opgaver - Nedrivning - Tagrenderens

Anmeldelse:

Frank Krak hjælper med hækklipning i Frederiksberg og omegn

Frank her Er 44 år bor på Frederiksberg og har mit lille ensmands firma hvor jeg laver alt fra have arbejde til rengøring og små håndværker opgaver

Vi har ikke den store erfaring med hækklipning, men vi klipper gerne din hæk og tager affaldet med os når vi er færdige.

Jeg har en virksomhed, hvor vi tilbyder vinduespolering, algebehandling og fliserens. Vi har også andre arbejdsopgaver via. vores kunder, såsom mandskabsudlejning til diverse, entreprenør og underleverandør opgaver.

Lasse Kristensen hjælper med hækklipning i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Vi klipper ca 150 hække pr år så har opbygget stor erfaring vi rydder altid pænt op efter os

Hjælp til alt i hus og have kørsel til genbrug osv. Anlæg af have Vi udfører også fliserens Vi kan hjælpe med alt vedr din have Vi har stor erfaring i at beskære træer og buske

Ane Skou hjælper med hækklipning i Fredericia og omegn

Jeg er uddannet smørrebrødsjomfru på snart 20. År Mor til 3 Har boet i 2 huse hvor jeg stod for haven Og vedligeholdelse Jeg har flyttet 21 gange i mit liv

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med hækklipning i Korsør og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Siv Sommer hjælper med hækklipning i Snekkersten og omegn

Almen havearbejde, rengøring , male hegn

Mathias Bach Lassen hjælper med hækklipning i Aabenraa og omegn

Bygningssnedker udlært 2017. Har egen bil og trailer. Skriv gerne ved spørgsmål eller andet

Jonas Henriksen hjælper med hækklipning i Skævinge og omegn

Alt have arbejde alt fra små haver til store boligforeninger Kørslen af ting Nedbrydnings opgaver jord og beton arbejde de fleste maskine havdes til de fleste opgaver

Hækklipning..

Ingen profilbeskrivelse...

Andy Klaudius. c,") 4H - Hus - Have - Håndværk & Hovedrengøring hjælper med hækklipning i København SV og omegn

4 H - Hus - Have - Håndværk - Hovedrengøring - Tømrer/Maler - Murer - El - VVS - Handyman til selvbyggere. Vi stiller i reglen op 2 mand høj, ved lidt større opgaver. Vi udregner tilbud pr. telefon eller besigtiger opgaven, inden tilbud.

Matthias Knudsen hjælper med hækklipning i Roskilde og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.