Nina Nielsen hjælper med hækklipning i Frederikshavn og omegn

Har hjulpet mange private Med både, hundepasning, barnepige, rengøring og havearbejde Alle har været meget tilfredse med alt få min hjælp Jeg er gravid men kan gøre hvad jeg kan for at hjælpe er pt 17 uger henne (2 august)

Peter Larsen hjælper med hækklipning i Nærum og omegn

Jeg er gartner for dronningen på Fredenssborg SlotJeg er bl.a uddannet maler fra et af Danmarks fineste malerfirmaer, som bla.udfører opgaver på slotte, kirker , dvs foruden ordinært malerarbejde også marmorering, forgyldning etc.

Mikkel Bay-Smidt hjælper med hækklipning i Havndal og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Henrik Koring hjælper med hækklipning i Gistrup og omegn

El-installatør og Gartner - Selvstændig skovdyrker gennem mere end 30 år. Meget flexibel mht. tid og dage og vejr. Er god til at overholde aftaler og laver et pænt stykke arbejde.

Jonas Jørgensen hjælper med hækklipning i Bjæverskov og omegn

Diverse opgaver i haven. Havearbejde såsom græsslåning, lugning, hækklipning beskæring, græspleje såsom vertialskæring, topdressing, gødning og eftersåning.

Viktor Nissen hjælper med hækklipning i København NV og omegn

-Anlægsgartner arbejde. -Have arbejde. -Handyman opgaver. Jeg udfører have og gartner arbejde i weekender og helligdage, hvor jeg ikke selv er på arbejde som gartner.

Anmeldelse:

Jeg har stor erfaring med klipning af hæk. Jeg klipper hvert år hæk for over 80 husstande

Jeg har udført mange former for arbejde udendørs som indendørs. Jeg har erfaring indenfor alt slags havearbejde, brolægning, hegnopsætning, vinduespudsning, malerarbejde mm. Indendørs har jeg erfaring indenfor malerarbejde, rengøring mm.

Har erfaring med Hækklipning på både erhvervs og private grunde. Har egen hækkeklipper som kan medbringes til din hæk.

- Græsslåning - Hækklipning - Beskæring af buske og træer - Lugning af bede - Beplantning af blomster og planter - Oprydning af grunde - Opsamling af blade - Vanding af have - Bortskaffelse af affald - Rydning af husstande - Flytte opgaver - Nedrivning - Tagrenderens

Anmeldelse:

Frank Krak hjælper med hækklipning i Frederiksberg og omegn

Frank her Er 44 år bor på Frederiksberg og har mit lille ensmands firma hvor jeg laver alt fra have arbejde til rengøring og små håndværker opgaver

Vi har ikke den store erfaring med hækklipning, men vi klipper gerne din hæk og tager affaldet med os når vi er færdige.

Jeg har en virksomhed, hvor vi tilbyder vinduespolering, algebehandling og fliserens. Vi har også andre arbejdsopgaver via. vores kunder, såsom mandskabsudlejning til diverse, entreprenør og underleverandør opgaver.

Lasse Kristensen hjælper med hækklipning i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Vi klipper ca 150 hække pr år så har opbygget stor erfaring vi rydder altid pænt op efter os

Hjælp til alt i hus og have kørsel til genbrug osv. Anlæg af have Vi udfører også fliserens Vi kan hjælpe med alt vedr din have Vi har stor erfaring i at beskære træer og buske

Ane Skou hjælper med hækklipning i Fredericia og omegn

Jeg er uddannet smørrebrødsjomfru på snart 20. År Mor til 3 Har boet i 2 huse hvor jeg stod for haven Og vedligeholdelse Jeg har flyttet 21 gange i mit liv

Siv Sommer hjælper med hækklipning i Snekkersten og omegn

Almen havearbejde, rengøring , male hegn

Mathias Bach Lassen hjælper med hækklipning i Aabenraa og omegn

Bygningssnedker udlært 2017. Har egen bil og trailer. Skriv gerne ved spørgsmål eller andet

Kasper Normind hjælper med hækklipning i Præstø og omegn

Uddannet tømrer, har arbejdet med lidt af hvert murerarbejde som elektrikkeraebejde.

Andy Klaudius. c,") 4H - Hus - Have - Håndværk & Hovedrengøring hjælper med hækklipning i København SV og omegn

4 H - Hus - Have - Håndværk - Hovedrengøring - Tømrer/Maler - Murer - El - VVS - Handyman til selvbyggere. Vi stiller i reglen op 2 mand høj, ved lidt større opgaver. Vi udregner tilbud pr. telefon eller besigtiger opgaven, inden tilbud.

Jonas Henriksen hjælper med hækklipning i Skævinge og omegn

Alt have arbejde alt fra små haver til store boligforeninger Kørslen af ting Nedbrydnings opgaver jord og beton arbejde de fleste maskine havdes til de fleste opgaver

Kim Albrektsen hjælper med hækklipning i Rødby og omegn

Erfaring med grønne områder, græs klipning, hække klipning, lugning af ukrudt, renholdelse af arealer. Jeg siger hellere nej til en opgave, end påtage en opgave jeg ikke kan fuldføre.

Matthias Knudsen hjælper med hækklipning i Roskilde og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.

Trænger hækken til en klipning, så klarer vi den for 25 kr/meter. Skal hækken klippes på begge sider er prisen 45 kr/meter (inkl bortskaffelse).

Hvis du ønsker kvalitet i det udførte arbejde og aftaler der overholdes, så er du velkommen til at kontakte mig. Du kan få hjælp til mindre reparations og vedligeholdelsesopgaver i hus og hjem samt generel pasning og pleje af haven.

Lars Pilegård hjælper med hækklipning i Kongens Lyngby og omegn

Erfaren handyman, især med havearbejde.

Jonas Krabbenhöft hjælper med hækklipning i Agedrup og omegn

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Julius Overgaard hjælper med hækklipning i Aarhus N og omegn

Jeg er 21 år gammel og i gang med mit 2. sabbatår. Lige pt. står jeg uden arbejde og er derfor klar til, at give en hjælpende hånd. Har desuden også bil og trailer, hvis dette skulle blive nødvendigt.