Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Peter

Ung selvstændig Tømrer, få et uforpligtende tilbud, store som små opgaver.
---
---

Joachim N

Udlært Tømrer Bygningskonstruktørstuderende
4 år Tømrer 1 år Alarmmontør
Eftermiddage og weekender

Anas

Tyverne ansvarlige og pålidelige . Af italiensk oprindelse , i Danmark studere .Talte sprog : engelsk, italiensk, marokkansk , fransk. Meget sejt og fleksibelt for hvert job . Altid bringer arbejdet til ende
Porter , opvaskemaskine , tjeneren , arbejdstager.
Altid

Niels

Timeprisen er vejledende, og ikke fastsat. Halløj! Jeg er studerende, og jeg bor i Århus C sammen med min kæreste. Jeg tilbyder hjælp til diverse huslige opgaver, såsom rengøring, ukrudtsfjernelse og plæneklipning. Hvis du har brug for hjælp til én eller anden opgave, må du endelig kontakte mig, og så må vi se om jeg kan hjælpe. Mvh, Niels
Rengøringsassistent, lokalcenter Skelager - Arbejdet bestod i grundig rengøring af store fællesarealer, samt køkkener, badeværelser, private hjem og lignende. Jeg har erfaring med gulvboning, og rensning af køkkenapparater/hårde hvidevare. Butiksmedhjælper, 7Eleven.
Mine foretrukne arbejdstider er meget vekslende - Inden september 2014 kan jeg hjælpe på de fleste tidspunkter og dage.

Stephanie Gabriela surlea

Tilbyder tilfredsstillende service til gode priser! - lønnen vil jeg gerne aftale med vedkommende, løbende efter aftale og tidspunkt på dagen . Jeg er en frist pige på 19 år, jeg har erfaring med lidt af hvert, både børnepasning, rengøring og flere diverse ting. Kan arbejde lidt forskelligt, skriv og vi aftaler nærmere.

Lars

Tilbyder en bred vifte af ydelser Lige fra "Alt-mulig-manden" til hjælp ved fester
20 års erfaring som kok 20 års erfaring som husejer med alt hvad det indebære af div håndværksmæssige opgaver
Arbejder hele døgnet

Peter M

Tilbage i 2008 da jeg troede jeg skulle være tømrer, tog jeg grundforløbet ude på Herningsholm. Jeg valgte dog at uddanne mig i en lidt anden retning, men jeg har altid været glad for gør-det-selv opgaver. Jeg elsker nemlig at se projekter lykkes uanset størrelse. Så skal lejligheden males, lamperne installeres eller andet handy arbejde, så vil jeg meget gerne hjælpe :-) Venligst ret henvendelse på sms til 22 40 49 23, da jeg meget sjældent tjekker min profil på Handyhand :-)
Hjulpet min familie og venner med diverse gør-det-selv opgaver som eksempelvis male lejligheder, sætte gipsplader op, bygge terrasse, rive loft ned, installere lamper, flytte møbler, samle møbler, lave møbler og meget mere. Bestået grundforløbet som tømrer tilbage i 2008 på Herningsholm.
Jeg er rimelig fleksibel, så det skal vi nok finde ud af :-)

Ulrik

Står du og mangler hjælp til dit byggeprojekt? Jeg tilbyder min faglige ekspertise som udlært Tømrersvend, til dit projekt. Hvis du mener at jeg er den rette til opgaven kan jeg kontaktes, For nærmere aftale og besigtigelse af opgaven Tlf. 60531343 Mvh. Ulrik
Tømrer, maler, Anlægsarbejde, Murer, Havearbejde.
Efter aftale.

Peder

Reparationer i/ved hus, tømrerarbejder, malerarbejde, VVS mmm. Speciale i havedesign, drivhuse, køkkenhaver. Flytteopgaver fra A -Z. Polering af både og biler.
Mange års erfaring med vedligeholdelse af gamle huse og haver. Opsætning og reparation af drivhuse - specielt Classica House.
Fleksibel - når det passer dig.

Henrik

pålidlig ædruelig dansk mand 50 år med alsidige evner hænderne skruet rigtigt på og tid i overskud. tilbyder arbejdskraft indenfor en bred vifte af ydelser ligefra hjælp til it, samling af møbler, malerarbejde, vinduesvask, have arbejde, ophæng af tv hylder billeder etc.
har stort set erfaring indenfor alt vedr. opgaver i hjemmet og haven som ikke kræver fagmand desuden har jeg en it uddannelse som gør mig i stand til at løse it opgaver som privat personer møder i dagligdagen
efter aftale

Christine

Om der er behov i haven eller hjemmet, lektiehjælp eller til fest står jeg klar med godt udført arbejde. Jeg søger små og store opgaver til at udføre i mit sabbatår og lover gåpåmod og en grundig tilgang til opgaverne.
Ung pige i huset - ansvar for rengøring, aftensmad og børn på 8 og 11; 6 års bartender i kollegiebar; teltopsætning på Grøn Koncert, lektiehjælp i bl.a. matematik; almen arbejde i haven og i hjemmet, eksempelvis at hænge hylder og lamper op, male, grave, pudse vinduer
Yderst fleksibel

Sune

Mit navn er Sune, 20 år, bor i Århus og går på Teko i Herning/Århus. Jeg leder efter et fritidsjob ved siden af min uddannelse. Jeg er generelt meget lærenem med hensyn til det jeg ikke har erfaing med.
Jeg har erfaring indenfor syning da jeg er ved at tage beklædningshåndværker uddannelsen, jeg har også erfaring med musik, musikindspilning, studie programmer, synthesizere/keyboards/klaver. Jeg er god til engelsk og dansk, både skriftligt og verbalt.
Mandag-torsdag efter kl 16, fredag efter kl 13 og weekender.

Alexander

Mit navn er som sagt Alexander Vester, og jeg bor i Viby i Århus. Til dagligt er jeg igang med at uddanne mig til Smed. Jeg er en meget glad person og jeg har en meget positiv indstilling til arbejde. Jeg kan være behjælpelig mht. al slags rengøring og oprydning indenfor såvel som udenfor. Jeg er ikke bange for at tage en opgave ved hånden, og tager en udfordring med et smil.
Jeg har tidligere arbejdet som piccolo på hotel Marselis, som opvasker på Jensens Bøfhus, service medarbejder i Føtex, og afrydder på baren Bridge Water. Jeg er erfaren i kundebetjening og har intet imod at møde nye mennesker. Og som sagt er jeg under smedeuddannelse.
Da jeg prioriterer min uddannelse højt, ser jeg helst at jeg skal arbejde i weekenderne.

Sara

Mit navn er Sara, jeg er 20 år og er lige i øjeblikket igang med et sabbat år. Jeg bor i Århus c, hvor jeg lige er flyttet til. Jeg har afsluttet STX og kan derfor hjælpe med diverse skoleopgaver, jeg har rejst meget og har erfaring indefor: engelsk, spansk, tysk og portugisisk. Jeg er van til børn og dyr. jeg var næstformand for VU Middelfart og har stor erfaring med at arrangere fester
Jeg har arbejdet for Vkaren, hvor jeg har haft mange opgaver i forbindelse med rengøring for Danren, derudover arbejder jeg pt. for Privatplejen, indenfor området med rengøring. Jeg har været babysitter omkring 3-4 år. jeg er van til at lave mad. Jeg har arbejdet i bageri i 5 år.
Jeg er utrolig fleksible og kan arbejde både morgen og eftermiddag - samt i weekenden

Klaus B O

Mand på snart 40 som tilbyder hjælp med alt fra Div havearbejde - samling af møbler - opsætningshjælp - computerhjælp/ teknisk hjælp og andet. Kontaktes venligst for yderlige oplysninger.
Renovering af hus - teknisk hjælp - samling af møbler
Aften eller weekender.

Nicolas Wridt H

Maler og ellers kan jeg stort set lave alt..
Har arbejdet med håndværk fra jeg kunne gå.. Min far opkøbte ejendomme som vi satte i stand
8_22

Carly

Looking to help out with cleaning, babysitting, or dog walking.
Babysitting, au pair, and dog walker.
OPEN

Søren

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod
Har arbejdet seks år på landet og har løst opgaver både i stald, og i marken vedligehold af bygninger og haver. Er vokset op i en etreprenør-familie så har bredt kendskab til anlægsarbejde.
Hverdag: eftermiddag og aften. Lørdag

Samahe

Kan tilbyde en fleksibel og en glad og smilende pige som altid vil gøre noget ekstra for at arbejdet er ekstra godt klaret. :)
Børnepasning og rengøring.
Alt passer fint.