Thomas Frandsen

Jeg er kendt for at kunne udfører enhver form for håndværksmæssig arbejde reparation vedligehold ol.

Ulrik Thomsen

Står du og mangler hjælp til dit byggeprojekt? Jeg tilbyder min faglige ekspertise som udlært Tømrersvend, til dit projekt. Hvis du mener at jeg er den rette til opgaven kan jeg kontaktes, For nærmere aftale og besigtigelse af opgaven Tlf. 60531343 Mvh. Ulrik

Benni Bekini

Jeg er en som kan godt lide arbejde med forskelige opgaver.

Mads Musgaard

Ingen profilbeskrivelse...

Marcel muresan

Ingen profilbeskrivelse...

Handyman Sh.

Jeg er en frisk fyr på 32 år, der bor i egen lejlighed i Aarhus.

Mohamed abdullahi

alt,.

Roeland de Groot

Hej Jeg er 24 år og uddannet tømrer. Jeg er nu i gang med at læse videre til bygningsingeniør. Begge uddannelser har givet mig erfaringer som jeg kan bruge til mange forskellige handyman opgaver. Ring eller skriv så vi kan aftale evt. arbejde.

Samahe Elghandour

Jeg er en ung pige på 24 år som har en dejlig søn på 1 år. Jeg kan tilbyde et rent hjem. Min mand kan selvfølgelig alt muligt, så det er lidt forskelligt. Vi kan tilbyde alt fra børnepasning, rengøring til alt mulig mand. Min mand har arbejdet som vagt på et hotel i Tunesien i mange år, så det kan han også sagtens. Min mand er også gulvsliber :)

Paul Petersen

Jeg er i sin tid uddannet elektriker og kan lave små elreperationer / installationer. Ellers har jeg arbejdet i en servicevirksomhed i rigtig mange år.

Kasper Ottosen

Jeg er uddannet elektriker og har over 6 års erfaring på dette område. Jeg er opvokset på en gård og har været vandt til at udføre mange former for håndværkeropgaver lige siden jeg var lille. Jeg vil derfor gerne betegne mig som meget handy og meget arbejdsom.

Rasmus Haa

Ingen profilbeskrivelse...

Peter Christensen

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.

Christian Plougsgaard

Ingen profilbeskrivelse...

Peter Lichtenstein

Flyttemand.

Sebastian Lykke

Ingen profilbeskrivelse...

Jørgen Laursen

Kan hjælpe med mange forskellige ting, både indendørs og udendørs arbejde. blandt andet: græsslåning - hækkeklipning - malearbejde inde/ude - flytte opgaver - transport af varer/personer - sne rydning

Simon Thøgersen

Jeg er en frisk ung fyr på 24 år, der bor i lejlighed i Aarhus. Jeg studerer til Ingeniør, men mangler noget at lave i fritiden. Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags havearbejde og praktiske opgaver i hus og have.

Martin Bach

23 årig tømrersvend fra silkeborg der hjælper folk i bolignød hjælper med alt inden for tømrerfaget Kan fanges på 27 82 70 37

Robert C.

Professional Bygningsmaler tilbyder sin hjælp i både male, spartle, tapetsere. Jeg giver dig gerne en hånd med, med din opgave uanset hvor stor eller lille den nu skulle være. Lad os snakkes ved for at finde den bedste løsning for dig som muligt uanset om det er ude eller inde. Diverse opgaver som f.eks ophængning af lamper, samling af ikea møbler osv. mvh Robert

Nicolas Hansen

Kan lave alt i håndværk er meget kreativ og god til at finde billige solide løsninger. Er udøvne kunstner men elsker at bygge!

Mikkel Risum

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Lai Sørensen

Ingen profilbeskrivelse...

Simon Etches

Jeg er for nyligt blevet færdig med min uddannelse, og søger nu småjobs rundt omkring for at supplere min indtægt. Jeg tilbyder hjælp med alt fra havearbejde til møbelsamling, malerarbejde og andre handyman-opgaver.

Rene Pedersen

Hej jeg er en ung mand på 48 år der gerne vil tjene lidt ekstra penge til at holde ferie for

Jeanette Guldfeldt

Jeg er handywoman og vant til lidt af hvert. Grundig og Måske en smule perfektionist. Jeg går højt op i at holde aftaler og udføre mit arbejde tilfredsstillende.

Victor Hernandez Kristensen

Jeg er en frisk og arbejdssom ung amnd på 28 år.Jeg tilbyder havearbejde, malerarbejde, og andre ting hvor der kunne være brug for en hjælpende hånd. :) Kontakt mig på: 28609105

Helena Smed

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Bille Bille

Jeg er en ung mand på 28 år som er opvokset i Vestjylland og som har boet i Århus de sidste 4 år. Jeg er et empatisk menneske som har rejst meget, og jeg vil beskrive mig selv som åben og imødekommende. Jeg har bred arbejdserfaring og en god arbejdsmoral:) Jeg studerer til dagligt paa det Æstetiske fakultet paa Aarhus universitet. Jeg er desuden musikalsk og dyrker motion i min fritid.

Kurt Rasmussen

Ingen profilbeskrivelse...

Ragnar Sigvardsen

Jeg er en positiv og arbejdsom mand, der kender til diverse håndværk og havearbejde. Mangler du hjælp til stort eller småt, så bare giv en besked :)

Anthon Thise

Jeg er autodidakt cykelmekaniker, og ellers har jeg lidt generel erfaring med elektronik, havearbejde og indretning og istandsættelse i hjemmet

Joachim Nissen

Udlært Tømrer Bygningskonstruktørstuderende

Nicolas Wridt Hansen

Maler og ellers kan jeg stort set lave alt..

Martin Nielsen

Ingen profilbeskrivelse...

Villads Claes

Ingen profilbeskrivelse...

Dino Hirsch

Ejer og indehaver af DH-SOLUTIONS Har været selvstændig handymand og entreprenør siden 2013 Jeg er uddannet elektriker, og er selvlært al round hånværker, efter arbejde inden for diverse brancher. Ud over mig selv har jeg et utal af samarbejdspartnere, som jeg deler opgaver med, så vi sammen, på bedste vis kan yde det vi er bedst til. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontak@dh-solutions.dk

Søren Thomsen

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod

Allan

hej jeg hedder allan,er uddannet tømrer i 1987.jeg tilbyder min tømrer ekspertise på mindre opgaver,såsom vinduesudskiftning et hegn,ny havelåge køkkenmontage,osv.

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..