Semir L

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.
It arbejde , flytning , samle møbler, have arbejde. Male - indvendigt og udvendigt. Tømreropgaver, Hegn/Terrase.
Eftermiddag, Aften og weekend.

Nadia og Frederik

Står du og har brug for nogle der kan handle for dig, hente dine børn fra skole, rydde din have for ukrudt, hjælpe dine børn med lektierne, sætte nye dæk på bilen, male din stue eller noget helt andet, så kontakt os gerne! Vi er begge 18 og utrolig glade og imødekommende. :)
Jeg, Nadia, går i 2. g på Tornbjerg Gymnasium og har altid fået ros for min faglige viden. Frederik er igang med mekaniker uddannelse og har derfor noget erfaring omkring biler. Alt hvad der ligger uden for vores uddannelsesområde hjælper vi dog også gerne med! :)
Hverdage: Nadia: Efter skole. Varierer mellem 13.40 og 15.35. Frederik: Efter arbejde kl 17. I weekenden har vi tid når det passer dig. Så længe det er aftalt på forhånd.

Anne Christine Jervelund

Når du har brug for hjælp, står jeg gerne til rådighed - næsten uanset hvilken hjælp du har brug for. Jeg er udadvendt, smilende og og har mod på nye udfordringer.
Kvinde på 22 år, der læser Fashion Design på Teko i Herning, men bor i Odense. Har arbejdet i Globehuset og Hunderup børnehus, sommer 2012- sommer 2014 pga. Start på studie.
Skriv dine arbejdstider, så finder vi ud af det.

Simona Sebelédyová

My name is Simona and I am 22 years old. I come from Slovakia and I´m starting my studies at Lillebaelt academy in September. I am offering any kind of cleaning service, helping with homework and helping in the garden. I am very hard-working person and quick learner. I am open to learn new things and If there's a job I haven't done before, just let me prove my skills and determination. :)
During my studies at secondary school I was working for several cleaning companies in my country which helped me to gain my experience from this field. I was cleaning law offices, some restaurants after their closing hours and I was cleaning family houses and flats, as well.
During the august it would not be a problem for me to work any time. And when my studies start I would prefer working during the weekends and after my school (4-5pm - 10-11pm).

Magnus Gadegaard

Jeg laver alt fra hjælp med flytningen til handymandjobs. :-)
Jeg har lavet meget byggemæssigt arbejde
efter normal arbejdstid.

Gubbi

Jeg kan være behjælpelig med lidt af hvert. Jeg tager ud og gør rent, hvad jeg tager 100 kr i timen for Serverer gerne til fest hvad jeg tager 150 kr i timen for (og kan skaffe flere folk til samme, vi er en gruppe der går ud sammen). Jeg er lige nu i gang med min bachelor i Historie på syddansk universitet, og har også mulighed for at hjælpe med lektier på folkeskole niveau
Jeg har passet børn i flere år, typisk i alderen efter ble. Hertil har jeg haft tre måneder i praktik i en børnehave. Servering har jeg gjort i de sidste 7 år, både til større og mindre selskaber, dog sjældent bordservering. Rengøring har jeg gjort de sidste to år
Efter aftale, jeg er yderst fleksibel

Emilie

Jeg kan gøre rent for dig, passe dine børn og hjælpe dem med deres lektier (jeg har en færdiggjort uddannelse op til gymnasie niveau, og en påbegyndt universitetsuddannelse), jeg kan lave mad for dig og alt andet du kunne få brug for hjælp med.
Jeg har tidligere gjort rent of passet børn, har også haft arbejde som opvasker på en kro.
Alle tidspunkter passer mig.

Lucca

Jeg kan det meste. Jeg er færdig med min HF og søger lidt at fordrive tiden med :)
tømrer, rengøring, website programmering, mentor, havearbede etc.
Efter aftale

Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Jesper

Jeg er uddannet maskinsnedker inden for træindustrien, er derfor dygtig med træ og lign. jeg har renoveret huse og lavet lejligheder i stand. Jeg er lydmand / musiker og har opbygget profesionelle lydstudier, jeg besidder derfor en stor portion teknisk snilde. Jeg har: Adgang til bil Adgang til traileren Adgang til trucken Adgang til værktøjer Dyreven Er som person venlig og nemt omgængelig.
Cykelklargøring, Genbrug, Handyman, Havehjælp, Hjemmeservice, Håndværkerhjælp, IKEA montering, Levering, Losseplads, Maler, Musiker
Kontakt mig gerne for nærmere information.

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

SimonRasmussen

Jeg er en ung knægt på 20 der til daglig er i lære som elektriker. Jeg søger ekstra jobs få et få lidt til opsparingen til at flytte hjemmefra. Jeg kan hjælpe med det meste praktiske arbejde: installere diverse elektriske maskiner, flytte hjælp, maler arbejde og ellers hvor du står og skal bruge et ekstra sæt hænder.
Er i lære som elektriker så har erfaring med el-arbejde. Ellers har jeg istandsat vores hus sammen med min far, og haft mine små projekter. Jeg er nem at omgås og tager alle opgaver med et smil.
I hverdage kan jeg efter klokken 16. Og ellers de fleste weekender. Glæder mig til at høre fra dig. Kontakt: 61672927 Simonpeterrasmussen@live.dk - Simon Rasmussen

Line Pedersen

Jeg er en pige på 21 år, som studerer Pba. Finans på Erhvervsakademiet Lillebælt og jeg bor i Odense med en veninde. Angående børnepasning er jeg nok stadig lidt af et legebarn - der godt kan lide at plaske i vandpytter og jeg hopper med glæde i et prinsessekostume. Dog er det ikke ensbetydende med at jeg mister overblikket.
Jeg har før arbejdet med børnepasning og rengøring. Bl.a. au pair i New Zealand, passet barn med autisme og jeg tager god hånd om rengøring og havearbejde! Jeg går meget op i rengøring, dog ved jeg godt at man bliver nødt til at sætte "rengøringsvanviddet" på pause når der er børn!
Jeg er ca. 15-20 timer i skole om ugen - der vil være uger hvor jeg næsten ikke er i skole. Jeg er næsten ALDRIG i skole efter kl. 15.15! Jeg er fleksibel med arbejdstider og åben for ALT hushjælp!

Oana M

I am a very responsible person, with an eye for details. I appreciate meticulosity and I am a result oriented person. I have a high moral of work and I value efficiency in order to deliver good results.
I am a master student of International Security and Law, highly educated, looking to support myself in school. Therefore I am willing to do any work that can provide me an income.
Monday-after 3PM Tuesday- after 4PM Wednesday-Sunday- any time

Marilena Radovici

I am a 35 years woman, who is living in Odense and is looking for a job.
Bachelor of Fine Arts – Painting, National University of Arts, Bucharest, Romania (http://www.unarte.org/) AGER (Breakdown artist) / DYER Fabrika DaDa, Bucharest, Romania (http://dada-costumes.com/who-are-we) SCENIC ARTIST (PAINTER) Castel Film Studios, Bucharest, Romania (http://www.castelfilm
I can work weekdays after 14.00 and anytime in weekend.

Simonas

Hvis du har brug for hjælp? - jeg er her for at hjælpe dig! Jeg er 25 år fyr med forskellige erfaring. Jeg kan ordne din cykel, hengøre havn og din ejendomme, træne din hund, bygge en drywall og kan gøre andet job. Jeg er ikke so godt på dansk endu men jeg studere på sprogskole. Jeg er godt taler pa engelsk og det ikke forstyrrer mig gøre perfekte job!:) Du kan range op mig hved dag:)
Bygning hus, interiør arbejde (drywalls); haven vedligeholdelse; rengøring; fastsættelse cykler; etc. Spørger mig, og jeg vil fortælle dig, hvis jeg kan hjælpe dig!
4 - 20 per uge. Indtil 40 per måned

Ieva Elizabete Salte

Hello! I am 20 year old student, studying Multimedia design. My interests include theatre and cooking. Also, i like animals. I think i am clean, tidy and friendly person. I am from Latvia Riga, and i speak fluent english, latvian(native), tysk, and russian, my danish language is still in progress, since i started to study here only from this september.
I've worked in some caffe's, also in one pizzeria here in Denmark. I also have cleaning-job experience, and i've helped to maintain and keep clean guest house.
Afternoons, evenings - working days Weekends But i am very flexible.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Anna Hangel

Hejsa! Jeg hedder Anna! Jeg er en glad og smilende pige på 18 (19 til sep). Jeg er god til at holde overblikket i lidt stressede situationer. Jeg tænkt meget på at lave noget med tjener/bartender altså alt slags servering (jeg vil rigtig gerne dette, selvom jeg ikke har den store erfaring med at være tjener) men jeg er altid klar på noget nyt! Og forlader ikke jobbet før alt er i orden!
Jeg har tideliger passet mange børn på en gang, så hvis der er brug for det er jeg klar!:-) Jeg har arbejdet med telefon sælger jobs. Jeg har erfaring som en slags vagt til roskilde. Jeg kan passe de fleste husdyr, altså kat, hamster, fisk, hund ovs..
Jeg kan arbejde hver dag, men i kan kontakte mig for videre info :-) Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Kianna

Hej jeg hedder Kianna, jeg er 19 år og under uddannelse som Webintegrator. I min fritid går jeg til Fitness og besøger mine venner rundt omkring i hele landet; Begge dele koster lidt mere end hvad jeg har råd til med min månedlige indkomst, og udover det har jeg en Hellig Birma(Kat) at forpleje, så kunne godt bruge lidt ekstra på kontoen:) Jeg håber at høre fra dig!
Jeg har passet to dejlige børn på dengang 2 & 4 år, en energisk pige på 5 år, og gjort en del rent i et forsømt rygerhjem. Derudover har jeg hjulpet min mor med at ordne kolonihave, så hvis du skal have revet mælkebøtter op er jeg også klar på det! Jeg elsker katte, men trives fint med alle dyr :)
Jeg kan arbejde fra ca. 14:00/30 (12:00/30 fredag) alt efter location, og er interesseret i et job, som foregår omkring 1-3 gange om ugen. Jeg har som regel også tid i weekender.