Marco

Jeg er Marco an italiensk man 33 år og jeg bor i København fra 2012. Jeg er byggeingegnør men jeg har 10 år experience om forskellige praktik arbejder (murer, tømrer, maler). Jeg vil gerne findt noget lille job at arbejde i weekend eller om aften (efter min real job) fordi jeg vil gerne købe et hus i København og jeg bruge for noget extra penge at betalle min lån i bank
Jeg har arbejdet på 9 år i Italien som murer/bygningskonstruktør. Jeg har også arbejdet 1 år som maler med min far på hans firma. Jeg have også en lille firma. Det hedder Legnodesign (mere informationer på www.legnodesign.dk). Jeg kan godt lide alle job om håndværkerarbejde
Jeg arbejde om uge med min real job. So jeg kan være fri om uge efter klokken 17:00; eller jeg er fri alle Lørdag og Søndag

Martin

Jeg er en ung mand som elsker at hjælpe folk. Jeg bor i lejelejlighed men er opvokset i hus med have, derfor savner jeg de opgaver der medfølger. Hårdt arbejde i haven tiltaler mig, opgaver såsom græsslåning, lugning, hækklipning eller gravearbejde er klart at foretrække. Men jeg er selvfølgelig åben for hvad som helst der bliver budt mig.
For et par uger siden hjalp jeg min svigerfar med at rive et helt bryggers ned. Afmontering af skabe, nedrivning af fodlister og gasbeton samt opbrydning af flisegulv var bl.a. det jeg hjalp med. Udover det er jeg altid frisk på at sætte en hylde op eller samle nogle møbler-
Jeg er ret fleksibel for tiden da jeg har sommerferie, efter sommerferien starter jeg op på studiet hvor det også er muligt for mig at arbejde et par gange om ugen.

Michal

Hej! Mit navn er Michal, jeg er 35 år gammel og bor på København NV. Jeg er: - Frisk fyr som elsker at arbejde - Har altid god humor - Altid klar til at tage fat - Ikke konflikt person Jeg tilbyder hjælp til NÆSTEN alt og til en ordenligt pris. Skriv en besked om dit problem..
Har tidligere været ansat som teknisk medarbejder i Hotel,CMT, Jeg er alt muligt mand, og har en masse forskellige jobs, så jeg har mange erfaringer og har prøvet rigtig mange ting.
Jeg gør til sprogskole nu,men jeg er fleksibel med forhold til arbejdstider. Morgen, dag, og om nødvendigt også nat.

Victor

Hej! Jeg er en frisk snedkerlærling der søger lidt opgaver ved siden af arbejdet, jeg kan lidt af hvert, så lad mig høre hvad der er brug for hjælp med. Har også kontakt til dygtig faglært maler og elektriker, så jeg kan sende opgaver videre eller tage en extra mand med.
Tømrer og snedker opgaver, isolering, gulvlægning, nedrivning, renovering af vinduer og døre, samling af møbler, hænge hylder op osv. Malerarbejde og lidt murerarbejde. Endvidere det meste havearbejde udføres. Endvidere har jeg egen kassevogn og kan udføre mindre flytteopgave
Send en Sms på 51899139 :)

Nikolaj

bum
bum
bum

Adam

Jeg er en frisk fyr på 23år, . Jeg arbejder i hverdagen som tømrer, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have,
jeg er uddannet tømrer så alt inde for tømrer faget
15:30-?? weekenden 08:30- ?'?

Martin

Jeg 31 år, og er studerende. Jeg bor sammen med min kæreste og hund i en andelslejlighed i København, som jeg har totalt renoveret. Jeg har tidligere totalt renoveret en ejerlejlighed i Aalborg. Jeg er meget detaljeorienteret og gå ikke fra en opgave før jeg her 100% tilfreds med mit arbejde.
Jeg har arbejdet side om side med både murer, vvs'er og elektrikere, og har en dele erfaring med i renovering og i standsætning af lejligheder og hus. Ophængning af lamper, hylder m.v. malerarbejde. Jeg er ydermere dygtig i et køkken, madlavning og servering. Har arbejdet på en restaurant.
Da jeg pt. ikke har arbejde og først skal fortsætte på mit studie til sommer. Kan jeg arbejde på de fleste tidspunkter af døgnet.

Jeppe

Hej! Jeg er 27 år gammel og bor i Kbh. NV. Jeg er netop blevet færdig med en Kandidatgrad i Bæredygtighedsstudier og har nu virkelig lyst til at bruge mine mere praktiske kompetencer. Jeg er en venlig, hurtigtarbejdende, udadvendt og kreativ person og interesserer mig meget for medmenneskelighed, mad og musik.
Jeg har solid erfaring indenfor husarbejde - både med at rive ned, bygge op og rydde op - har lagt gulve, bygget garage, drivhus og hjulpet min far med at gennemrenovere to gamle huse. Jeg har tidligere ordnet have i flere år på Brande Højskole, Skovmoseskolen og for private.
Da jeg er ledig og arbejder på at finde fast arbejde for tiden kan jeg - mere eller mindre - tilpasse mig til hvornår i har brug for en hjælpende hånd.

Andrei

I can do pretty much everything, from repairing things to gardening. I also learn new things really fast, so I can handle things I never done before if someone shows me how to do it.
I worked a while in constructions and I have some experience and strength, but I handle the best tasks that imply my knowledge in electronics or electrics.
Contact me anytime and we arrange the working hours

Jasmin

18 år, afsluttet folkeskole for 2 år siden.. Har et vikar arbejde i en vuggestue, på Amager. Går op i mit arbejde. Hader at komme forsent. Elsker at hjælpe andre mennesker. Jeg er en glad, smilende, snaksaglig, udadvendt og imødekommende pige.
Har prøvet lidt af vært inde for børnepasning og instituations jobs. Jeg har Tit passet børn og det har jeg gjort siden jeg var 15 år.. Både spæd børn og børn i alderen af 13 år.
Altid:-)

Lukas Jensen

Hej! Mit navn er Lukas, jeg er 18 år gammel og bor på Nørrebro i København. Jeg er en frisk og ung dreng som elsker at arbejde og yde noget. Jeg er altid klar til at tage fat. Jeg går til dagligt i skole og er tilkaldevikar hos et mandskabsudlejnings firma. Jeg tilbyder hjælp til NÆSTEN alt og til en ordenligt pris. Skriv en besked om dit problem, og få tager vi den derfra.
Har tidligere været ansat som, servicemedarbejder og lagermedarbejder. Jeg arbejder lige i øjeblikket som alt muligt mand, og har en masse forskellige jobs, så jeg har mange erfaringer og har prøvet rigtig mange ting.
Jeg er fleksibel med forhold til arbejdstider. Morgen, dag, og om nødvendigt også nat.

Dina

Jeg er en god tømrer med massere af gåpåmod. Jeg tilbyder tømrerarbejde, malerarbejde, spartling, flyttehjælp, oprydning, rengøring, gipsopsætning, let nedrivning, havearbejde, børnepasning, brolægning, støbearbejde møbel samling, madlavning og kunstarbejde.
Jeg er tømrer, med svendebrev fra år 2016 og har tre kurser herunder.1 i bygge og anlæg. Har grundforløb og hovedforløb 1 fra hotel og restaurationsskolen, samt arbejdet som kok i tre år.
man-fredag fra kl 15 og frem. lør-søndag fra kl 8 og frem. Tlf 41123465

Albert

Mit navn er Albert, og jeg er 22 år. Jeg bor på Nørrebro, og studerer til bygningssnedker (også tømrerarbejde) Jeg tilbyder alle former for arbejde der ikke kræver nogle større faglige kompetencer som vvs og elektriker arbejde.
Har tidligere arbejdet som trappevasker, servicemedarbejder i Fitness World og som tjener på en café, samt detailhandel og cykelbud og Jeg er student fra Vibenhus Htx med teknologi & design, og er nu lærling i et tømrer/snedker firma
Alle hverdage efter kl 4 og hele Lørdag & Søndag

Christina

Jeg kommer gerne og laver hovedrengøring, eller måske bare et par timer hver uge.
Jeg har tidligere været vikar i Dansk Vikar Rengøring, hvor jeg primært cyklede rundt for hjemmeplejen og hjalp til med rengøring og indkøb.
Lige i øjeblikket kan jeg arbejde på alle tidspunkter. Fra august er det primært eftermiddag, aften og weekender.

Christian

jeg laver det hele, bare jeg kan få besked om hvad det er før jeg kommer, så kan jeg forberede mig ;-)
jeg er udlært smed og har arbejdet med murer, tømrer og brolæggere... så kan jeg lave EL til hus behov.
skriv eller ring, så finder vi ud af det.

Salim

Jeg tilbyder lidt forskellige ting, jeg kan finde ud af lidt af alt og så går jeg på et tømrer hovedforløb, kaldet Bmt (byggemontageteknik) som har med gips at gøre, altså bygge vægge, samt køkken opsætning og vådrum(gips)

Efter aftale

Hussein Maanaki

Alt muligt man og er seriøs har god folk til at arbejder med mig og har altid den rette håndværkere med.
Har arbejdet med mange forskellige arbejder, har min egen rengøring firma. Har arbejdet med mange forskellige handværker arbejder.
Hvilket som helst tid.

Natasha

My name is Natasha. I am coming from Makedonien.Looking for extra job in cleaning. homehelp, eventplanning, etc. I am hard working person so every time in a day fits me for working.
I have big experience in cleaning. i have been working for 8 years in Denmark in cleaning job. I I also love kids. I can take good care of them. I am fun and lovely person.
I can work everyday : Monday to Friday from 07 until 23. Weekend all days.

Paul Saru

I am a 23 years old international student looking to help you out with moving when you need an extra hand. I can get another pair of hands sometimes.
I have been doing these moving jobs for a little while now so I have some experience.
I have a flexible schedule. I'll make time. Best regards, Paul

Giancarlo.dg

I am a 26 years old living in Copenhagen since May 2012. I can do help with many work in the construction and renovation of buildings areas. Furthermore I can carry out activities in the home and garden, which includes replacement of electrical outlets and light points, mounting shelves and furniture, small home repairs, cleaning the house, caring of plants and gardens and help moving.
I have worked in the building sector as painter, dropping ceiling installer, carpenter and apprentice worker in general. I am also experienced to work in other environments, for instance stock clerk, kitchen assistant and gardener.
I am very flexible with the working time. Just contact me and we will find an agreement. Giancarlo Di Giacinto

RebeccaSahota

Jeg er en smilende, imødekommende pige, med godt humør som har mod på nye udfordringer. Jeg har et godt overblik, en masse god energi og jeg er bestemt ikke bange for at tage en opgave til mig. Jeg er arrangeret i mit arbejde, og har en god situationsfornemmelse.
2012-2013 Frøken Nielsen-bartender 2012 KLP -buffétist 2011-2012 Café Zehros-tjener 2010-2012 Club Harlekin - entré, garderobe, eventpige og 16+festarrangør 2009-2010 Grandbio ,billetsalg 2008-2009 Telekæden - sælger 2007-2008 Café Vivaldi -tjener/afrydder
Jeg er enormt fleksibel med arbejds tiderne , da det på ingen måde hverken generer at stå tidligt op eller gå sent i seng , for den sags skyld

Yograj regmi

I am a young guy who is 25 years old, i am living at emdrupvej with my friend, i am a student here and i am now studying in Køge business college and i am free only after 15:00 hrs but totally free in weekend, i can also do in the morning time up to 8:00. so i want a job in these spare time to make some money for my education as well as for my accomodation.
i am experience in most of the household work, since already worked in different place.
i can work every morning upto 8 am, and everyday after 15:00 hrs and totally free in weekend

Kiran

Hi My name is kKran and i am in search of some jobs. Its not importnant what kind of job it is, i would just like to help. I could be one of the workers youve been looking for. I am a hard worker. Honestly writin that i lack danish language but assure you if hired for work i will not let you down.
I presently work for a restaurant and have experience in the cleaning field also.
I am mostly looking for cleaning or household jobs in the morning upto 0800 hrs and upto 1400 during the weekends.

Leonardo

Hi, I am a 23 years old Italian boy, arrived in from a few weeks. I'm available for different tasks, according to your needs, such as cleaning and cooking, assembling furniture and shelves, unclogging sinks, washing and ironing, simple gardening, every kind of heavy work, and little reparations. I don't own many tools, just the basic ones.
My experience is not professional, my grandfather taught me about many kinds of reparations and assembling furniture and I always worked hard with the housework, and used to paint the walls by myself, I can also cook as it is my profession.
According to your needs.

Giulia

We are two Italian guys of 39/41, very experienced and with goodwill, looking for any extra job: just call us and we will help you as we can in anything! We don't speak Danish yet and we are practicing English, but we have a friend that can help us with translations to ensure there are no misunderstandings. Own tools, we can also release electricity certificates for our jobs.
We just arrived in Copenhagen but we already had some experiences here; furthermore we both have many years of experience in construction, electricity, painting and gardening. PLUS we also worked as cooks and waiters, so you can call us also for any kind of help in private parties or restaurants
We are available any day at any time! Just call us!

Faroq ferozi

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er en smilende, altid positiv og imødekommende 21 år, med godt humør og mod på en masse nye udfordringer.
Jeg har tidligere arbejdet hos Irma, hvor jeg stod bag i kassen og betjente kunder. Derefter har jeg arbejdet i Q8 ca 2 år i perioden 2007-2009, hvor jeg var kassemedarbejder og var på gulvet. jeg os arbejdet i fintes,super bedst, Pædagog medarbejder.
jeg har ikke nogen foretrukne arbejdstider, da jeg går i skole og har fri kl 14 være dag. Men jeg vil sige mandag,onsdag og weekenden vil passe mig bedst, vis jeg skulle vælge.

Bianca

I'm very dynamic, eager to work and careful to do the job well, ready to learn new things and a very quick learner, also. If there's a job I haven't done before, just let me prove my skills and I'll do the work with great care and efficiency! I am a 20-year-old girl and I currently study Computer Science at a Copenhagen college.
I have qualification as a junior accountant and most of the jobs concerning the economical & banking domain.
Working hours any time - I'm available at any moment.

Josefine

Jeg er en 20 årig jysk pige. Til daglig studerer jeg og er tjener. Jeg elsker motion og udfordringer.
Som sagt, så læser jeg til daglig på HRS og arbejder som tjener, hvilket jeg har gjort det sidste år. Jeg har 2 år forinden arbejdet som pædagogmedhjælper og lærervikar på en privatskole i Aalborg, hvor jeg kommer fra.
Jeg fortrækker at arbejde efter kl. 14.30 i hverdagen og er meget fleksibel i weekenden.

Camilla

Hej. Jeg er en ung pige på 22 år, som er flyttet til København NV for nylig, for at læse til pædagog. Jeg arbejder deltid som tjener, men da jeg ikke synes jeg tjener penge nok, vil jeg meget gerne finde lidt ekstra arbejde i hverdagene. Jeg har passet børn, arbejdet som kassedame i en brugs, arbejdet som rengøringsdame, arbejdet i ungdomsklub, arbejdet i vuggestue og børnehave, har haft lidt forskellige tjenerjobs. Jeg er åben, smilende, energisk og klar til nye udfordringer. Venligst fra Camilla

Lgp216

Jeg tilbyder servering til fester og rengøring i private hjem + tøjvask Jeg er en kvinde på 51 har boet i udlandet de sidste 12 mdr. Har erfaring med servering til store fester Alt har interesse