Mads

Ingen profilbeskrivelse...

Villads

Ingen profilbeskrivelse...

Dino

Ejer og indehaver af DH-SOLUTIONS Har været selvstændig handymand og entreprenør siden 2013 Jeg er uddannet elektriker, og er selvlært al round hånværker, efter arbejde inden for diverse brancher. Ud over mig selv har jeg et utal af samarbejdspartnere, som jeg deler opgaver med, så vi sammen, på bedste vis kan yde det vi er bedst til. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontak@dh-solutions.dk
5 års erfaring inden for multihåndværk. Alt i - Havearbejde og belægning - Rengøring og ejendomsservice - Skadeservice - Ombygning og renovering - M.M.
Arbejder på alle tider af døgnet.

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..
det hele
24 timer i døgnet

Rasmus

- Mand - 26 år - Elektriker - Maskinmester - Handyman - Aarhus
- Alt hus-installation - Udendørs belysning - Renoveringsprojekter
Mandag - Torsdag: 18-22 Fredag: 08-22 Lørdag - Søndag: 08-22

Peter

Ung selvstændig Tømrer, få et uforpligtende tilbud, store som små opgaver.
---
---

Kim

Kan lidt af vært
Maler.tømmer.
Onsdag

Alexander

Frisk efterlønner, med stor erfaring og gåpåmod. Har en erfaren makker med, så vi er mere end dobbelt så hurtige end en.
jeg har byggget adskillige huse og har stor erfaring med bade træ og metal. God med kædesav til træfældning m.m.
fra 8.00 til 19.00

Mustafa

Hej jeg er en ung gut som er uddannet Tømre/Gulvlægger. jeg er gift og har et barn. Jeg kunne godt tænke mig og tilbyde det viden jeg har og dermed opfylde jeres ønsker efter min erfarring. Det eneste i skal gøre er at ringe eller skrive en besked på 30862621 så kan vi snakke om jeres ønsker og alt det i gerne ville have lavet.
Alt indenfor Tømre/snedker/gulvlægger og inventar du er altid velkommen til at spørger yderligere.
Alt efter hvordan det passer med hinanden.

Jeanette

Jeg er handywoman og vant til lidt af hvert. Grundig og Måske en smule perfektionist. Jeg går højt op i at holde aftaler og udføre mit arbejde tilfredsstillende.
Uddannet og arbejdet i sundhedssektoren og butik i mange år. Har erfaring i mange ting. Ser ikke problemer, men udfordringer.
Mandag - tirsdag - onsdag -fredag. (Evt.weekend)

Frederik Aamand

Jeg er en ung og glad mand på 21, som er nytilflytter til Århus. Jeg er hjælpsom, snakkesaglig, humoristisk og frisk på udfordringer. Til daglig øver jeg musik og forbereder mig til en optagelsesprøve til musikkonservatoriet. Jeg har derfor brug for at tjene lidt ekstra for at få det til at løbe rundt i min nye lejlighed.
Som barn voksede jeg op på et landbrug med mine forældre og 6 søskende, så både børnepasning, fysisk arbejde, diverse reperationer, samt de fleste former for husligt arbejde og havearbejde, har været naturlige led i min opvækst. Derudover har jeg arbejdet med undervisning og lagerarbejde.
Jeg foretrækker at arbejde i hverdage fra morgen til sidst på eftermiddagen, men egentlig er min tilværelse pt ret fleksibel, så kontakt mig gerne uanset. Mvh. Frederik Aamand.

Rasmus

Ingen profilbeskrivelse...

Ole

Jeg er en frisk fyr på 25 år, som kan ordne stort set alt i din have. Jeg er specielt interesseret i at være havemand, hvor jeg eventuelt kan komme en gang om måneden. Mine hænder er skruet rigtig på, og jeg kan stort set hjælpe med alt indenfor havearbejde og træfældning. Skriv eller ring til mig så vi kan tale om jeres projekter. Jeg stopper ikke før I er tilfreds med arbejdet.
Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro, og ingen opgaver er for små eller dumme. Jeg har tidligere haft erfaringer med at holde haver for familier, og er født og opvokset på en gård. Så jeg er vokset op med de fleste maskiner.
Jeg kan arbejde stort set alle hverdage efter kl.16:00 og i weekender. har du andre ideer, så skal vi nok finde en løsning.

Michael

Mit navn er Michael Larsen, jeg er 23 år gammel og jeg flyttede til Aarhus i 2015, da jeg skulle starte på mit studie, Global Business Engineering, efter jeg havde gjort tjeneste i Den Kongelige Livgarde. Jeg har været på arbejdsmarkedet siden jeg var 12 år gammel og har altid været god til praktiske og hårde arbejdsopgaver.
Jeg har erfaring med næsten alt have arbejde, arbejde med træ og brænde og så er jeg også udemærket med computere og andre tekniske sager. Desuden laver jeg selv små reperationer på min egen og mine forældres bil, så dette kan jeg også være behjælpelig med.
Hverdage efter kl 14, lørdag kan jeg hele dagen og søndag efter kl 14.

Carly

Looking to help out with cleaning, babysitting, or dog walking.
Babysitting, au pair, and dog walker.
OPEN

Søren

Jeg er 26 år og læser til stærkstrømsingeniør på Aarhus Universitet. Derudover er jeg uddannet elektriker, og tilbyder hjælp til installation af lamper, TV, netværk og andre praktiske opgaver i hjemmet.
Udover at være uddannet elektriker har jeg i 4-5 år fungeret som vicevært i min fars ejendomsselvskab. Her har jeg løst mange forskellige opgaver, bla. mindre VVS reparationer og udskiftninger.
Arbejde udføres hverdag, aften, weekend - når det passer dig bedst.

Ulrik

Står du og mangler hjælp til dit byggeprojekt? Jeg tilbyder min faglige ekspertise som udlært Tømrersvend, til dit projekt. Hvis du mener at jeg er den rette til opgaven kan jeg kontaktes, For nærmere aftale og besigtigelse af opgaven Tlf. 60531343 Mvh. Ulrik
Tømrer, maler, Anlægsarbejde, Murer, Havearbejde.
Efter aftale.

Ehuwa Olugbenga Michael

Jeg er en dedikeret arbejdstager. Jeg gør mit arbejde til perfektion og kærlighed glædeligt min arbejdsgiver
Jeg har erfaring med hjem og fabrik rengøring spænder til to år
05am -11pm

Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Stine Rahbek

Jeg er en glad og frisk pige på snart 28, der er studerende på lærerseminariet i Aarhus. Jeg har en datter på 1,5 og en kæreste. Vi påtænker at flytte fra byen om et par år, og derfor begynder det jo at presse sig lidt på med penge ift. hus-køb osv. Så derfor tænker jeg at jeg meget gerne vil supplere min lille su med lidt håndører.
Jeg har erfaring med havearbejde fra min kolonihave, er vant til at gøre rent og er en haj med en pensel :-)
alt inden kl 16, da jeg skal hente min datter i vuggestue. Ellers kan jeg arbejde et par timer i weekenden

Veronika

Jeg hedder Veronika. Jeg tilbyder hjælp inden for det meste -jeg er ung, frisk og klar til at tage fat. Jeg er ikke bange for en udfordring, og lover at gøre mit bedste. Jeg er vokset op med at forsøge at gøre tingene selv, og det har hjulpet mig langt. Jeg er meget ærlig, og går op i at jeg kan stå inde for mit eget arbejde!
Jeg har en stor erfaring indenfor rengøring, servering, flytning, børnepasning, maling, og spartling. Jeg har haft mange jobs med bl.a cementpudsning og maling osv. Jeg har et godt overblik, og kan let regne ud, hvordan jeg arbejder mest effektivt.
Kommer an på det specifikke job, og den specifikke situation.

Magnus

Hej. Jeg er 24 år gammel, læser til maskinmester. Jeg kan stort set finde ud af alt arbejde. Jeg kan tilbyde el arbejde, reparationer af forskellige maskiner, VVS og meget meget andet.. Spørg for mere info.
Jeg har et års praktisk erfaring som sømand på det store hav. Jeg har stået for vedligeholdelse samt reparationer af mange forskellige arbejdsopgaver.
Arbejdstider aftales efter kundens behov.

Helena

Jeg tilbyder hjælp i hjemmet, til rengøring og hvad der ellers kunne være brug for. Jeg kan også fungere spm børnepasser. Eller hjælpe til i haven. Jeg er 23 og læser på Århus universitet og mangler derfor lidt at lave i min sommerferie, så i er velkommen til at kontakte mig så finder vi ud af noget.
Jeg gør selv rent, og har også været rengøringshjælp for min tante og min mor. Derudover er min mor dagplejer så jeg har også god erfaring med børn. Jeg har også tit været barnepige.
Jeg foretrækker at arbejde i tidsrummet 8-16 men andet kan også aftales.

Niels

Timeprisen er vejledende, og ikke fastsat. Halløj! Jeg er studerende, og jeg bor i Århus C sammen med min kæreste. Jeg tilbyder hjælp til diverse huslige opgaver, såsom rengøring, ukrudtsfjernelse og plæneklipning. Hvis du har brug for hjælp til én eller anden opgave, må du endelig kontakte mig, og så må vi se om jeg kan hjælpe. Mvh, Niels
Rengøringsassistent, lokalcenter Skelager - Arbejdet bestod i grundig rengøring af store fællesarealer, samt køkkener, badeværelser, private hjem og lignende. Jeg har erfaring med gulvboning, og rensning af køkkenapparater/hårde hvidevare. Butiksmedhjælper, 7Eleven.
Mine foretrukne arbejdstider er meget vekslende - Inden september 2014 kan jeg hjælpe på de fleste tidspunkter og dage.

Ismail

Vi kan klare både store og små opgaver . Har været i byggebranche i mange år. vi kan hjælpe med følgende store opgaver - Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. Vi kan også hjælpe dig med små opgaver fx. opsætte ikea møbler, spejl, ophængning af lamper, sæt hylder op osv. PS: Til store opgaver ligesom tømrer, murer og maler og flyttearbejde osv. giver vi en fast pris. Mvh. Team
Har været i byggebranche i mange år, Vi er en Team af tre personer og der kan tilbud følgende opgaver: Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. opsætte af ikea møbler
Efter aftale. hele dagen

Martin

23 årig tømrersvend fra silkeborg der hjælper folk i bolignød hjælper med alt inden for tømrerfaget Kan fanges på 27 82 70 37
tømrer elektriker murer IT Ejendomsservice
Man - Torsdag 16:30 - 23:00 Fredag 12:30 - 23:00 Lør - søndag 09:00 - 23:00

Michelle

Jeg er en frisk, glad kvinde, som tilbyder dygtig rengørings hjælp, børnepasning og diverse have arbejds opgaver. til daglig arbejder jeg deltid i en cafe, og lidt rengøring. Jeg er ikke bange for at få skidt under neglende, og møder altid op med et smil på læben, og udfører et ordenligt stykke arbejde.
Jeg har tidligere arbejdet med rengøring både i private hjem og erhvervs pladser. Jeg har været barnepige i en del år børn fra 9 måneder til 10 år. Jeg har arbejdet i et køkken i 5 år, med diverse opgaver, alt fra madlavning til servering
fra 09.00-14.00

Sara

Mit navn er Sara, jeg er 20 år og er lige i øjeblikket igang med et sabbat år. Jeg bor i Århus c, hvor jeg lige er flyttet til. Jeg har afsluttet STX og kan derfor hjælpe med diverse skoleopgaver, jeg har rejst meget og har erfaring indefor: engelsk, spansk, tysk og portugisisk. Jeg er van til børn og dyr. jeg var næstformand for VU Middelfart og har stor erfaring med at arrangere fester
Jeg har arbejdet for Vkaren, hvor jeg har haft mange opgaver i forbindelse med rengøring for Danren, derudover arbejder jeg pt. for Privatplejen, indenfor området med rengøring. Jeg har været babysitter omkring 3-4 år. jeg er van til at lave mad. Jeg har arbejdet i bageri i 5 år.
Jeg er utrolig fleksible og kan arbejde både morgen og eftermiddag - samt i weekenden

Jakob

Jeg er en frisk ung mand på 28 år, som for nylig blev færdiguddannet fra diakonhøjskolen i Højbjerg. Som er en socialpædagogisk uddannelse. Jeg nyder at lave praktisk arbejde, og er omhyggelig med mit arbejde Jeg har hænderne skruet ordenlig på, og kan godt lide fysisk arbejdet. Både udendørs og indendørs. Er frisk på græsslåning, flytning, lugning af have osv.
Jeg har gennem ahandyhand haft flere haver jeg har passet.
Det vil ofte blive eftermiddag/ aften. Dog har jeg gode erfaringer med aftaler fra gang til gang.

Jonas Gejl

Jeg hedder Jonas, jeg er kunstmaler og læser kunsthistorie på Århus universitet. Jeg tilbyder all-around rengøring, indenfor grænsen af Århus centrum. Jeg er en rolig og venlig ung mand, mig vil der ikke blive vrøvl med. Jeg kan sjovt nok godt li at gøre rent,og når først jeg er igang bliver der brugt knofedt, og jeg har efterhånden erfaret mig visse "husmor" kneb.
- 1 år som rengøringsassistent på plejehjem. - andre jobs gennem handyhand, som typisk har været én gang i ugen halvanden time, hvor arbejdsopgaverne kan variere fra gang til gang ( f.eks rengøring af pudsning af vinduer hver 3. gang)
Jeg er fleksibel med arbejdstider, pga. uni, så vi kan sagtens finde frem til noget. Arbejdtid: min 1½ time - max 4 timer mandag-fredag 09.00-15.00