Arbejdet som entreprenør i 15 år. Klargøring af biler i 10 år Ring 50 53 88 03 Priser fra 100 i timen....... .. . . Så giv endelig et kald ..

Jeg er uddannet elektriker. Jeg elsker at lave håndværk af forskellig slags, har lavet lidt af hvert og elsker udfordringer, jeg har hænder og hovedet skruet rigtigt på.

Anmeldelse:

Tømrer/Maler - Handyman til selvbyggere - Hovedrengøring og Vinduespolering - Hjemmeservice og rengøring til private og erhverv. Pt. opholder jeg mig på Langeland og har attraktive priser på, have, rengøring og håndværk.

Willing to help, responsible and reliable, I can do any kind of handy works from carpentery to lay garden tiles.That includes parque, laminate, anything related to kitchens, paintings, terrace construction and even designing products in AutoCAD, Catia. I can even help you to move in your new house or your new furniture sice I have a big van of 3.5T. If you need me, don't hesitate to contact me and we will talk about availability and price.

Jeg er udlært tømrer så kan alt indenfor tømrer faget.

Er tømrer og altmulig mand kan klar meget da jeg også har samarbejde med andre håndværker som mur, vvs, elektriker osv Alt fra gulv, vinduer og tag opgaver

jeg er lidt af en handy mand der altid sætter sig godt ind i en opgave inden jeg begynder på den, jeg arbejder til hverdag på en tømmerhandel

Elektriker med 10 års erfaring inden for faget Uddannet stærkstrømsingeniør

jeg tilbyder alt indenfor tømrer arbejde, montør arbejde og nedbrydningsarbejde, Skriv gerne hvis du skal bruge hjælp, så er jeg sikker på vi finder en løsning

Jeg har været under uddannelse som tømrer i over 2 år nu, og jeg har desuden en gymnasiel eksamen (STX). Mine kvalifikationer ligger hovedsageligt inden for det håndværksmæssige område, da jeg arbejder med det til dagligt. Jeg er begrænset i mit forråd af værktøj og udstyr, men mine evner strækker sig til det meste inden for tømrerfaget - jeg er dog naturligvis ikke ligeså hurtig som en erfaren svend eller mester, men kvaliteten skulle tilnærmelsesvis gerne være den samme. Jeg kan også hjælpe med meget andet.

Ejendomsservicetekniker, vicevært, med 15 års erfaring, kan udføre mange mindre opgaver, og er til at regne med. En aftale er en aftale. Hækkeklipning, ejendomsservice, ude/ inde.

Jeg er meget energisk person. Er altid i godt humør med et smil på læben. Skal du have hjælp til haven, flytning eller servering så kontakt mig, så er jeg klar til at hjælpe. Jeg kan arbejde selvstændigt, eller i team. Glæder mig til at høre fra dig.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er 15 år og går i 9. klasse på Hareskovskole. Jeg kunne godt tænke mig et job som barnepige/-passer, fordi jeg elsker børn. Jeg passer i forvejen børn, der er mellem 1- 6 år, så jeg har erfaringer indenfor området.

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er en smilende, altid positiv og imødekommende 26 år, med godt humør og mod på en masse nye udfordringer.

Hej jeg er en dygtig 34 årig mand, der sætter en ære i at leverer et perfekt stykke arbejde hver gang. Jeg kan tilbyde vvs til en fast lav timepris eller vi kan lave et tilbud så alle bliver tilfredse. Jeg kan også hænge hylder op bære tunge ting. så tag fat i mig og så finder vi en fornuftig pris på netop lige dit problem.

Larsen´s multiservice Larsen´s Multiservice tilbyder vedligeholdelse af grønne områder for private Når jeg står for vedligeholdelsen, er græsset klippet, hækken er lige, bedene er luget, træer og buske beskåret og bladene revet sammen. Mvh. Larsen´s Multiservice Steffen larsen

Jeg har været selvstændig landmand siden 1998 og er vant til lidt af hvert, har kørt med div. entreprenør/landbrugs-maskiner. Derudover har jeg selv noget skov jeg arbejder i når der skal laves flis, og træ til brænde.

Frisk fyr med eget værktøj til alt i let montage. Har i mange år fungeret som husslave for venner og familie - håber at kunne omsætte disse erfaringer til hjælp herinde :) Udfører gerne mere praktiske opgaver såsom flytning, tømning af loft/kælderrum samt groft havearbejde.

Jeg er en ung mand der bor i Brønshøj, jeg kommer dog oprindeligt fra mors(Nordjylland). Jeg driver JVS Tømrer som er et mindre kvalitets orienterede tømrerfimra, vi lægger stor vægt på at finde den rigtige løsning der passer dig og dit projekt bedst, til den den bedste pris. Se mere på www.jvst.dk

Handybasserne udfører stort set alle former for Handymand arbejde, f.eks. maling ude og inde, mindre tømre opgaver, murer opgaver, samling af møbler, montering af lamper, hylder mm.

50 årig mand, som tilbyder hjælp til det meste. El arbejde, VVS arbejde, tømrer arbejde, snedker arbejde, lettere maler arbejde, fliser opsættes og fuger repareres. Kan også lave mindre opgaver i jern, resturering af gamle havemøbler etc.

Jeg tilbyder hjælp til- Div. have arbejde: Beskæring Køkkenhave Græsplæne Mad til Festen Grillaften med venner hvor du heller vil sidde med ved bordet. Fotograf til alt mellem himmel og jord

Forefaldende ejendomsopgaver udføres. - Kørsel af sten og grus Kørsel Specielt til baggårde, kolonihaver og smalle indkørsler! - Bortkørsel af Affald - Klipning af hæk - Slåning af plæne - Træfældning - Minigraver

Jeg er en frisk og perfektionistisk fyr på 24 år. Jeg er uddannet maler, og ønsker at tjene lidt ekstra. Jeg kan hjælpe med alle opgaver både i hus og have. Mine hænder er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hjælpende hånd med alle slags maleropgaver, håndværkeropgaver og diverse praktiske opgaver, såsom rydning af sne, ophæng af lamper og diverse ting osv.

Jeg er 35 år gammel og bor i Aalborg. Som person er jeg servicemindet, ansvarlig, loyal, kreativ, fleksibel og ærlig. jeg kan tilbyde rengøring samt husholdning

Jeg er handywoman og vant til lidt af hvert. Grundig og Måske en smule perfektionist. Jeg går højt op i at holde aftaler og udføre mit arbejde tilfredsstillende.

Jeg hedder Rasmus, gift med Rikke far til to drenge og husejer på 13. År. Jeg har selv renoveret vores hjem fra bunden både ude og inde, så jeg kan det meste. Jeg er meget hjælpsom af natur, og glæder mig ved at hjælpe andre :-)

Jeg er 30 år frisk fyr som er hjælpsom elsker være det

Hej, jeg hedder Ronnie, jeg er 29 år gammel. Jeg tilbyder professionel gulvslibning til gode priser! Ring og få et uforpligtende tilbud.

Hjælp til hus m.m Bil og trailer kan tilbydes :)

Jep

Jeg Kan flytte ting fra a til b. Kan os ordne have, hvis redskaber er til rådighed. Jeg kan lave små tømrer opgaver. hjælpe med det teknik ting.

Jeg har været murer i 14 år

Jeg er udannet landbrugsmaskinmekaniker og har atv med brakpusser til og højt og ujævn græs ned. Jeg raperarer også biler og maskiner

Jeg har arbejdet som handymand i flere år, og sat flere huse i stand. Har lavet alt fra filsning, til at sætte gips op, og maler projekter. Derudover er jeg faktisk udlært tjener i tidernes morgen.

Har du brug for en god og billig maler i fx Slagelse. Jeg kan helt gratis skaffe dig 3 kontante tilbud på malerarbejde i Slagelse fra lokale malermestre. <a href="http://www.malertilbud.nu/maler-slagelse.php">Få 3 gratis maler tilbud</a>. Udfyld webskemaet på nogle få minutter og få 3 malertilbud lige i din indbakke. Sådan kan du spare 21 procent på al malerarbejde.

Jeg repræsenterer dygtige, pålidelige og flittige østeuropæiske håndværkere i Danmark. Pris for håndværksydelser er kr. 245 i timen inkl.moms + evt. materialer. Fastpris mulig efter aftale - før eller under projektet. Vi har arbejdet mange år i D, DK, N og NL, og kender alt til danske forskrifter. Vi garanterer kvalitet med vores lange erfaring og giver 24 måneders garanti på alt arbejde. Jeg tror ikke du finder en billigere/bedre løsning end med os! Glæder mig at høre fra dig! Mvh Jørn, Misola ApS, www.misola.dk, jp@misola.dk, mobil 25175453

Hej allesammen! Jeg hedder Niclas, er 22 år og bor på Amager i København S. Jeg er flyttet hjemmefra for kort tid siden, og det er jo ikke nogen hemmelighed at der følger en masse udgifter med i den forbindelse. Derfor søger jeg jobs af alle slags.

er uddannet rustfri klejnsmed og har arbejdet med meget malerarbejde, har et par folk i mit firma jeg sender ud til div opgaver