Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.

Hej jeg hedder Henning, er 41år gammel og bor i Randers med min familie, jeg er uddannet murer, men arbejder som pedel/ servicemedarbejder i dag, syntes det vil være rart, at kunne gøre en forskel med at løse opgaver ude som inde. Jeg ser mig selv som meget stabil og imødekommende.

Jeg er uddannet beklædningsdesigner, syerske og håndarbejdslærer. Dette gør mig i stand til at sy og designe alt indenfor tøj og bolig. Jeg er uddannet lærer- med fagene dansk, engelsk, religion, historie. Jeg kan hjælpe med lektier indenfor disse fag. Jeg er endvidere uddannet sløjdlærer og er derigennem lidt af en handywoman. Så kan hjælpe med alt grundlæggende i hjemmet. Til sidst har jeg også en uddannelse som tjener bag mig, og kan hjælpe med alle opgaver til fester, både i køknet og med servering.

Tømrer/snedker opgaver - dette er min jobtitel. Herudover tilbyder jeg havearbejde og vinduespudsning. Jeg har serverings- og bartendererfaring og hjælper derfor gerne ved fester og lign.

Jeg er en frisk 19 årig dreng som elsker at arbejde, det er noget SF det bedste jeg ved. Jeg hedder Mikkel Olsen og kommer fra Nordsjælland og til hverdag arbejder som nedriver og gartner, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer og jeg kan også klare rengøring da jeg kender nogle som er virkelig dygtige til at gøre rent.

Har stor erfaring i alt arbejde vedr. hus og have. Klarer næsten alle beskæringsopgaver, stubfræning mv. og har selv flishugger så der bliver ryddet helt op. Ellers er ingen opgave for lille og indtil videre har ingen opgave været for stor.KONTAKT MIG OG FÅ ET GODT TILBUD

Jeg er 22 og tilbyder alle former for faldende arbejder inden for tømrer faget

Skov- og Landskabsingeniørstuderende på Skovskolen i Nødebo. Flere års erfaring som tømrer hos byggeselskab i Aarhus. Adskillige ansættelser på farme i udlandet - kan betjene alt mindre maskineri og erfaren med tungt maskineri. Naturligvis med CVR-nummer.

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.

Jeg er sympatisk kreativ og kan tænke selv. Jeg er uddannet maler og murer. Så jeg har en del erfaring i håndværker branchen. Dog kan jeg finde ud af mange andre ting. Jeg tøver ikke. Alder 27. :)

Jeg er kvinde på 39 år. Jeg er pt. startet på en 3-årig uddannelse og søger derfor et ekstra job. Jeg har arbejdet med rengøring både hos private og i hjemmeplejen. Jeg kan lide orden og gør mit arbejde grundigt og selvstændigt. Straffeattest kan forevises på anmodning.

Anmeldelse:

Jeg er en 40 årig mand som er ung og frisk med massere af gå på mod til at arbejde. Jeg er sund og og stærk og kan lave forskelligt forfaldende arbejde.

Uddannet håndværker

Jeg er en dreng på 17 år. Jeg søger lidt forskelligt arbejde, og er klar på det meste. Jeg er meget udadvendt, arbejdsom og venlig og ikke bange for at tage fat og arbejde hårdt. Er også god med børn.

I'm 29 years old, eager to help with lawn mowing, handymand tasks, cutting hedge, help around the house. I don't speak danish, only english.

Jeg tilbyder min hjælp på flere forskellige områder som fx, babysitter, madlavning, rengøring, oprydning, vask tøj og etc.. Jeg er imødekommende, humoristisk, hjælpsom, frisk, præsentabelt og meget venlig. Jeg er ikke bange for at tage fat eller for hårdt arbejd.

Jeg har erfaring som tømrer, havearbejde, flytning mm. Jeg tager imod alle opgaver og har stor viden.

Tilbyder god arbejdskraft

Jeg hjælper gerne til, når du skal flytte, male, hænge hylder op eller have ordnet haven. Jeg har hænderne skruet rigtigt på og er ikke bange for at tage fat. Tværtimod er jeg glad for at få sved på panden - og give en hjælpende hånd.

Jeg er en dansk mand på 47 år som snakker og skriver dansk.

Mit navn er Albert, og jeg er 22 år. Jeg bor på Nørrebro, og studerer til bygningssnedker (også tømrerarbejde) Jeg tilbyder alle former for arbejde der ikke kræver nogle større faglige kompetencer som vvs og elektriker arbejde.

Murer 30 år Tilbyder løsninger i alt indenfor murerarbejde

Tilbyder en bred vifte af ydelser Lige fra "Alt-mulig-manden" til hjælp ved fester

Græsslåning,hækkeklipning, beskæring, lugning og andet lettere havearbejde. Handymanopgaver i hus og have. fortrinsvis græsslåning. Har helt ny havetraktor

jeg kan lave alt indenfor faget

Anmeldelse:

Alle faggrupper fra arkitektarbejde, byggetilladelser over byggeri og istandsættelse Udlejning af stillads og mejselhamre, affugtere and you name it

Freelance Pedel. Alt indenfor små reperationer undtagen vvs. Sommerhuse er mit speciale, har været ansat som serviceteknikker hos Novasol Dansommer i 4 år hvor jeg holdt opsyn med husene samt kørte poolservice.

Jeg er Mercédesz og jeg er 22 år. Jeg kom fra Ungarn til Sønderborg for at studere. Jeg vil beskrive mig selv som en udadvendt og åben, fleksibel pige. I min fritid jeg ofte gå til lange ture til byen eller bage en kage. Jeg kæmper med finansielle spørgsmål, fordi jeg ikke har støtte fra min familie og jeg ikke finde et job her

Jeg er uddannet tømre men kan også lave alt mulig andet har lavet det meste i mit hus

Jeg er frisk, med ejet hus og have,og kan lave lidt af alt muligt, har selv en del værktøj og maskiner, så jeg kan sikkert hjælpe dig

Jeg kan tilbyde grundig rengøring med alt også børnepasning og lettere havearbejde. Jeg er meget fleksibel og ser hvad der mangler at gøres.

Hos MK Multiservice tilbyder vi professionel pasning af alle typer ejendomme Primært i Nordsjælland. Vores ejendomsservice kan lette jeres hverdag, vi har en bred erfaring fra hus til have, til en fornuftig pris.

Jeg er god til mindre gør-det-selv opgaver så som samling af møbler, opsætning af lamper, hængning af TV, udskiftning af låger og lign. Jeg har godt styr på IT og mobil og kan derfor hjælpe med opsætning, tilslutning og generelle hjælp til brug.

Jeg er en frisk ung mand på 22 år, som er arbejdsvilig, glad og venlig.

Hej, jeg arbejder i virum som IT-supporter, men jeg skal gifte mig næste år og defore jeg skal tjene lidt ekstra for en tur til Indien og derefter et ægteskab. Jeg gør rent i mit hus og alle slags arbejde. så jeg kan arbejde alt det meste, som jeg plejede at arbejde, mens jeg var i Indien.

Voksen kvinde på 40 år.Uddannet pædagog bor i Nordsjælland. God til at gå til hånde til diverse arrangementer. God til det praktisk arbejde. Fornuftig, imødekommende ,- pligtopfyldende og tillidsfuld.

Opsætning af køkken Rådgivning i forbindelse med køkkenmontering

Jeg er en pige på 19, der lige er blevet færdig med gymnasiet. Jeg vil gerne hjælpe folk, der mangler en hjælpende hånd for at gøre hverdagen nemmere. Jeg er mødestabil og ansvarlig, og derfor vil i altid kunne regne med mig.

jeg tilbyder professionel rengøring, både let og grov. jeg er også servitrice, og kan hjælpe ved arrangementer.

Snedker