Tim A

VVS montør. 7 års erfaring, vicevært medhjælper. 9 måneders erfaring.
Alt VVS arbejde, dog har jeg ikke meget erfaring på tag, og facade området. Har arbejdet som medhjælper hos en vicevært gennem 3 somre. Hækkeklipning, græsslåning, beskæring af træer og buske mm.
Mandag - Fredag 16:00-22:00 Lørdag og søndag 10:00-22:00 Mandag og torsdag kan jeg ikke i tidsrummet. Mandag: 18-20:30 Torsdag: indtil kl 20:00

Scandinavia Services

Vi er et virksomhed der bruger Ahandyhand.dk til at fylde vores huller i kalenderen. Så har du brug for hjælp ind for de servicer vi tilbyder er du mere end velkommen til at ringe til os på 70 60 51 53
Vi har erfaringer indenfor - Rengøring - Scandinavia Cleaning - Transport - Scandinavia Transport (Danmark billigste) - Handymann - Scandinavia Services
Åbningstider: Mandag - Fredag Kl: 06 - 18 Lørdag og Søndag efter aftale

Anne Mygind og Agnes Lauridsen

Vi er et team bestående af 2 unge piger på 22 år. Vi tilbyder vores hjælp til diverse opgaver i hjemmet og hvor vi ellers kan være nyttig. Vi har erfaring indenfor mange områder og er åbne overfor udfordringer. Prisen er for os begge. Til hverdag arbejder vi sammen fuldtid i en japansk forretnings-kæde, og derfra kender vi hinandens arbejdsrutiner, udgør et godt team, og er yderst seriøse...
Erfaring: hotel/restauration, rengøring, ældrepleje, salg og service, børnepasning, hundeluftning og pasning af diverse dyr, Fest og servering desuden har vi begge arbejdet som bartender i Italien og Barcelona i ca. 6 måneder....
Vi står til rådighed når der er brug for os.

Rask Rengøring og Service ApS

Vi er et miljøvenligt rengøringsfirma i København. Vores medarbejdere er omhyggelige, punktlige og ansvarsbeviste. RRS tilbyder kvalitets rengøring, og anden service der udfører opgaver for private og erhvervskunder. Vi tilbyder følgende ydelser: Alle typer rengøring, Havehjælp, Handymand , Vinduespolering, Køkkenpersonale, Kantinemedarbejdere, og opvaskere
Vi har mange års erfaring med rengøring og anden service. For os er det vigtigt, at aftale det rigtige niveau for rengøringen fra starten med kunden, så der ikke opstår misforståelser, om hvad der er aftalt. Prøv os.
Vi er meget flexible, vi yder service 24 timer -7 dage om ugen. Vi udføre akutte opgaver med få timers varsel.

Damian

Ung mand på 29 år frisk og glad uddannet tømrer snedker.
allround opgaver.
efter 15.30 hverdage og alle tider weekender.

Christian Wilhelmsen

Ung mand på 29 tilbyder hjælp til alt inden for it. Det kan være opsætning, installering, problem løsning, Markedsføring af din virksomhed på nettet og offline, support og programmering og hjemmesider. Prisen ligger efter hvad der skal laves, men fra 200,- i timen. Jeg kører over hele København og kan ofte komme samme dag. Desuden er jeg flyttemand med 10 års erfaring i flytning og transport, og her kører vi fra 300,- i timen.

Lars P

Underviser som kan lave mad, havearbejde, skrive samt sætte en pære i og lave en hjemmeside.
Journalist, havemand, madelsker, ikke bange for at tage fat. Lærer.
Dag og aften de fleste dage.

Michael

Udlært tømrer, hjælper med hvad det nu skulle være rundt om og i huset. Døre, vinduer, vægge og lofter indendørs. Derudover skure, hegn og carporte.
Erfaringer fået gennem arbejde indenfor tømrerfaget, og en smule viden inden for andre fag også.
Dage hvor jeg minimum kan arbejde 3 timer, gælder alle dage.

Morten

Udlært tømrer- og snedker 1980. Har siden arbejdet, både indenfor det fag, og - næsten - alle andre håndværksfag. Maler, VVS, elektriker, ventilationsmontør, gartner, brolægger mv.
Tømrer- og snedkerarbejde, montage, flytninger, lettere el- og vvs-arbejde. Siden 2008, selvstændig indenfor ovennævnte, samt havearbejde (det grove....Jeg nusser ikke om dine stauder)....Samt nedrivning og bortskaffelse af affald...Og en masse andet.
Når det passer dig og mig.

Kim P

Udfører alt indenfor stort set alle håndværksgrupper. Er uddannet VVS montør
Har efterhånden arbejdet med det meste. Både VVS, lettere murer, tømrer, el og maleropgaver. Samling af møbler. Osv.
Eftermiddag, aften og weekend

Martin

Uddannet tømrer
Renovering - Nybyg - Energioptimering - Døre/vinduer - Køkken - Gulv mm. Jeg er meget kvalitetsbevidst og tager mig den tid der kræves for at leverer kvalitet du som kunde og min faglige stolthed er tilfredse med. Kundepleje er min niche. Derfor betyder det meget for mig at overholde aftaler, at se din vision og give dig præcis det du ønsker. Uden kompromis. Kort sagt. Jeg er en kompetent tømrer der er drevet af en passion for faget og forstår sig på at yde en service der er præget af kvalitet og kundetilfredshed.
Er meget fleksibel og planlægger typisk arbejdstiden alt efter projektet og kundens ønsker.

Stefan H

Uddannet tømrer på 24 år med en god røvfuld erfaring på ryggen! Jeg har beskæftiget mig med tømrerfaget hele mit liv sammen med min far, og har arbejdet fuldtid med det i snart 10 år. Mit speciale er alt inventar og køkken, men jeg kan udføre næsten alle opgaver. Der er ingen opgave der er for lille, og mine priser er til at betale.
Køkkenmontage samling af møbler ophængning af div ting på vægge montering af lamper udskift af døre/vinduer gulvarbejde (ikke slibning) som sagt - der er næsten ikke den opgave jeg ikke kan løse! Jeg har også kontakt til VVSer, elektriker og murer hvis der er behov for det!
Alle hverdage efter kl 16, kan til nøds også bookes i dagtimerne. Alle weekenddage døgnet rundt. Jeg har kassevogn med hængertræk så kan også hjælpe med afhentning af møbler osv.

Mark-Viggo

Uddannet tømrer
Har arbejdet som tømrer i 13 år
Dag timerne på hverdage

Kim Lippert

Uddannet soc.pæd arbejdet indenfor specialområdet i 30 år, tilbyder coaching praktisk hjælp omkring livet med et handicappet barn/ung/voksen..Er selv far til en handicappet datter.. speciale cerebra parese non-verbal kommunikation, autismespektrums udfordringer..

Allan

Uddannet elektrikker.
Murer flise og malearbejde el arbejde og tømrer arbejde have arbejde.
Efter kl 16 tlf 27839397

Mohammed

Tømrer med hænderne godt skruet på. Udover mit fag, træ, kan jeg også godt løse mindre, lette murer opgaver.
- Udskiftning af døre/vinduer - gulve, alt fra laminat til sildeben og andet mønsterparket - lette vægge (gips) - isolering og dampspærre - tag - kviste - tilbygninger - opretning af bjælkelag - køkkenmontage - nedsænket lofter - lister
I hverdagene: Efter 16. Weekender: fleksibel

Hjalti

Tømmer arbejde, automekaniker arbejde og diverse have opgaver. Laver også lampe installationer og maler arbejde.
Udannet mekaniker. Har arbejdet som tømmer i de sidste 7 år og lavet en del smede og el arbejde ved siden af. Har også malet en den så det kan jeg sagtens gøre.
Når det passer dig bedst.

Jan

Tilbyder, at hjælpe med havearbejde, malerarbejde, rengøring og hvis du skal have sat en hylde op, samlet et skab eller lig. Minimum 2 timer pr. gange eller efter tilbud. Jeg har god erfaring ( 48 år) og kan hjælpe med alt som handyman.kontakt mig også weekend og hør om jeg kan hjælpe dig. Jeg har bil og trailer til bortkørsel af haveaffald og andet.
Jeg er meget professionel og holder altid mine aftale. Du kan altid regne 100 % med mig. Jeg har et firma der hjælper med forskellige opgaver til hjemmet og til virksomheder så dine opgaver er i trygge hænder. Er uddannet med god kundeservice. Gerne faste dage hver uge som din havemand.
Mandag til søndag 05.00 - 21.00

Jan

tilbyder næsten alle former for fysisk arbejde også det der er lidt uden for en fag gruppe så som at hænge bileder og malerier op persinner ,rullegardiner mm og hvis det ikke er noget jeg kan klare kendeer jeg nok en der kan
har prøvet en del forskellige ting er uddanet elektriker for 30 år siden med har ikke arbejdet med det læng,har lavet meget forskelligt håndværk malet ,vvs,ventilation nedrivning har lavet lidt brolægning ,sat store fest telte op kørt lidt truck ,lavet tag og hegn mmm
jeg har 2 børn hver anden uge så der skal jeg aflevere og hente fra skole ,men i de uger jeg ikke har dem er jeg meget fleksibel

BergurStrøm

Tilbyder IT service/assistance/support/reparation indenfor alle operativsystemer og til alle enhedstyper. Undersøgelse, diagnose og fejlrettelse af enhver PC eller mobil. Hvis det kan fikses uden reservedele, gør jeg det. Kræves dele gives tilbud på rep. inkl. reservedel. Mangler penge da mine SU klip er opbrugte og har derfor interesse for al type arb.
8 års erfaring hos anerkendt værksted. HW og SW rep/support. Alle tænkelige IT & små elek. apparater opg. påtages. Andre kompetencer fra egen erfaring (Lektiehjælp el. Projektarb): Flair for sprog, Matematik, Kodning, PhotoS, Sang (Rock, Pop). Fodbold (træner) & praktiske DIY i hjemmet.
alle dage fra kl. 8 - 24 For mere info, tjek LinkedIN: www.linkedin.com/in/bergurstrom