Lenni Steffensen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er en frisk fyr på 31 år, som bor i lejlighed i Hvidovre. Til daglig arbejder jeg i et boligselskab, hvor jeg laver en del forskelligt forfaldene arbejde, samt kontakt til forskellige håndværkere hvis jeg ikke kan løse opgaven - men det går for det meste.

Cristian Marinescu hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

I'm 29 years old, eager to help with lawn mowing, handymand tasks, cutting hedge, help around the house. I don't speak danish, only english.

Jeg er gammel landmand så jeg er vant til at udføre mange forskellige opgaver. Jeg ser hver opgave som en spændende udfordring og jeg går altid op i opgaven løses på bedst mulig vis.

Jeg har altid boet og arbejdet på en gård. Kørekort C. Tidligere sergent i Den kongelige Livgarde. Uddannet kommerciel pilot i 2007 og har fløjet som pilot de sidste 15 år for forskellige europæiske luftfartsselskaber. Far til 2 snart 3 drenge. Jeg er stabil og overholder altid en aftale.

Lars Kastrup hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Uddannet tømrer med baggrund for træ og gips, stål. En handymand der kan sit præg og sætter en ære på kvalitet. Med mere end 10års erfaring og stor passion for sit erhverv.

Marius Brandt hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg driver til dagligt et vinduespudser firma. Personligt har jeg erfaring inde for vinduespudser branchen og gardin branchen

André Mytysia hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Mit navn er André. Jeg er 29 år og uddannet elektriker. Jeg laver alle former for el arbejde. .....................................

Ali Saraj hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

universitets studerende, med masser energi, og gå på mod. Kan bidrage med en masse af forskellige opgaver. Der er ikke en opgave som ik kan løses. Alt bliver løst.

Ismail Duymaz hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Hej mit navn er Ismail, 24 år og Pædagog studerende. Jeg er ny her og prøver at fitte ind bedst muligt og yde den bedste hjælp samt service. Kompetencer - Fleksible, selvstændig, energisk, smilende og høflig.

Jakub Saad hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Vi er en række af håndværkere og ingeniører som har god erfaring med mange forskellige opgaver. Vi påtager os kun de opgaver vi kan bærer og kan yde et tilfredsstillende resultat af.

Har haft selvstændig virksomhed med multiservice i 4,5 år.

Jeg har været bartender i en del år. Både på værtshus, diskotek til private og arrangeret fester samt poolparty's. Holder altid en god tone, og med højt humør. Har haft selvstændig virksomhed med multiservice & haveservice i 4,5 år.

Oliver Dahl hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg går som murerlærling på mit sidste år (udlært april 2021). Er ikke bange for at skulle bruge hænderne og tage fat, så kan også godt hjælpe dig med andre opgaver end murerarbejde.

Mads Andersen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Stephan Kromann hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Uddannet glarmester og tømrer, har arbejet fuld tid med: tømrer, glatmester, flytning, rengøring og nedrivning alle opgaver har hver sin charme, jeg er præcis og mødestabil.

Sam #Tømre hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave skriv endelig for få et tilbud Udannelse baggrund er tømre

Line Olsen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har hænderne skruet rigtigt på

Ingen profilbeskrivelse...

Patrick Nielsen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg udfører: - Tømre/snedker opgaver (eks. Montering af døre, vinduer, hegn etc.) - Rens af terrasse sten/træ - Græsslåning (uden egen maskine) - Samling af møbler - Ophæng af møbler, lamper, spejle etc.

Aleks Golcuk hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

12års erfaring indenfor transport i form af kørsel af frost, køl, hvidvare, pakkekørsel. Har varebilchaufføre uddannelsen. Fleksibel i weekenderne.

Jeg er selvlært håndværker, som har renoveret et par store Gentofte Kasse og solgt dem, samt her på mine ældre dage, vedligeholder en svensk ødegård, med en lille skov. Så det meste almindelige husvedligeholdelse og træfældning, kan jeg udføre og har udstyret til

Selvudlært med 30-40 års erfaring med hus- og lejligheds-ombygninger, samt pleje af mindre svensk skov. Træfældning og pleje af frugttræer, græsslåning m.m.

Aliihsan Gölcük hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Erfaren Handymand, har arbejdet med opsætning af lamper og møbler, udover det har jeg flere års erfaring i Maling og spartling, og rengøring, samtidig har jeg en del erfaring med klik-gulv montering.

Ogun Bozkurt hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Er tømrer og altmulig mand kan klar meget da jeg også har samarbejde med andre håndværker som mur, vvs, elektriker osv Alt fra gulv, vinduer og tag opgaver

Steffen Eriksen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Claus Pitzner hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg tilbyder alt indenfor byggeteknisk rådgivning, og min makker og jeg tilbyder alt forefaldende arbejde omkring hus og have. Også maler- og tømreropgaver. Senest har vi åbnet et rengøringsfirma til både private og erhverv.

Dygtigttil opsætning af spejle tvbeslag billederosv

Ingen profilbeskrivelse...

Oliver Le Roux hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Har arbejdet for min Fars handyman virksomhed I 10år Hus og have er ikke noget nyt for mig. Store have terresser, er også noget som jeg har en masse erfaring med. Viser gerne billeder af andre projekter

Casper Krüger hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Byensbyg Entreprise hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian Hansson hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Møbelsnedker, maskinsnedker, lettere vvs/tømrer/snedker/murer arbejde, har arbejdet med ejendomsservice i 9 år kan rigtig meget af forskelligt arbejde så har et livslang erfaring.

Handyman opgaver. Div el opgaver. Opsætning af møbler osv. Fragt opgaver og flytning

Uddannet elektriker så opgaver som ikke behøves udført at installatør. Har transport firma så stort set alt i transport............... Div små handyman opgaver

Jesper Jensen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er elektronik mekaniker,, med har de sidste mange år været Entreprenør