Har før klaret opgaver med at samle Ikea møbler og opsat garderobe for andre.

Jeg er meget detaljeorienteret og grundig. Jeg gør altid mit bedste i alle jobs og sætte en stor dyd i at gøre et godt stykke arbejde. Jeg ser mig selv som et ordensmenneske med styr på tingene. Jeg kommer heller aldrig forsent.

Brian Mikkelsen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Er uddannet vvs møntør.. arbejde alt indenfor vvs udføres.. Har været det i 3 år nu.. Men ellers kan jeg mange andre ting.. Kan murer og kan da også lidt med el..

Mark jørgensen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Er vokset op i en håndværker familie og står i lære som tømrer. Jeg kan fikse de fleste opgaver som kan være lidt besværlige.

Tømrerlærling med hænderne ordentligt skruet på. Kan godt lide nye udfordringer. Mødestabil. Kan også fikse andre småopgaver uden for tømrerfaget.....

Samer Kamal hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er lidt af en alt mulig mand. Er egentlig uddannet automekaniker men jeg har erfaring ind for bygge branchen :) så hvis i har nogen spørgsmål så Siger i bare til:)

Bennie Larsen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Flisemurer med mere end 20 års erfaring, men de fleste murer opgaver laver jeg. Tømrer arbejde i mindre grad. Gips,døre og vinduer og lign paneler i den stil klarer jeg også.

Alex S. hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg udfører alle former for tømrer, maler og murerarbejde både indendørs og udendørs. Har dygtige polske håndværkere som klarer det fleste opgaver til yderst fornuftige priser.

Lolle hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg vil meget gerne fortælle dig mere om hvad mine kvalifikationer, bare skriv.

Ferhat Yigen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Tilbyder komplet service på IT enheder, Pc'ere, Mac, tablets og telefoner. Tilbyder også service på biler, motorer, motorcykler og både. Hertil kommer glasfiber og kulfiber arbejde.

Andy Klaudius. c,") 4H - Hus - Have - Håndværk & Hovedrengøring hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

4 H - Hus - Have - Håndværk - Hovedrengøring - Tømrer/Maler - Murer - El - VVS - Handyman til selvbyggere. Vi stiller i reglen op 2 mand høj, ved lidt større opgaver. Vi udregner tilbud pr. telefon eller besigtiger opgaven, inden tilbud.

Asger Hauberg hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er super god til at give 110% for at klare opgaver! - jeg er flexibel, og kan næsten altid klare en hver tjans. Jeg er super god til havearbejde, og når noget skal se godt ud, så skal det gøres ordenligt.

Shahin Soheile hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Har mit eget multiservice som hedder SH multiservice firma hvor vi primært laver vinduespudsing samt rengøring. Men også massere af andre opgaver indenfor handyman, der er ikke nogen opgaver der for eller for små til os

Dygtig handyman som udfører sit arbejde med grundighed.

Dygtig handyman som udfører sit arbejde med grundighed. Håndværker/Tekniker.

Kenn Lynge hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Allan Velton hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er Uddannet tømrer. Jeg har været i nedrivnings branchen og har god forståelse for dd fleste håndværks opgaver. Jeg har lavet meget havearbejde med div. opgaver.

Er fingernem og er dygtig til mit håndværk. Jeg har, sammen med 2 kammerater, renoveret hele vores lejlighed, og har bl.a. også bygget en træterrasse selv, i sommers.

Jeg har ikke taget en erhvervsuddannelse, men da jeg er opvokset i et hjem i Jylland, med en far der kan alt, har jeg en masse praktisk erfaring i rygsækken,

Sara Ferenc hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er en kunstner ved profession. Mit erhverv er træ udskæring. Jeg tog eksamen fra en 4-årig kunstskole. Jeg synes, jeg er dygtig. Altid jeg lave god arbejde. Jeg kan arbejde meget. Jeg kan godt lide arbejde. Jeg var praktik i brdr.kruger og ballerup komunne.

Casper Holm Johansen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er i lære som tømrer og har været i gang i 1,5 år. Jeg er en effektiv arbejder, som gør alt for at lave et tilfredsstillende resultat. Som både kunden og jeg er tilfreds med.

Ulrik Klarskov hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Har eget firma og en masse erfaring indefor bygge faget

Safi service hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg har uddannelse som Business Adminstration og har erfaringer på mange forskellige arbejder i 11 år godt kommunikation med kunderne det er vigtig til mig, I maget gerne kontakt mig på +4560479901

Lasse Sejer hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er uddannet tømrer, men arbejder nu som handyman og har jeg stor erfaring med ophæng af hylder, tv, lamper, samle møbler, lægge gulve og mange andre diverse opgaver

Mike Hartmann hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Opgaver Vi udføre Murer Maler Tag skift Tag rens Facade skift Facade rens Sten lægning Flise lægning Snedker arbejde. Vi er dygtig indenfor de alle slags opgaver

Danny Peschinoff hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Ingen uddannelse i noget men selv lært og har bygget 2 huse fra bunden Kan VVS el der er inden for loven . Fliser male. Stort set alt hvad en rigtig mand skal kunne. Bore spartle fuge fliser. Nye lamper op eller gamle ned klare jeg også

Karoline Mathilde Olesen hjælper med handyman arbejde i Charlottenlund og omegn

Jeg er en ung pige, som er frisk på at hjælpe til, der hvor der skal hjælpes. Jeg kan både lave noget rengøring, hjælpe med børnepasning, lektiehjælp og meget mere.