Grundet en masse total renoveringer af gamle herregårde og Københavnere lejligheder, har jeg ganske stort kendskab til en masse ting.

Aftaler man en dato og tid med mig, kommer jeg naturligvis sharp til tiden, med et højt humør og et smil på læben! Jeg forlader ikke opgaven, før at kunden er 100% tilfreds med det udførte arbejde, og jeg bygger absolut intet, uden at jeg ved det er håndværksmæssigt korrekt.

Gilbert Friis hjælper med handyman arbejde i Solrød og omegn

Er stærk inden for tømrer faget og udføre et pænt stykke arbejde

Christian Salvignol hjælper med handyman arbejde i Kokkedal og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger og erhvervsejendomme. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Christian Hansson hjælper med handyman arbejde i Ølstykke og omegn

Møbelsnedker, maskinsnedker, lettere vvs/tømrer/snedker/murer arbejde, har arbejdet med ejendomsservice i 9 år kan rigtig meget af forskelligt arbejde så har et livslang erfaring.

Rasmus Jersborg hjælper med handyman arbejde i Solrød Strand og omegn

IT-support, håndværk

Sebastian hjælper med handyman arbejde i Solrød Strand og omegn

Jeg er en ung fyr på 21 jeg bor sammen med min kæreste og hund i Solrød.

Jacob Vestergaard hjælper med handyman arbejde i Kokkedal og omegn

Stor erfaring indenfor træ og metal. Jeg kan lave det meste. Både snedker og tømre opgaver laves. Bygger mange borde og bænke i træ. Opsætning af køkner er gjort flere gange. Alt havearbejde laves.

André Røjkjær hjælper med handyman arbejde i Solrød Strand og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Anmeldelse:

Daniel Møller hjælper med handyman arbejde i Roskilde og omegn

Uddannet Tømrer og snedker. Praktisk erfaring med mange forskellige jobs inden for det praktiske fag. Uddannet Ambulanceredder. Lad os finde en fælles løsning på opgaven.

Oliver Le Roux hjælper med handyman arbejde i Hillerød og omegn

Har arbejdet for min Fars handyman virksomhed I 10år Hus og have er ikke noget nyt for mig. Store have terresser, er også noget som jeg har en masse erfaring med. Viser gerne billeder af andre projekter

Mickey Olsen hjælper med handyman arbejde i Nivå og omegn

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Casper Aistrup Billekop hjælper med handyman arbejde i Slangerup og omegn

Udlært tømrersvend tilbage i 2012. Går op i finish og detaljen. Ej bange for at tage fat. Ønsker det bedste resultat hver gang. Lad mig komme med et bud på dit projekt.

Brian Kristensen hjælper med handyman arbejde i Roskilde og omegn

Forefaldende ejendomsopgaver udføres. - Træfældning / beskæring - Bortkørsel af Affald - Klipning af hæk - Slåning af plæne - Minigraver - diverse ejendoms

Ziyad Elzahed hjælper med handyman arbejde i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Michael brandt nielsen hjælper med handyman arbejde i Havdrup og omegn

jeg er stærkest inden for tømrerfaget, men kan også sagtens lave maleropgaver, samt små elektrikeropgaver. jeg har samlet mange forskellige møbler, som fx ikea osv.

Opsætning af hegn, samle Ikea møbler mv.

Mange års erfaring med etablering af haver, græsslåning mm.. ..

Nicklas Wiehe Larsen hjælper med handyman arbejde i Hillerød og omegn

Jeg kommer lige inde fra Den Kongelige Livgarde, er meget præcis og punktlig omkring alle opgaver jeg får bliver stillet. Er flittig og meget arbejdsom, og ingen opgave er for stor til mig.

Diana Steenstrup hjælper med handyman arbejde i Hillerød og omegn

Uddannet grafisk designer,syr børnetøj og voksentøj på bestilling. Har haft egen have og er gift med en gartner. Uddannet sygeplejerske. Har arbejdet for andre i mere end 10 år.

David Montes hjælper med handyman arbejde i Lille Skensved og omegn

Jeg er uddannet elektriker. Jeg elsker at lave håndværk af forskellig slags, har lavet lidt af hvert og elsker udfordringer, jeg har hænder og hovedet skruet rigtigt på.

Byensbyg Entreprise hjælper med handyman arbejde i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har hænderne skruet rigtigt på

Ingen profilbeskrivelse...

Patrick Nielsen hjælper med handyman arbejde i Humlebæk og omegn

Jeg kan udfører: - Mindre tømre/snedker opgaver. - Klargøring af (bil, hus og båd) samt reperation af cykler. -Græsslåning og hækkeklipning dog uden eget udstyr. -Vinduespudsning uden stige eller lift.

Jacob Nielsen hjælper med handyman arbejde i Hillerød og omegn

Udannet tømrer

Jonas Henriksen hjælper med handyman arbejde i Skævinge og omegn

Alt have arbejde alt fra små haver til store boligforeninger Kørslen af ting Nedbrydnings opgaver jord og beton arbejde de fleste maskine havdes til de fleste opgaver

Peter nielsen hjælper med handyman arbejde i Køge og omegn

Jeg kan sætte en gips væk op ligge en træ terrasse sætte hegn op og sætte gasbeton op kan lave små reprationer inden for mure faget og bygge en læmur op