Keld Poulsen hjælper med handyman arbejde i København Ø og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Henrik Hertz hjælper med handyman arbejde i brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Miranda hjælper med handyman arbejde i København Ø og omegn

Jeg er en studerende pige på 21 år, der søger et job et sted omkring Østerbro. Jeg er frisk på de fleste opgaver og er stabil.

Mathilda hjælper med handyman arbejde i København Ø og omegn

jeg kan hjælpe med de fleste ting

Mark jørgensen hjælper med handyman arbejde i Rødovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Philip Mosko hjælper med handyman arbejde i Copenhagen og omegn

Hjælp med indkøb, rengøring, flytning, møbelsamling, endda hjælp til engelsk eller matematik hvis det skulle være det. Jeg er ikke bange for at få mine negle beskidte.

Hjælper dig med at få sat stort og småt op eller ned. Giver skrammel nyt liv, alt fra møbler til ...

Uddannet restaurings håndværker inde for træ. Arbejder meget med gamle maletekniker, linolier, tjære er en del af min kunnen. Bruger tit genbrug som en del af løsningen.

Jacob Dijkman hjælper med handyman arbejde i København S og omegn

Jeg har et lang varigt erfaring med belægning af trægulve både for private og erhverv. Jeg vil give dig nogle gode priser, med en overskuelig tidslinje. MVH

Daniel Jensen hjælper med handyman arbejde i Vejle og omegn

Hej. Jeg er uddannet blikkenslager/VVS. Jeg arbejdet 8 år som det, og har efterfølge taget en tømer uddannets. Eller bor jeg selv i hus så have arbejde er heller ikke noget problem.

Anders Rifbjerg hjælper med handyman arbejde i Brønshøj og omegn

Jeg er uddannet elektriker, energiteknolog og har en bachelor i produktudvikling. Jeg har hænderne rigtigt skruet på, og kan sagtens udføre elektriker og andre handyman opgaver.

Sarah Hansen hjælper med handyman arbejde i Hvidovre og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Khalil Abou Hichme hjælper med handyman arbejde i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Lola Andersen hjælper med handyman arbejde i København S og omegn

Rengøringsassistent Rengøringsledelse Rengøringsplanlægger Haveservice Malerservice Kørsel af skrald Pligtopfyldende, fleksibel, og glad for at udføre et tilfredstillende stykke arbejde.

Sonu Sharanjit Singh hjælper med handyman arbejde i Rødovre og omegn

Elektriker med 10 års erfaring inden for faget Uddannet stærkstrømsingeniør

Er vokset op i en håndværker familie og står i lære som tømrer. Jeg kan fikse de fleste opgaver som kan være lidt besværlige.

Tømrerlærling med hænderne ordentligt skruet på. Kan godt lide nye udfordringer. Mødestabil. Kan også fikse andre småopgaver uden for tømrerfaget.....

Artur Reichert hjælper med handyman arbejde i Brønshøj og omegn

Rengøring ,håndværk ,have arbejde,vinduer pudsning og chaufeur 7 Pers bil og mere.skrive til mig-måske jeg hjælpe................................................... .................................

Zeeshan Haidar Jutt hjælper med handyman arbejde i Brønshøj og omegn

Company name:Nordic Builders We have a professional and hard working team.Time frame and Quality is our priority.please you feel free and contact us.thank you so much

Sandie Terkelsen hjælper med handyman arbejde i København S og omegn

Børnepasning, rengøring, samle møbler, madlavning, hundelufter (da jeg selv er hundeejer) personvognsmekaniker, maler og andre diverse hverdags opgaver.

Mikkel Christensen hjælper med handyman arbejde i Dyssegård og omegn

Er tidligere tømmer (ca. 3 års erhvervserfaring) som arbejder som Bygningskonstruktør MAK (ca. 4 års erhvervserfaring) og er nyuddannet civilingeniør fra AAU CPH.

Rune møller jensen hjælper med handyman arbejde i København S og omegn

Jeg er uddannet smed og landmand, og har alle dage været vant til og bruge hænderne, så har du et problem er du meget velkommen til og kontakte mig! Også selv om jeg ikke har nævnt din opgave

Jeff Jensen hjælper med handyman arbejde i Søborg og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Julie Nystrup hjælper med handyman arbejde i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

MzeeKeith Ridgewell hjælper med handyman arbejde i Hvidovre og omegn

Skovervejede Have Byg både mur og tømre Chaufor erfaring haves som taxa Pensionist men active med ønsker om at tjene lidt til forsøde tilværelsen Mange års erfaring

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med handyman arbejde i Søborg og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........

Karoline Mathilde Olesen hjælper med handyman arbejde i Brøndby og omegn

Jeg er en ung pige, som er frisk på at hjælpe til, der hvor der skal hjælpes. Jeg kan både lave noget rengøring, hjælpe med børnepasning, lektiehjælp og meget mere.

Niklas . hjælper med handyman arbejde i Søborg og omegn

- Kendskab til alt indenfor det tekniske og håndværksmæssige -Flere års erfaring som service elektriker i København -Eget værktøj -Egen bil - Materiale kendskab -Holder mine aftaler - Møder til tiden

Kan finde ud af lidt af været. IKEA møbler.. Opsætning af hylder, lamper osv. Har hænderne sat rigtigt på og har eller 10 finger.

Ingen profilbeskrivelse...