Albert Thomsen hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Snedkerlærling

Nicolaj Nielsen hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Tømmer mure VVS tagmand og meget mere have jeg er udd tagmand og kan lave alt inde for tage samt kan lave rigtigt meget VVS og gips arbjede samt have

Oliver Le Roux hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Har arbejdet for min Fars handyman virksomhed I 10år Hus og have er ikke noget nyt for mig. Store have terresser, er også noget som jeg har en masse erfaring med. Viser gerne billeder af andre projekter

Felix Lindberg hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Positiv, udadvendt, service-mindet, hjælpsom, perfektionistisk og hårdt arbejdende dreng, som for nyligt er flyttet til Frederiksberg og prøver at tjene til dagen og vejen.

Todor Metodiev hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Handymand

Murilo Santos hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Jeg er god til fisisk arbejde og transport. Har arbejdet med mange forskelige tinge. Jeg kan passe børn,laver fisisk arbejde,ledsager,transportere tinge osv.

Er fingernem og er dygtig til mit håndværk. Jeg har, sammen med 2 kammerater, renoveret hele vores lejlighed, og har bl.a. også bygget en træterrasse selv, i sommers.

Jeg har ikke taget en erhvervsuddannelse, men da jeg er opvokset i et hjem i Jylland, med en far der kan alt, har jeg en masse praktisk erfaring i rygsækken,

Andy Klaudius. c,") 4H - Hus - Have - Håndværk & Hovedrengøring hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

4 H - Hus - Have - Håndværk - Hovedrengøring - Tømrer/Maler - Murer - El - VVS - Handyman til selvbyggere. Vi stiller i reglen op 2 mand høj, ved lidt større opgaver. Vi udregner tilbud pr. telefon eller besigtiger opgaven, inden tilbud.

Vittorio Peirano hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

I'm working and traveling, I have experience in construction (Australia, New Zealand, Denmark), gardening(Australia, New Zealand), farming(Argentina) and painting(New Zealand).

Emil Rasmussen hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Jeg er uddannet Datatekniker men er generelt en handyman inden for almindelige opgaver i hjemmet. Jeg kan hjælpe med at hænge hylder op, lamper op. mv. Jeg har desuden både bil og kørekort.

KRASEN DIMITROV hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Renovering in buildings industry

Rachid Ahabbad hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nikolai Piper hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Hej jeg er tidligere soldat gennem flere år. Kan lidt af det hele. Har ydermere bygget forskellige forretninger op fra bunden i københavn. Laver det meste, alt fra have arbejde til hus og flytning.

Ziyad Elzahed hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har før klaret opgaver med at samle Ikea møbler og opsat garderobe for andre.

Jeg er meget detaljeorienteret og grundig. Jeg gør altid mit bedste i alle jobs og sætte en stor dyd i at gøre et godt stykke arbejde. Jeg ser mig selv som et ordensmenneske med styr på tingene. Jeg kommer heller aldrig forsent.

Sebastian Lorentzen hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Fleksibel handyman til opgaver som flyttehjælp, rengøring, have, samling af møbler, servering til arrangementer, hundeluftning, lektier osv. Generelt hjælp til alle slags hverdagsopgaver.

Enzo Gonzalez hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper Krusell hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Uddannet snedker, har været selvstædig i en årrække, stor erfaring med snedker og byg opgaver. 35 års erfaring . ......................................

Asger Hauberg hjælper med handyman arbejde i Smørum og omegn

Jeg er super god til at give 110% for at klare opgaver! - jeg er flexibel, og kan næsten altid klare en hver tjans. Jeg er super god til havearbejde, og når noget skal se godt ud, så skal det gøres ordenligt.