Lone Ulrich Madsen hjælper med mobil, PC eller TV i Risskov og omegn

Alm husmor til dagligt med alt erfaring indenfor rengøring. Jeg er lidt af en perfektionist og jeg vil til enhver tid efterlade mine opgave til fuld tilfredsstillelse for kunden.

Nash Fox hjælper med mobil, PC eller TV i Egå og omegn

10 års erfaring som flyttemand, jeg har arbejdet for sk transport igennem de sidste mange år. jeg er i øjeblikket i gang med en uddannelse som socialrådgiver , så jeg søger derfor lidt ekstra arbejde.

Ilija Sekulovic hjælper med mobil, PC eller TV i Vanløse og omegn

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver.

Keld Poulsen hjælper med mobil, PC eller TV i København Ø og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Daniel Zacchi hjælper med mobil, PC eller TV i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

CN-IT hjælper med mobil, PC eller TV i Fjenneslev og omegn

Jeg er en mand på 35, som bor lidt uden for Ringsted. Jeg arbejder til daglig som IT konsulent, hvor jeg servicere private virksomheder.

Gilbert Friis hjælper med mobil, PC eller TV i Solrød og omegn

Er stærk inden for tømrer faget og udføre et pænt stykke arbejde

Christian Christiansen hjælper med mobil, PC eller TV i København S og omegn

Smilende og serviceminded (tidligere) tjener. Teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Jonas Krabbenhöft hjælper med mobil, PC eller TV i Agedrup og omegn

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Sandra Rørvig hjælper med mobil, PC eller TV i Vallensbæk Strand og omegn

Jeg har arbejdet i en restaurant og i føtex, så derfra har jeg en masse erfaring med servering. Håndtere og hjælpe andre mennesker. Hvis du har brug for hjælp med servering så bliver jeg nødt til at få en veninde med som kan hjælpe

Lærke becker hjælper med mobil, PC eller TV i Bagsværd og omegn

Uddannet skov og landskabsingeniør: - Rådgivning om vilde haver og haver med mere liv. - Praktisk udførelse af haveopgaver og anlæggelse. Afholdelse af privat- og firmaarrangementer: - planlægning, koordinering, udførsel

Christinna Nielsen hjælper med mobil, PC eller TV i Vanløse og omegn

Uddannet pædagog. Har både arbejdet med børn og psykisk syge. Har også arbejdet i et køkken, et rengøringsfirma samt som tjener og en masse andet. Har desuden en hund.

May Jørgensen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Jeg brænder for at hjælpe folk! Jeg er flyttet en del og har derfor klargjort en del lejligheder, samt hjulpet kammerater og familie med deres lejligheder/huse/haver.

Signe Jørgensen hjælper med mobil, PC eller TV i Støvring og omegn

Jeg er meget stabil og samarbejdsvillig. Derudover holder jeg mine aftaler og gør tingene til punkt og prikke. Jeg er en pige med ben i næsen, som tager pligten med højt humør og gå på mod.

Magnus Munk hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Universitetsstuderende, med egen hund og bil.

Emilie Almstrup hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Jeg har gå-på-mod, ikke bange for at tage fat og ellers bare en stille og rolig person med begge ben solidt plantet på jordet. Derudover er jeg kvik og elsker en god udfordring.

Emma Mørch hjælper med mobil, PC eller TV i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Khalil Abou Hichme hjælper med mobil, PC eller TV i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Daniel Mansour hjælper med mobil, PC eller TV i Odense N og omegn

Jeg er en stille og rolig dreng, jeg arbejder til dagligt med frugt og grønt. Men har masser af andet jeg kan gøre min erfaring kommer fra gården jeg bore i.

Shila Shahpar hjælper med mobil, PC eller TV i Sabro og omegn

Hej. Jeg hedder Shila, og er 25 år gammel. Jeg læser til dagligt på pædagoguddannelsen, som er netbaseret. Hvilket betyder jeg selv administrere min tid.