Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeg kan tilbyde dig hjælp til alt det du kan komme i tanke om inden for IT/Computer support. MEDIACENTER, NETVÆRK, PC BYG, SOFTWARE INSTALLERING, ja mulighederne er mange... Jeg er 50 år. ikke ryger - men kaffedrikker. Jeg har en uddannelse som IT-supporter.

Anmeldelse:

Jeg er en ung mand på 35 år der bor sammen med min hustru i skovby området. Til dagligt arbejder jeg med it for et stort it/tele firma. Mine år i branchen har gjort at jeg kan klare de fleste ting. Jeg har arbejdet meget med kunder og brugere der har haft små og store problemer. Dumme spørgsmål findes ikke. Det er kun dumme svar!

Anmeldelse:

Jeg er en frisk ung pige på 15 år, der lige har afsluttet min afgangseksamen i 9ende klasse. Her efter sommerferien skal jeg på Oure Sport Og Performance Kostgymnasium. Her vil jeg få brug for nogle penge, til at klare mig på egen hånd. Udover hjælp i sommerferien, kan jeg også tilbyde at hjælpe i weekenderne gennem hele skoleåret! Jeg kan tilbyde at lave ældre hjælp, babysitting, hushjælp, indkøbshjælp, strygehjælp alt lige fra top til tå!

Anmeldelse:

Jeg er en ung mand på 37 år, der bor i eget hus i Hvalsø med min kone og to børn. Jeg har en god indsigt i IT, så er der noget du ikke kan finde ud af, eller har du noget der ikke virker, så kan jeg sikkert hjælpe.

Anmeldelse:

eg er en 15-årig pige, der går i 9. klasse, får gode karakter og er meget venlig. Jeg kan tilbyde hjælp til oprydning, lektier og/eller børnepasning. Jeg har passet børn i mange år, og jeg har erfaring med frivillige jobs med bl.a oprydning osv. Jeg kan arbejde efter skole kl. 15.00. Timepriser kan aftales efter opgave.

Anmeldelse:

Jeg kan tilbyde hjælp til: - Mail - Opsætning af trådløst netværk i huset - Rådgivning, bestilling og samling af ny PC ..og en masse andre ting indenfor IT-området. kontakt mig endelig med spørgsmål så kan vi snakke om der kan findes en løsning.

Jeg er uddannet Datatekniker med speciale i software udvikling. Med 5 års erfaring, kan jeg derfor tilbyde stor viden og hjælp inden for PC problemer, lige fra små opgaver til større problemer. Med min erfaring inden for software udvikling, tilbydes hjemmeside opbygning og udvikling på andre platforme. Kurser tilbydes ligeledes inden for ønsket område.

Anmeldelse:

Jeg er en frisk fyr på 36 år. Til daglig arbejde jeg som tekniker. Jeg mangler et job i fritiden til tjene lidt ekstra til ferien. Hænderne skruet helt rigtigt på og er bedst til IT og EDB, derudover er jeg en handymand.

Anmeldelse:

Mange års erfaring i support og vedligehold af en bred vifte af elektronisk udstyr fra Nokia mobiltelefoner til store Heidelberg digitale printere. Også av-udstyr af enhver slags foruden digitalt fotoudstyr. NYT: Nu også udskiftning af glas på tabletter og smartphones!

Anmeldelse:

Jeg har samlet adskillige pcer til mig selv og naboer så kan hjælpe med det meste du har brug for. Kan jeg ikke løse det er det gratis.

Anmeldelse:

I'm very dynamic, eager to work and careful to do the job well, ready to learn new things and a very quick learner, also. If there's a job I haven't done before, just let me prove my skills and I'll do the work with great care and efficiency! I am a 20-year-old girl and I currently study Computer Science at a Copenhagen college.

Anmeldelse:

Ung studerende, og selvstændig IT-Konsulent med stor entusiasme og et venligt sind. Jeg kan tilbyde: - Hjælp, råd og vejledning ved indkøb af ny PC el. Mac - Hjælp/undervisning ved overgang fra PC til Mac og omvendt. - Hjælp til opsætning af PC eller Mac. - Opsætning/konfiguration af netværk - Server/client config.

Anmeldelse:

Vi rådgiver og sælger udstyr indenfor TV, AV, PARABOL, OVERVÅGNING og ANTENNE. Med mere end 10 års erfaring indenfor salg, opsætning, montering og installering af alt lige fra hjemme overvågning, antenne etablering og parabol opsætning er vi din garant for høj kvalitet på dit AV udstyr.

Jeg tilbyder IT Undervisning og Hjælp til start med brug af din Windows 7, 8, 10. Installation af printer, ekstern harddisk, Skype, DropBox, Apple ID, iPad, Tablet. (TeamViewer). Stor tilgang til individuel læring, samt tillid og respekt for den enkelte som måtte have brug for hjælp. Tilbyder deslige klippekort som 5 - 10 gange og muligvis flere.

Goddag jeg hedder Cagri Aybar og bor i Århus, jeg er 19 år og jeg har en Tyrkisk baggrund, men er født og opvokset i Danmark. Her for tiden er jeg i gang med en uddannelse på Egu, men er i lære inde på Social Psykiatrien, som Teknisk Assistent. Da jeg allerede er i lære, så ved jeg godt hvad det vil sige, at møde til tiden og jeg er meget god til at komme ind på nye mennesker.

Stille og rolig - alsidig person. Elsker sprog, og har evner for det. Uddannet i marketing og journalistik. Trænet i at undervise voksne. Rimelig praktisk anlagt :o)

Jeg er en frisk fyr på 17 år, snart 18, som elsker at arbejde. Jeg søger et job som kunne være lidt ekstra indtjening for mig. Jeg kan for det meste små praktiske ting, så det vil glæde mig hvis jeg hørte fra jer.

Jeg er en frisk ung pige. Jeg elsker at tegne, og side at finde underlige informationer ved min computer. Jeg går i min fritid til karate og kinesisk som jeg går rigtig meget op i. Jeg er god i skolen, og meget ambitiøs. Derfor tilbyder jeg lektiehjælp i specielt dansk og matematik. Men jeg kan også hjælpe i engelsk på begynder niveau. Jeg har også mulighed for at hente børn fra fritidsordning eller skole. Jeg kan også bare passe dem. Om vinteren tilbyder jeg også snerydning, og om sommeren græsslåning og havepasning. Jeg har styr på computere og mobiler.

Kommer til alle der har behov, ingen opgaver er for små eller dumme. Professionel hjælp til alt med computere. Undervisning, tilslutning til borgerservice, NemID, Tilslutning af printer - Internet - mobiltelefoner.

Jeg er en ung mand på 23 der til hverdag arbejder fuld tid som IT-Supporter. Jeg afsluttede min uddannelse som IT-Supporter i 2009. Jeg tilbyder hjælp til næsten alt inden for IT hjælp. Netværk/Internet - Windows - Printere - Mobil/Smartphone (bl.a. jailbreak/unlock af iphone) - Og meget mere. Derudover tilbyder jeg at lave hjemmesider.

Jeg er en frisk ung pige på 21 somre, som gerne vil give en hånd der hvor der er brug for det. Jeg er ikke bange for at tage fat i hverken hus eller have - og jeg kan klare alt fra rengøring til pasning af børn, indkøb og forplejning. Hjælpe til med at lave, samt servere mad, hjælpe med at oversætte dokumenter, samt lektiehjælp til de mindre. Kort sagt - lidt af hvert!

Er en selvlært fyr på 30 år. Så står du og mangler hjælp til f.e.k. græsslåning, malearbejde, oprydning..etc Så tøv ikke med og kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Er udlært mobil tekniker, montør, vagt og brandmand. Har eget hus og have, som jeg selv går og renovere.

Jeg er 18 år gammel, har spillet som DJ. Arbejdet med svejsning og montage og har arbejdet som smed i et års tid. Men er frisk på at prøve noget nyt også, kan godt lide at få udfordringer.

Jeg kan tilbyde hjælp indenfor daglige gøremål, hvor man har brug for en hjælpende hånd, eller hvor man har lyst til at bruge sin tid på andet! Jeg er en 28-årig frisk mand, som har fast job som voksenlærling på dyrepasser assistent-uddannelsen. Jeg har erfaring indenfor næsten alt slags handy-arbejde og kan klare mange praktiske gøremål. Foretrækker at arbejde fra kl. 17, dog helst weekender, hvor jeg har fri.

Fagligt og venlig/ærlig rutineret handyman, hjælper ude og inde med stort og småt. Har flere uddannelser og og er samvittighedsfuld og ordholdende, Lytter og tænker. HVEM ER DU Erfaren og pligtopfyldende. HVAD ER DIN ERFARING: mange års erfaring med at hjælpe andre. HVAD ER DINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

Jeg er 18 år gammel og meget engageret indenfor Apple produkter. Til hverdag er Jeg sælger og jeg er en meget pædagogisk person. Jeg kan få selv folk uden nogen som helst kendskab til div. produkter, løsninger eller teknisk hjælp til at forstå logiken i det.

Jeg kan lave hjemmesider, opsætte mail og fotografere - se evt www.fo2graf4u.dk

Jeg er en frisk pige på 15 år og bor sammen med min mor, far og lillebror i Roerslev på nordfyn. Jeg har ikke noget arbejde, så derfor søger jeg et fritidsjob da jeg også skal passe min skole.

Anmeldelse:

Hej, Mit navn er Natalie, jeg går på Niels Brock, i 2.g, jeg er ofte blevet beskrevet som; smilende, venlig, engageret og arbejdsom. Ellers spiller jeg guitar, går til parkour og laver lektier.

Jeg er en frisk ung dreng på 19, som meget gerne hjælper med lidt forskelligt. Jeg er altid glad og imødekommende.

Jeg er en glad ung pige på 20 år som starter som mediegrafiker den 1 september 2014. jeg har brug for lidt x-tra penge til at kunne betale for at bo i min lejlighed, ellers må jeg flytte hjem til mine forældre igen. Jeg vil kunne tilbyde børnepasning, lektiehjælp, rengøring, havearbejde og den slags husarbejde. Jeg har haft et job som skiltetekniker i et halvt år her 2014.

Jeg har erfaring med IT-Support, Elektrikker, hjemmesidedesigner, mekaniker.

Jeg er en frisk pige på 19 år, som blev student i sommers. Jeg har arbejdet 4 år indenfor restaurationsbranchen, som opvasker, køkkenmedhjælper og tjener. Jeg er en meget åben og ærlig person, som går højt op i, at mit arbejde bliver gjort ordenligt.