Tine Hansen hjælper med mobil, PC eller TV

Ingen profilbeskrivelse...

Miss1985 hjælper med mobil, PC eller TV i Kongens Lyngby og omegn

Jeg klarer de fleste opgaver indenfor opsætnig af netværk, mobiler, mailkonti osv og ringer gerne til din udbyder for dig.

Abdul Khaled hjælper med mobil, PC eller TV i Tilst og omegn

Du kan forvente at mit arbejde er i top, jeg smutter ikke før at vi begge er tilfredse med resultaterne. Jeg forsikre kvalitet og levering af projektet til tiden efter aftale. Ellers får du dine penge tilbage. Kontaktes bedst pr telefon.

Maryati Waslim hjælper med mobil, PC eller TV i Svendborg og omegn

Jeg har været rengørings dame i Singapore 6 år og også jeg har børnepasning erfaring både med babys og børn op til 12 år gammel. Jeg har arbejdet ale mulig job som er i huset.

Johanna Rodríguez hjælper med mobil, PC eller TV i Tilst og omegn

Hi! I'm Johanna. I came from Argentina to spend a year visting DK. I'm a responsible and helpful person and I'd love to help you with what you need. If I don't know how to do something, I'm more than happy to learn how to in order to do it well :)

Julie-Timian Toftegaard hjælper med mobil, PC eller TV i Tommerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas Fridolin hjælper med mobil, PC eller TV i Præstø og omegn

Jeg er udlært anlægsgartner, og har lavet mange anlægs opgaver lige fra belægninger til græs slåning, udlægning af rullegræs, såning af græs, beskæring af træer. Jeg har arbejdet med haver i 2 år.

Emelie Jensen hjælper med mobil, PC eller TV i København N og omegn

Jeg er en menneskelig problemknuser i form af en blæksprutte. Jeg kan klare alt nærliggende husligt såsom rengøring, vask, opvask vinduespudsning, madlavningen, organisereg, kategorisering. Børnepasning dyrepasning. Forefaldende arbejde

Jari Jensen hjælper med mobil, PC eller TV i Nykøbing M og omegn

8 års erfaring som gulvlægger samt altmuligmand indenfor hus og have samt små reperationer.. gør alt til tiden og til kunst er tilfreds. Så skriv endelig og vi finder en løsning

Carsten Villumsen hjælper med mobil, PC eller TV i Stege og omegn

Jeg har 10års erfaring i byggebranchen som struktør og som elektriker. Jeg kan udføre de fleste opgaver med træ, gips, el, elektronik, sten/fliser, kloak.

Rasmus Jersborg hjælper med mobil, PC eller TV i Solrød Strand og omegn

IT-support, håndværk

Rune Petersen hjælper med mobil, PC eller TV i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

Lauge Skovgaard hjælper med mobil, PC eller TV i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Mathias Østergaard hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Tømrer/snedker opgaver - dette er min jobtitel. Herudover tilbyder jeg havearbejde og vinduespudsning. Jeg har serverings- og bartendererfaring og hjælper derfor gerne ved fester og lign.

Gizem Evcil hjælper med mobil, PC eller TV i København Ø og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Martin Værum hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus N og omegn

Programmering inden for nye frameworks. Software arkitektur.

Jeg har tidligere været frivillig på et plejehjem hvor jeg hjalp ældre med smartphones

Ansvarsbevidst og effektiv person, med diverse kompetencer inden for husligt hjælp. Jeg har flere års erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre fra 9 måneder til 15 år. Inden for privat rengøring er jeg også erfaren.

Laila Deen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lucas Christensen hjælper med mobil, PC eller TV i Vordingborg og omegn

Jeg er arbejdsom, pligtopfylde og nem at arbejde med:) Der findes næppe et problem, der ikke kan løses. Hvis du har brug for et par ekstra hænder, elektronik der driller eller brug for lektiehjælp, så er det mig du skal have fat i!

Helena Sørensen hjælper med mobil, PC eller TV i Vejle og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marius Constantin Sørensen hjælper med mobil, PC eller TV i København N og omegn

Uddannet skolelærer matematik, musik, svømning og idræt Personlig træner uddannet og idrætslærer Certificeret coach Jeg er god til at rydde op andre steder end mig selv - og effektiv.. Jeg er snaksaglig, optimist, løsningsorienteret og optimist

Roman Adrian hjælper med mobil, PC eller TV i Balle og omegn

Carpenter , electrician , problem solving it and software

Simon Dinesen hjælper med mobil, PC eller TV i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Bjørk Dimon Næs hjælper med mobil, PC eller TV i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel Lindstrøm hjælper med mobil, PC eller TV i Nørresundby og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Jeg har stor liftbil, som kan bruges til Oprydning, flytning og lignende