Dang56 hjælper med mobil, PC eller TV i Tjele og omegn

Jeg er en mand på 56 år og kan tilbyde hjælp til PC problemer og TV problemer og diverse snedker opgaver indedørs

Christina P hjælper med mobil, PC eller TV i Brønshøj og omegn

Grafiske opgaver og reklamerelaterede jobs Humørtegninger - tegninger Wordpresshjælp It-hjælp (brugerhåndtering) - løsning af problemer... Ting, der driller... Rensning mm.. Logoer Mm..

Tobias Preecha Larsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Læser Data Teknikker Spec. Programmering, Og underviser Professionelt Gymnastik, Parkour Og Dans Kan være sjov og aktiv, Intiligent Med snilde og Fin og Professionel Skriv på 42167224 svarer ikke herover da jeg ikke får notificationer her

Annica Ortvald hjælper med mobil, PC eller TV i Værløse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolae teodorescu hjælper med mobil, PC eller TV i Frederiksværk og omegn

Rengøring, gravemaskine fører, servering, vinduespudsning, havearbejde byggeplads ansvarlig, pladsmand, fliser udgravning af jord, affladsortering, nedrivning og generelt arbejde på byggepladser

Malou hjælper med mobil, PC eller TV i Herning og omegn

Jeg er 25 år, og læser kommunikation på Århus universitet..

Skal du bruge hjælp til diverse medier online eller har du behov for at sætte tv eller pc op, så giv et skriv så finder vi ud af det.

Ingen profilbeskrivelse...

Lotte Jakobsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jens Stoffersen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Jeg er uddannet EUX'er (HTX-gym og Klejnsmed sammensat). Pt. læser jeg videre til maskinmester, har derfor mange forskellige kvalifikationer inden for alle områder.

Camilla Rasmussen hjælper med mobil, PC eller TV i Ballerup og omegn

Jeg er en pligtopfyldende pige. Jeg er en meget venlig og smilende pige. Jeg er selvstændig.

Ismail Duymaz hjælper med mobil, PC eller TV i Ishøj og omegn

Hej mit navn er Ismail, 24 år og Pædagog studerende. Jeg er ny her og prøver at fitte ind bedst muligt og yde den bedste hjælp samt service. Kompetencer - Fleksible, selvstændig, energisk, smilende og høflig.

Benjamin BP hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Line Olsen hjælper med mobil, PC eller TV i Humlebæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Skal vurderes fra opgave til opgave.

Mine kvalifikationer har jeg erfaret igennem egne opgaver i hjemmet (primært have arbejde) Mad og service kvalifikationer er erfaret igennem skole og jobs.

Jeg har arbejdet med mobiltelefoner i 3 år, og arbejder til daglig i en IT-virksomhed, så jeg har en udvidet almindelig viden om den slags.

Jeg er uddannet cand.mag. og passer til daglig et kontorarbejde. Jeg tager og leder efter opgaver, som jeg har erfaring med: Div. hus og have. Let servicering og opvartning. Flytninger. Andet forefaldende arbejde.

Hjælp til mobil, printer, tablets, fitbits, smartwhaches, pc eller andre lignende opgaver. Software opgaver. Office, antivirus, installation af programmer eller oprydning af filer/programmer. Oplæring i brug af it teknologier, og fast kontakt person i hverdagen når teknologi tingene ikke virker.

Jeg er din personlige it hjælper. Mobil/pc/printer/etc. Jeg cykler ud til dig og løser dine it problemer hvad end de nu måtte være. Min erfaring indenfor især computer er stor. Hvis du føler dig usikker på en it udfordring så står jeg gerne til hjælp også i fremtiden.

Ophængning af TV samt opsætning, Opsætning af PC Pritner og netværk.

Er lidt af ene handymand og holder meget af at kunne hjælpe til rundt omkring. Har i forvejen nogle opgaver hvor jeg slår græs hver søndag. Jeg er primært tilgængelig efter kl. 16 på hverdage og i weekender.

Stig R. hjælper med mobil, PC eller TV i Virum og omegn

Autodidakt totalhåndværker... har altid haft hænderne skruet godt på ... jeg fik dog for alvor hænderne op ad lommen ved køb af hus ... således er jeg - tvunget af skjulte bygningsskader og en "vanskelig" ejerskifteforsikring - blevet en MEGET flittig læser af normer / SBIer og har således implimenteret best-practis indenfor disiplinerne: - geoteknik og jordhåndtering (uddannet geolog) -- spildvand/brugsvand (efter mange VVS-tilbud, kom jeg til konklusionen, at hvis jeg skulle have lavet autoriseret kloak el. VVS-arbejde - lovligt jf. byggenorm mv. - så måtte jeg selv lave arbejdet som uautoriseret). Brugsvand (kan alt i PE) -- murearbejde (badeværelse og gulvbelægninger, muroverligger i vindueshul etc.) -- Tømrerarbejde (har fx oprettet tagkonstrktion og lavet udvekslinger i spær samt udskiftet dører og vinduer) -- Malerarbejde (er en perfektionistisk finspartler inden selve maling) -- Havearbejde (som træklatringinstruktør er intet træ for stort eller højt til at blive beskåret)... jeg elsker selv at gå og nusse og passe min egen have... som jeg forsøger at gøre så biodivers som mulig. -- Gråt gartnerarbejde (brolægning og stengærde)... elsker sten, hvilket forklarer min udd. som geolog. Har selv lavet stengærde mv. i egen have. Tjek profilfoto... af udsigten fra mit eget køkkenvindue. -- El-arb. -- jeg har i forbindelse med totaludskiftning af mit eget hus' elinstallationer selv lagt ledninger og monteret samlingsdåser. For en sikkerheds skyld har jeg fået alt gennemgået af elektrikker, som efterfølgende jokede med om jeg ikke burde have et job i hans firma... der var nemlig ingen fejl i mit arbejde... kun et udsagn om at han ALDRIG havde været i et rækkehus med ca. 100 stikdåser alene i kælder og stueplan. -- Servitutter/deklarationer... via flere års erfaring har jeg på flere af ovenstående disipliner opnået viden på ekspetniveau, hvilket gør, at jeg via en ren teknisk (ikke juridisk) insigt kan vurdere teori/praksis jf bygningsrelementet/SBIer og lokale setvitutter. Således har jeg også en del erfaring med myndigheds-kommunikation. Det er jo altid rart at den ene side af bordet er 100% inde i problemstillingen... SMS 6061 6061 for Handyman-kontakt

Joakim Abildgaard hjælper med mobil, PC eller TV i Skanderborg og omegn

Tilbyder stort set alt indenfor arbejde i huset, og udenfor huset.

Jesper Hansen hjælper med mobil, PC eller TV i Ballerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ring hvad det drejer sig om, så skal jeg sige dig om det er noget jeg tror og mener jeg kan hjælpe med.

Selvlært håndværker - noget oppe i årene nu, så ingen tunge opgaver, please Kan osse mure lidt samt noget VVS f.eks skifte et bl. batteri - jeg har osse ombygget 2 huse det på billedet er det sidste (3 år)

Lasse Kristensen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.