Ziyad Elzahed hjælper med mobil, PC eller TV i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Dang56 hjælper med mobil, PC eller TV i Tjele og omegn

Jeg er en mand på 56 år og kan tilbyde hjælp til PC problemer og TV problemer og diverse snedker opgaver indedørs

Christina P hjælper med mobil, PC eller TV i Brønshøj og omegn

Grafiske opgaver og reklamerelaterede jobs Humørtegninger - tegninger Wordpresshjælp It-hjælp (brugerhåndtering) - løsning af problemer... Ting, der driller... Rensning mm.. Logoer Mm..

Annica Ortvald hjælper med mobil, PC eller TV i Værløse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolae teodorescu hjælper med mobil, PC eller TV i Frederiksværk og omegn

Rengøring, gravemaskine fører, servering, vinduespudsning, havearbejde byggeplads ansvarlig, pladsmand, fliser udgravning af jord, affladsortering, nedrivning og generelt arbejde på byggepladser

Ida Jørgensen hjælper med mobil, PC eller TV i Odense V og omegn

Jeg kan hjælpe med lidt af hvert, da jeg altid har haft mange forskellige interesser og dermed fået en masse med i rygsækken som jeg kan bruge i dette sammenhæng. Jeg har en STX eksamen, og er igang med at læse til pædagog med speciale i social og special pædagogik.

Malou hjælper med mobil, PC eller TV i Herning og omegn

Jeg er 25 år, og læser kommunikation på Århus universitet..

Skal du bruge hjælp til diverse medier online eller har du behov for at sætte tv eller pc op, så giv et skriv så finder vi ud af det.

Ingen profilbeskrivelse...

Lotte Jakobsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ismail Duymaz hjælper med mobil, PC eller TV i Ishøj og omegn

Hej mit navn er Ismail, 24 år og Pædagog studerende. Jeg er ny her og prøver at fitte ind bedst muligt og yde den bedste hjælp samt service. Kompetencer - Fleksible, selvstændig, energisk, smilende og høflig.

Benjamin BP hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Skal vurderes fra opgave til opgave.

Mine kvalifikationer har jeg erfaret igennem egne opgaver i hjemmet (primært have arbejde) Mad og service kvalifikationer er erfaret igennem skole og jobs.

Jeg har arbejdet med mobiltelefoner i 3 år, og arbejder til daglig i en IT-virksomhed, så jeg har en udvidet almindelig viden om den slags.

Jeg er uddannet cand.mag. og passer til daglig et kontorarbejde. Jeg tager og leder efter opgaver, som jeg har erfaring med: Div. hus og have. Let servicering og opvartning. Flytninger. Andet forefaldende arbejde.

Ophængning af TV samt opsætning, Opsætning af PC Pritner og netværk.

Er lidt af ene handymand og holder meget af at kunne hjælpe til rundt omkring. Har i forvejen nogle opgaver hvor jeg slår græs hver søndag. Jeg er primært tilgængelig efter kl. 16 på hverdage og i weekender.

Joakim Abildgaard hjælper med mobil, PC eller TV i Skanderborg og omegn

Tilbyder stort set alt indenfor arbejde i huset, og udenfor huset.

Jesper Hansen hjælper med mobil, PC eller TV i Ballerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lasse Kristensen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Ilija Sekulovic hjælper med mobil, PC eller TV i Vanløse og omegn

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver.

Sebastian Rasmussen hjælper med mobil, PC eller TV

Ingen profilbeskrivelse...

Interesserer mig meget for PC generelt, opsætning af netværk og WiFi, NAS. Personligt har jeg selv Ubiquiti (Enterprise / business grade) netværk i mit hjem til håndtering af alle mine smart-home enheder.

Udannet maskiningeniør (ikke mekaniker) med generel alsidig viden indenfor tekniske installationer. Stor interesse og kendskab indenfor PC, mobil, TV, Netværk, Smarthome etc.

Jesper suurland hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus N og omegn

Har arbejdet med mange mange ting og har hovedet skruet godt på. Er pligtopfyldende, stabil og ansvarlig. Jeg er dygtig til meget og ellers finder jeg ud af det. Positivt syn og et nemt menneske at omgås

Hjælp til mobil, printer, tablets, fitbits, smartwhaches, pc eller andre lignende opgaver. Software opgaver. Office, antivirus, installation af programmer eller oprydning af filer/programmer. Oplæring i brug af it teknologier, og fast kontakt person i hverdagen når teknologi tingene ikke virker.

Jeg er din personlige it hjælper. Mobil/pc/printer/etc. Jeg cykler ud til dig og løser dine it problemer hvad end de nu måtte være. Min erfaring indenfor især computer er stor. Hvis du føler dig usikker på en it udfordring så står jeg gerne til hjælp også i fremtiden.

Keld Poulsen hjælper med mobil, PC eller TV i København Ø og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Har arbejdet længe med Adobe Photoshop, Illustrator og Indesign - kan ligeledes hjælpe med at lave hjemmesider i Squarespace

Uddannet som designer, arbejder selvstændig og har gjordt længe. En del af min beskæftigelse har været er forskelligt håndarbejde, opsætning af udstillinger inkl. montering af diverse ting Kan vejlede og undervise på design Taler flydende tysk

Naturlig interesse for teknologi samt snilde for problemløsning.

Ingen profilbeskrivelse...

Simon Thøgersen hjælper med mobil, PC eller TV i Åbyhøj og omegn

Jeg er en frisk ung fyr på 25 år, der bor i lejlighed i Aarhus. Jeg uddannet ingeniør, men mangler noget praktisk arbejde at lave i fritiden. Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags havearbejde og praktiske opgaver i hus og have.

Kan opdatere software, installere programmer, ændre indstillinger, installere det meste hardware

Uddannet økonom - cand merc, med over 10 års undervisnings- og vejledningserfaring Har arbejdet med software og hardware på hobbybasis i mere end 20 år