Yassin Ayoub hjælper med mobil, PC eller TV i Odense SØ og omegn

Er fra sverige men oprentligt fra irak, bor nu i odense og vil gerne hjælpe med nogen ting i bla haven osv da jeg laver meget have arbejde med græs og ukrudt

Rainer Løgberg hjælper med mobil, PC eller TV i Frederiksberg C og omegn

Jeg har en baggrund i event og byggebranchen, hvor jeg har arbejdet meget indenfor blandt andet tømmerfaget, jord og beton faget, højde arbejde, lyd og scenekunst

Anmeldelse:

Salko Pejak hjælper med mobil, PC eller TV i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Artur Reichert hjælper med mobil, PC eller TV i Brønshøj og omegn

Rengøring ,håndværk ,have arbejde,vinduer pudsning og chaufeur 7 Pers bil og mere.skrive til mig-måske jeg hjælpe................................................... .................................

Jeg arbejder dagligt med IT og har derfor en del erfaring med IT.

Jeg har arbejdet indenfor IT-faget i tolv år og har derfor en masse erfaring, primært har jeg beskæftiget mig med Hardware, telefoni, samt Software.

Mangeårig, alsidig erfaring indenfor IT, netværk, mobil, TV og andet teknisk, både erhvervsmæssigt og privat.

Diverse IT Windows / Linux / Apple Microsoft Office Mobiltelefoni (både Apple og Android) (Smart) TV / Apple TV / Chromecast Gaming Netværk/wifi Mail Print ... Og meget andet!

Jacob Viborg hjælper med mobil, PC eller TV i Slagelse og omegn

El arbejde Ophængning af diverse elektriske apparater Opsætning af Printere Opstætning af Trådløst netværk Overvågning Alarm systemer Smart home Flådestyring

Hoang Dinh hjælper med mobil, PC eller TV i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ferhat Yigen hjælper med mobil, PC eller TV i Valby og omegn

Tilbyder komplet service på IT enheder, Pc'ere, Mac, tablets og telefoner. Tilbyder også service på biler, motorer, motorcykler og både. Hertil kommer glasfiber og kulfiber arbejde.

Peter Thomassen hjælper med mobil, PC eller TV i Grenaa og omegn

Jeg kan udføre elektriker arbejde store som mindre opgaver i huset. Jeg kan hjælpe med reparation og opsætning af PC, mobiltelefoner og andet elektronik.

Jeg er ekspert i pc, Mac, tablet, telefoner og TV. Alt med strøm i kan jeg sætte op og hvis der er problemer kan jeg løse det for dig. Jeg har arbejdet med it i mange år og kan løse stort set alle problemer.

Arbejde med IT i 15 år Problemløser på stort set alle typer IT Opsætning af alt slags IT lige fra printer til tablets. Jeg laver hjemmesider og klipper film. Jeg laver også lettere grafisk arbejde.

Christian Salvignol hjælper med mobil, PC eller TV i Kokkedal og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger og erhvervsejendomme. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Vishal Shah hjælper med mobil, PC eller TV i Søborg og omegn

I can offer best pc/laptop service.

Mathias Bach Lassen hjælper med mobil, PC eller TV i Aabenraa og omegn

Bygningssnedker udlært 2017. Har egen bil og trailer. Skriv gerne ved spørgsmål eller andet

Morten nielsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aabenraa og omegn

Freelance Service. Nilmo media driver formidling af opgaver til diverse freelancer og egne medarbejder indenfor Laver hjemmeside. Facebook. Hjælpe med din telefon tv eller andet hus elektronik.

Simon hjælper med mobil, PC eller TV i Valby og omegn

Hjælp til en meget bred vifte inden for computere og tilbehør. Alt fra rådgivning til installation eller fejlfinding

Adnan Karamat hjælper med mobil, PC eller TV i Brøndby Strand og omegn

Jeg har master grad i IT. og mange års erfaring i pc/mac reparationer, møblesamling, samt mindre opgave såsom ophæng af billeder, fugning, kalk afrensning osv.

Frederik Cassina hjælper med mobil, PC eller TV i Skovlunde og omegn

Jeg har været på arbejdsmarkedet i snart 6 år, hvilket har gjort, at jeg har en forståelse for hvad det vil sige at arbejde og i det hele taget udfører en opgave til fulde.

Mikkel Juel juel hjælper med mobil, PC eller TV i felsted og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lars Pilegård hjælper med mobil, PC eller TV i Kongens Lyngby og omegn

Erfaren handyman, især med havearbejde.

William er en IT NØRD! Han har haft computer siden han var 8 og det samme gælder mobil, endnu ikke oplevet at han ikke kunne løse de IT udfordringer jeg har fået kastet mod mig.

Ingen profilbeskrivelse...