John Philip Dragsholm hjælper med mobil, PC eller TV i Frederiksberg og omegn

Opgraderinger, fejlfinding, Adobe support på alle niveauer

Er en haj til alt der vedrører computere og især software/systemer. Kan f.eks. hjælpe hvad angår en langsom computer, virus, dataudtræk, troubleshooting af fejlmeddelelser og meget mere.

< HUS > Handyman: Vant til stort hus og småprojekter. Boring af huller i stærke mure, opsætning af diverse ting samt udskiftning af lamper mv. < HAVE > Slår gerne gras enten med manuel eller motoriseret plæneklipper. Har endvidere selv havetraktor og således erfaring med kørsel og pleje heraf. <DIVERSE> Børnepasning: Har en søn på lidt over 1½ år som elsker når der kommer legekammerater :-)) Flyttehjælp: 186 cm høj, 75 kg. God atletisk form og vant til at slæbe. Arbejdet deltid på et lager i 2 år med hård fysisk sortering. Kan stille med stor personbil med anhængertræk - og dertil trailer om nødvendigt. Lektiehjælp: Er uddannet speditør (vej- og luftfragt), har en HD i Supply Chain Mangement og en kandidatgrad inden for erhvervsøkonomi. Har foruden egne projekter hjulpet medstuderende med deres eksamensprojekter. Hjælp til computere: Er en haj til alt der vedrører computere og især software/systemer. Kan f.eks. hjælpe hvad angår en langsom computer, virus, dataudtræk, troubleshooting af fejlmeddelelser og meget mere. Hundepasning: Haft hund siden jeg blev født. Har pt. en Shetland Sheepdog der hedder Sirius på en håndfuld år. Har endvidere adgang til en kæmpe indhegnet have med mulighed for leg og frisk luft inden for et sikkert areal. Herudover dejlige naturruter på nært hold.

Yassin Ayoub hjælper med mobil, PC eller TV i Odense SØ og omegn

Er fra sverige men oprentligt fra irak, bor nu i odense og vil gerne hjælpe med nogen ting i bla haven osv da jeg laver meget have arbejde med græs og ukrudt

Artur Reichert hjælper med mobil, PC eller TV i Brønshøj og omegn

Rengøring ,håndværk ,have arbejde,vinduer pudsning og chaufeur 7 Pers bil og mere.skrive til mig-måske jeg hjælpe................................................... .................................

Jacob Viborg hjælper med mobil, PC eller TV i Slagelse og omegn

El arbejde Ophængning af diverse elektriske apparater Opsætning af Printere Opstætning af Trådløst netværk Overvågning Alarm systemer Smart home Flådestyring

Rainer Løgberg hjælper med mobil, PC eller TV i Frederiksberg C og omegn

Jeg har en baggrund i event og byggebranchen, hvor jeg har arbejdet meget indenfor blandt andet tømmerfaget, jord og beton faget, højde arbejde, lyd og scenekunst

Vishal Shah hjælper med mobil, PC eller TV i Søborg og omegn

I can offer best pc/laptop service.

Hoang Dinh hjælper med mobil, PC eller TV i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ferhat Yigen hjælper med mobil, PC eller TV i Valby og omegn

Tilbyder komplet service på IT enheder, Pc'ere, Mac, tablets og telefoner. Tilbyder også service på biler, motorer, motorcykler og både. Hertil kommer glasfiber og kulfiber arbejde.

Mathias Bach Lassen hjælper med mobil, PC eller TV i Aabenraa og omegn

Bygningssnedker udlært 2017. Har egen bil og trailer. Skriv gerne ved spørgsmål eller andet

Jeg er ekspert i pc, Mac, tablet, telefoner og TV. Alt med strøm i kan jeg sætte op og hvis der er problemer kan jeg løse det for dig. Jeg har arbejdet med it i mange år og kan løse stort set alle problemer.

Arbejde med IT i 15 år Problemløser på stort set alle typer IT Opsætning af alt slags IT lige fra printer til tablets. Jeg laver hjemmesider og klipper film. Jeg laver også lettere grafisk arbejde.

Peter Thomassen hjælper med mobil, PC eller TV i Grenaa og omegn

Jeg kan udføre elektriker arbejde store som mindre opgaver i huset. Jeg kan hjælpe med reparation og opsætning af PC, mobiltelefoner og andet elektronik.

Lars Pilegård hjælper med mobil, PC eller TV i Kongens Lyngby og omegn

Erfaren handyman, især med havearbejde.

Morten nielsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aabenraa og omegn

Freelance Service. Nilmo media driver formidling af opgaver til diverse freelancer og egne medarbejder indenfor Laver hjemmeside. Facebook. Hjælpe med din telefon tv eller andet hus elektronik.

Simon hjælper med mobil, PC eller TV i Valby og omegn

Hjælp til en meget bred vifte inden for computere og tilbehør. Alt fra rådgivning til installation eller fejlfinding

Adnan Karamat hjælper med mobil, PC eller TV i Brøndby Strand og omegn

Jeg har master grad i IT. og mange års erfaring i pc/mac reparationer, møblesamling, samt mindre opgave såsom ophæng af billeder, fugning, kalk afrensning osv.

Nok den sødeste Schioldan hjælper med mobil, PC eller TV i København V og omegn

Jeg er en mand på 50 år, som kan lidt af hvert inden for renovering fra start til slut og jeg kan trække på andre kræfter også, dvs jeg er en form for underentreprenør. Er kendt for min kræsne finish og udfører det til tiden og er kendt for det. Man er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.

Frederik Cassina hjælper med mobil, PC eller TV i Skovlunde og omegn

Jeg har været på arbejdsmarkedet i snart 6 år, hvilket har gjort, at jeg har en forståelse for hvad det vil sige at arbejde og i det hele taget udfører en opgave til fulde.

Anmeldelse:

Jeg kan hjælpe dig med indstilling af tv og mobiltelefon. Jeg kan overspille gamle VHS bånd og Kassebånd til DVD og CD i et professionelt udseende. Skynd dig inden dine gamle minder går til. Prisen er 65 kr pr bånd med tryk på DVD og CD skiven.

Faglært maler med 50 års erfaring tilbyder professionelt malerarbejde både ude og inde. Jeg har også kvalitetsmaling til salg både til inde og ude til priser der ligger 25 % under butiksprisen, ring på 27811563 og hør nærmere.

Melissa Nielsen hjælper med mobil, PC eller TV i Svenstrup J og omegn

Jeg er under uddannelse :).

Mikkel Juel juel hjælper med mobil, PC eller TV i felsted og omegn

Ingen profilbeskrivelse...