Melissa Nielsen hjælper med mobil, PC eller TV i Svenstrup J og omegn

Jeg er under uddannelse :).

Anmeldelse:

Jeg kan hjælpe dig med indstilling af tv og mobiltelefon. Jeg kan overspille gamle VHS bånd og Kassebånd til DVD og CD i et professionelt udseende. Skynd dig inden dine gamle minder går til. Prisen er 65 kr pr bånd med tryk på DVD og CD skiven.

Faglært maler med 50 års erfaring tilbyder professionelt malerarbejde både ude og inde. Jeg har også kvalitetsmaling til salg både til inde og ude til priser der ligger 25 % under butiksprisen, ring på 27811563 og hør nærmere.

Sandra Simonsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg SV og omegn

Gulvvask Støvsugning Generel rengøring Malerarbejde Havearbejde Pasning af dyr Pasning af børn Organisering Madlavning ............................

Alexander hegelund hjælper med mobil, PC eller TV i Kjellerup og omegn

Jeg kan nok det meste i ens være dags liv. Jeg er 16 år gamle og går i 9. lige nu jeg sørger arbejde fordi jeg er kørt død i at være omdeler, efter 3-4 år.

Mahesh (Mike) Salian hjælper med mobil, PC eller TV i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sejer Larsen hjælper med mobil, PC eller TV i Virum og omegn

Jeg er specielt god til IT og teknologi da jeg omgiver mig med det på daglig basis og har meget interesse indenfor det.

Enzo Gonzalez hjælper med mobil, PC eller TV i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har altid været god til teknik og arbejdet hos H.P. Allerød og Sun Microsoftsystems Nærum

***************************************** Har Tekniske erfaringer med Pc og mobil og TV. Jeg elsker alle hunde. Savner at gåturer. Jeg er sikker på vi kan løse opgaven sammen.

Er meget interesseret i teknologien, og har slev alverdens små dimser og programmer som jeg roder med. Samt er vandt til at hjælpe min mor og bedSte med deres telefoner og pc’er

JEG BOR I ODENSE Jeg ser mig selv som rolig og nede på jorden. Dette er jeg både omkring mennesker og dyr. Ellers ser du mig tit med et kæmpe smil. Jeg er også god til at gå på kompromis og arbejde i fælesskab. Jeg vil beskrive mig selv som lyttende og omsorgsfuld. Dette er også grundet min empatiske tilgang til mennesker.

Jacob Dijkman hjælper med mobil, PC eller TV i København S og omegn

Jeg har et lang varigt erfaring med belægning af trægulve både for private og erhverv. Jeg vil give dig nogle gode priser, med en overskuelig tidslinje. MVH

Jeg har 4 års erfaring indenfor teknologi, da jeg har arbejdet med telefoner, computere etc. - jeg kan hjælpe med at løse opgaver til gadges.

- Evnen til at rådgive og hjælpe andre -Evnen til både at arbejde selvstændigt samt bibeholde professionelt. - Evnen til at indsamle og bearbejde information gennem kvalitative og kvantitative metoder.

Emil christensen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

Ung fyr på 26, studere biologi på kandidaten på Aarhus universitet. Er god til lektiehjælp, fysisk arbejde og hundepasning og er generelt en behagelig person.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med mobil, PC eller TV i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Uddannet IT-ingeniør, og har erfaring med reparation af mobiltelefoner, computere, Playstation og Xbox. Kan hyres til at lave programmeringsopgaver.

Uddannet IT-ingeniør med speciale i programmering. Har tidligere udført arbejde på Windows, Linux og Mac, kan løse de fleste IT relaterede problemer og opgaver.

Jeg har en uddannelse indenfor It-teknologi og går på Interaktive Digitale Medier kandidaten hvor vi lærer om brugervenlighed af software og gør brug af brugertestning for at gøre produkter bedre. Derudover har jeg arbejdet med computere i 14 år på hobbyplan og hjulpet flere private med deres computere blev hurtigere og blev formateret. På efterskolen var jeg it-hjælper til skolens lærere og elever. Lavede over 100 computer opgaver. Kan derudover lave hjemmesider i Wordpress og fra bunden med HTML og CSS.

Jeg har en uddannelse indenfor It-teknologi og går på Interaktive Digitale Medier kandidaten hvor vi lærer om brugervenlighed af software og gør brug af brugertestning for at gøre produkter bedre. Jeg har arbejdet som vikar ved Grundfos i flere forskellige funktioner og flere gange være hurtigere til at klare arbejdet end den kalkulerede tid.

Johannes Andersen hjælper med mobil, PC eller TV i Hals og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.

Uddannet i Expert, og arbejdet der ca. 6 år. Eget firma gennem 5 år. Har lavet geninstallation af pc, opsætning af mindre netværk, flyt af data fra en pc til en anden. Fordeling af antennesignal, opsætning af surroundanlæg og lign.

Uddannet salgsassistent inden for radio/tv 8 års erfaring med at lave fordeling af antennesignal, opsætning af computere, flyt af data mellem computere og meget andet, inden for dette felt.

Stefan Wolffbrandt hjælper med mobil, PC eller TV i Næstved og omegn

Jeg er resultatorienteret, energisk og fysisk udholdende. Er altid positiv og altid klar på en udfordring uanset hvor stor (eller lille) den er. Har en baggrund med IT hvis det mere tekniske skulle komme på banen.

Jeg er uddannet IT tekniker og har flere års erfaring i fejlfinding, PC support. mail, opsætning osv.

Uddannet IT tekniker og har ekspertise i netværk. Jeg har arbejdet i store danske virksomheder, og gjord hjulpet brugerne med IT relateret problemer...

Katja Kanstru Christensen hjælper med mobil, PC eller TV i Vrå og omegn

Kan lidt af hvert er for det meste selvlært igennem mange år. Er fuld af humor. Jeg er selv født med kun 7 fingre, så jeg har lært alt på den hårde måde.

Anders Hansen hjælper med mobil, PC eller TV i Esbjerg N og omegn

Uddannet datatekniker.

Frederik Schmidt hjælper med mobil, PC eller TV i Brabrand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...