Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.

Jeg kan nok det meste i ens være dags liv. Jeg er 15 år gamle og går i 8. lige nu jeg sørger arbejde fordi jeg er kørt død i at være omdeler, efter 2-3 år.

Jeg har været babysitter i 3 år og har stor interesse i hus og have.

Jeg arbejder pt. med rengøring, derfor kender jeg meget til privat rengøring. Jeg er grundig, og kan godt lide at se et resultat. Derudover kan jeg godt lide andre praktiske opgaver.

Ingen profilbeskrivelse...

Slibning af alle former for knive og skær samt værktøj (knive, kokkeknive, lommeknive, stemmejern, høvle, hækklippere) Havearbejde flisearbejde, beskæring og lign Mindre opgaver i træ

It, hifi, tv og elektronik

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er lidt af en altmuligmand, med en lille viden for de fleste ting men stærkest med en computer eller telefon, som jeg lært gennem tiden

Jeg har rimeligt basale kvalifikationer inden for det meste, og er ret lærenem, så håber, at jeg kan hjælpe jer med diverse projekter.

Jeg arbejder med trædrejning af balustre, stoleben, træskåle mm. Samt hjemmeside i joomla

Jeg er en mand på 31 år med massere af praktisk erfaring. Besidder både håndværksmæssig og teknisk snilde. Har en teknisk håndværksmæssig uddannelse. Sætter en ære i et godt stykke veludført arbejde, som overholder gældende love og standarter. Går op i detaljen, samt at finde den rigtige og smarteste løsning, gennem sparring med kunden. Kan lide at bruge hænderne og hovedet.

Maskinmesterstuderende med hænderne skruet rigtig på.

Bachelor i labor relations på la coruña universitet

Min måske bedste kvalitet må være, at jeg altid er meget villig til at omstille mig selv efter arbejdets behov. Min anden bedste må være, at jeg er super god til at organisere mit arbejde, så det bliver udført på bedste vis. Udover det, så er jeg rigtig god til at sætte mig selv i gang(hellere lave noget end ikke lave noget), holde en gejst oppe og være målbevidst. Struktureret, kreativ, dynamisk og meget empatisk.

Udlært tømrer Opdateret HF fra 2018 Stærke IT kundskaber

Ingen profilbeskrivelse...

Hej :) Jeg er en ung kvinde på 28 år, som pt. er i gang med at læse pædagogisk filosofi. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og kan både hjælpe med en masse huslige pligter, men også madlavning, børnepasning, lektiehjælp, havearbejde, servering og meget mere. Venlig Hilsen Tine

Jeg er udlært elektronik mekaniker.

Hej, jeg er 29år og er elektriker. Jeg har arbejdet med mange forskellige faglærte. Jeg er ærlig, fleksibel og ansvarsfuld. Jeg har også en bachelor i Social og Samfund som jeg dog ikke arbejder med idag. Bedste hilsner Idrees

Jeg har haft hund siden jeg var 9 år gammel, så jeg er vant til at være omkring hunde (både store og små), og jeg savner at gå tur med hunde. Ydermere, har jeg haft matematik og engelsk på A niveau i gymnasiet, og studerer p.t. HA Almen Erhvervsøkonomi på CBS. Derudover har jeg også arbejdet som Au Pair i Frankrig i 9 måneder. Derfor vil jeg også meget gerne tilbyde lektiehjælp i matematik, fransk eller engelsk.

Smilende, positiv, tålmodig, sjældent syg, pålidelig og elsker hunde

Studerende på Maskinmesterskolen København

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Jeg betragter mig selv som lidt af en altmuligtmand. Jeg er ung og klar på alle opgave, om de er udfordrerne eller knap så udfordrerne

Jeg ville sige at jeg er kvalifiseret til mange ting. Har pillet og ordnet alt siden barnsben.

Jeg er specielt god til IT og teknologi da jeg omgiver mig med det på daglig basis og har meget interesse indenfor det.

9. Klasse og EUX Business udannet

Tilbyder hjælp til el opgaver som f.eks. skift af stikkontakter eller ophængning af lamper

Jeg er sød, venlig, og imødekommende. Er meget fleksibel og klar på opgaver. Vant til at arbejde selvstændigt. Har både være barnepige for spædbørn og op til 8 årsalderen. Har passet dyr også.

Fra HTX til uddannet bygningskonstruktør, men smuttede videre som animator, da det ikke var nok for mig at tegne bygninger! Er meget fiks på fingrene, og har haft job indenfor det meste gennem mit unge liv.

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm

Jeg er uddannet ejendomservicetekniker samt maler, Jeg har mere end 7 års arbejds erfaringer, og har god erfaring med istandsættelse af boliger/ lejligheder. Jeg har været ansat i alt fra hoteller til større kommuner hvor jeg har arbejdet med alt fra større renovering til småting som at udskifte kontakter. Jeg sætter en ære i at gøre mit arbejde så tæt på perfekt som muligt.

Jeg er en fyr på 32 år, som bor sammen med min kæreste. Jeg arbejder til dagligt om natten og har derfor tid om dagen til at hjælpe andre.

At hjælpe mine medmennesker er kernen i min livsstil. Jeg har altid været hjælpsom i hjemmet, hos venner & hjulpet flere privatpersoner med alt fra rengøring til havearbejde mv. her via Ahandyhand. Jeg er uddannet multimediedesigner & generelt tager jeg mig tid til det jeg er passioneret omkring. Så har du brug for en lokal hjælpende hånd er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv af tømre, mureropgaver og maleropgaver.

Jeg er enlig far, 42 år gamle og har været Havemand/Handyman til private i over 8 år, har gennemført Grundforløbet for Anlægsgartner i Roskilde, ICDL Certifikat,Traktor/Motorkøretøjer kørekort, har erfaring med at samle møbler (Ikea, Jysk) kan være kreativt og genbruge materialer hvis muligt og har sparet mange penge til kunder på den måde. Taler tysk, dansk, engelsk

Hej, tilbuder små reperation i husen, instalation af vaske/opvaskemaskine, have arbejde, flyttehjelp.

Jeg er uddannet Telemekaniker og har været i Tele- og IT- branchen i 26 år. Jeg har arbejdet med helt små simple apps til mobiltelefoner og helt op til store serverer som styrede centrale callcentre. Samtidig med dette har jeg haft en lille en-mands virksomhed hvor jeg tager ud og hjælper med de små IT problemer der opstår i hjemmet.

Har du svært med IT? Her får du din helt egen tekniker! Jeg er 25år og uddannet IT-Supporter med speciale i hardware og netværk. Jeg tilbyder følgende: - Reparation af computere og bærbare - Fejlfinding og opsætning af netværk - Udskiftning og optimering af udstyr - Gode råd og vejledning Jeg giver gerne en vurdering ud fra dine ønsker og behov :-)