Michelle Cortéza hjælper med mobil, PC eller TV i Ringe og omegn

Jeg er en yngre kvinde på knap 30 år der til daglig bor i lejlighed sammen med min datter på 9 år i Ringe på midtfyn. Jeg er bachelor studerende på syddansk universitet, hvor jeg læser jura.

Maj-Britt Winther hjælper med mobil, PC eller TV i Odense SV og omegn

Gennemført STX (Græsk/Latin) og ekstra fag på VUC (matematik, fysik, kemi) Grundforlæb på kok/tjæner uddannelsen Grundforløb på Webintegrator Freelance kunstner og grafisk designer

Daniel Karstens hjælper med mobil, PC eller TV i København NV og omegn

Jeg er bare en almindelig fyr med interesse for it. Jeg har mange børn i min familie og har passet dem gennem årene. Jeg har godt hoved for dansk og matematik.

Emma Sode hjælper med mobil, PC eller TV i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Stefan Gewecke hjælper med mobil, PC eller TV i Hellerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Hans Muss hjælper med mobil, PC eller TV i København N og omegn

Uddannet elektriker siden 2014 TEC Kan alt indenfor el og automatisk anlæg. .........................................................................

Peter Brok hjælper med mobil, PC eller TV i Skanderborg og omegn

Mine hænder er skruet rigtig på. Jeg har renorveret og ombygget eget hus gennem mange år, hvor alle værelser og rum er blevet fornyet. Dvs. Stue, køkken/alrum, badeværelse og værelser.

Jeg har en stor forståelse for IT (Både Mac og Windows), og kan løse de fleste softwareproblemer der opstår. Jeg kan ikke reparere ødelagte mobil, pc, tv men kan sagtens hjælpe med de fleste opgaver.

Jeg har ikke taget en erhvervsuddannelse, men da jeg er opvokset i et hjem i Jylland, med en far der kan alt, har jeg en masse praktisk erfaring i rygsækken,

Christian Poulsen hjælper med mobil, PC eller TV i Randers NV og omegn

Jeg er vokset op i er træ-værksted. Ikke uddannet, men har hænderne godt skruet på. Og så er jeg bare hårdt arbejdende og giver mig altid 101%. Så jeg håber at høre fra dig.

R. V. Andersen hjælper med mobil, PC eller TV i Fredensborg og omegn

Ung mand på 26 år, studere til Skovfoged på Skovskolen i Nødebo, nær Hillerød og Fredensborg. Jeg kommer fra Esbjerg i jylland, har egen bil med hængertræk. Bor på kollegiet på Skovskolen

Mikkel trolle hjælper med mobil, PC eller TV i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Casper Hadsbjerg hjælper med mobil, PC eller TV i Svebølle og omegn

Alt indenfor havearbejde, samt andre opgaver. Mindre flytteopgaver kan os klares, da bil er til rådighed. Jeg har både bil og trailer, så store og små opgaver kan uden problem klares.

Jonas . hjælper med mobil, PC eller TV i Bramming og omegn

Som uddannet elektriker har jeg min håndværksmæssige baggrund. Jeg mener selv jeg er lidt af en Handyman, da jeg har skuet hænderne rigtig på. Jeg holder altid en aftale og har ‘ja-hatten’ på.

Fillip Lyngroth Larsen hjælper med mobil, PC eller TV i Karup J og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rune Richter hjælper med mobil, PC eller TV i Herning og omegn

Søn af pedel - født med værktøj i hånden og vant til at gå til hånde og udføre diverse projekter. Har bla. renoveret en gammel campingvogn fra bunden. Har egen bil og trailer til rådighed.

Nidal Awada hjælper med mobil, PC eller TV i København S og omegn

Alt muligt mand , har lavet mange ting , du kan altid spørg og hvis det er noget jeg ikke kan klar , melder jeg det med det samme ,jeg har prøvet alt .

Ulrik Klarskov hjælper med mobil, PC eller TV i Hvidovre og omegn

Har eget firma og en masse erfaring indefor bygge faget

Anders Baudtler hjælper med mobil, PC eller TV i København S og omegn

Jeg er uddannet lærer og har bl.a. linjefag i håndværk og design (tidligere sløjd og håndarbejde). Hænderne er godt skruet på og iveren er stor så jeg er klar på at løse de fleste opgaver.

Kasper Nielsen hjælper med mobil, PC eller TV i Næstved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian mønster hjælper med mobil, PC eller TV i Holbæk og omegn

Kan lidt af hvert , spørg om jeg kan løse opgaven, ellers siger jeg bare nej. I kan også ringe til mig. Og den her tekst skal så fylde 150 tegn. Christian

Philip Bulskov hjælper med mobil, PC eller TV i Vejle og omegn

Uddannet igennem Forsvaret som Sergent. Har igennem min tid i forsvaret været med til at bygge terasser, garager, hus, vedligeholdt køretøjer samt lavet alskens rengøring.

Hans Pedersen pedersen hjælper med mobil, PC eller TV i Frederikssund og omegn

alt inden og uden for kan aftales nærmer om specifikke krav,

Har arbejdet i Power, som sælger så har en god allround viden om teknologi.

Ingen profilbeskrivelse...

Frederik hjælper med mobil, PC eller TV i Broager og omegn

Kan tilbyde hjælp af opsætning og vejledning af kabel tv mm. Jeg er en ung mand på 21 år. Har knap tre års erfaring i telebranchen

Nina Vistisen hjælper med mobil, PC eller TV i Gilleleje og omegn

Jeg er ikke 'kvalificeret' handydame, men er en energisk og sporty pige som er frisk på at hjælpe til. Jeg kan lidt af det hele, og er parat til også at lære noget nyt. Se lidt om mine erfaringer nedeunder.

Karoline Høj Jakobsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

Jeg er meget mødestabil og er fleksibel i forhold til arbejdstider. Qua min arbejdserfaring kan jeg hjælpe dig med både børnepasning, lektiehjælp, rengøring og servering til diverse arrangementer.