Jesper hjælper med mobil, PC eller TV i Randers og omegn

er

Matus Bojnansky hjælper med mobil, PC eller TV i Horsens og omegn

My name is Matus, Im a 20 year old student currently studying at VIA UC in Horsens. Im an outgoing and friendly person, speak several languages and ready to help at any job. I enjoy both pshysical and intellectual work.

Oskar Castrone hjælper med mobil, PC eller TV i Kongens Lyngby og omegn

Jeg studerer produktionsteknologi, og er skarp til diverse tekniske opgaver på tværs af de forskellige håndværksfag.

Jesper Sørensen hjælper med mobil, PC eller TV i Faxe og omegn

Hej, jeg studerer til Finansøkonom til daglig, dog har jeg en masse fritid, da jeg kun har undervisning 2-3 dage om ugen. Derfor tilbyder jeg mig selv til diverse opgaver, f.eks. rengøring, børnepasning osv. Jeg er en stille og rolig ung gut på snart 21, som er nem at omgås.

Ismail Duymaz hjælper med mobil, PC eller TV i Ishøj og omegn

Hej mit navn er Ismail, 24 år og Pædagog studerende. Jeg er ny her og prøver at fitte ind bedst muligt og yde den bedste hjælp samt service. Kompetencer - Fleksible, selvstændig, energisk, smilende og høflig.

Mickey Olsen hjælper med mobil, PC eller TV i Nivå og omegn

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Annica Ortvald hjælper med mobil, PC eller TV i Værløse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lotte Jakobsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Joseph Carpenter hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

- 2 års uddanelse i Computer science. - Kommende 1,5 år med Webdesign - 2 kursuser i at reparer computer fra High School. - Min hobby er at bygge computer - Har bygget mange computer til familie og venner. - CompTIA A+ certifikat

Lucas Christian Knudsen hjælper med mobil, PC eller TV i København K og omegn

Jeg har kvalifikationer i hotel branchien, hvor i at jeg startet et Eco Game Lodge sammen med min Mor i Kenya,Nanuyki(Abbas house Game lodge ), så har lidt customer exprience. CCNA networking certificates

Daniel Jensen hjælper med mobil, PC eller TV i Vejle og omegn

Hej. Jeg er uddannet blikkenslager/VVS. Jeg arbejdet 8 år som det, og har efterfølge taget en tømer uddannets. Eller bor jeg selv i hus så have arbejde er heller ikke noget problem.

Laura Carlsen hjælper med mobil, PC eller TV

Ingen profilbeskrivelse...

Lasse Kristensen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Nikolai Staub hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus N og omegn

Jeg er en ung frisk mand på 19, har førhen lavet en masse havearbejde. Rullegræs og ellers meget andet alm. Havearbejde, har været i praktik som tømrer i 6 måneder.

Marianne Nielsen hjælper med mobil, PC eller TV

Børnepasning - har 7 års erfaring Alt hus og have Rengøring - 4 års erfaring Hundepasning - jeg er selv vokset op med hunde og elsker dem Tjener Opvasker Flytte opgaver

Kris Madsen hjælper med mobil, PC eller TV i Randers NØ og omegn

En del års erfaringer fra de forskellige fag, der har givet en bred viden. Hvis jeg bliver stillet en opgave hvorom jeg har ringe viden, har jeg et bredt netværk af fagkyndige, som jeg rådfører mig med.

Mads Pedersen hjælper med mobil, PC eller TV i Hasselager og omegn

Har ingen som sådan kvalifikationer. Andet end jeg altid har hjulpet til i hjemmet og klippet græsset herhjemme. har ingen uddannelse inden for havearbejde eller noget.

Nicolaj Rasmussen hjælper med mobil, PC eller TV i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Mørch hjælper med mobil, PC eller TV i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Peter dantzer hjælper med mobil, PC eller TV i Espergærde og omegn

Indvendig og udvendig istandsættelsenaf dit hus. Maler, mure arbejde samt begrænset El og VVS arbejde. Interesse i have arbejde og påtager mig gerne have arbejde.

Nanna Mathiesen hjælper med mobil, PC eller TV i Randers SØ og omegn

jeg kan lidt af det hele 😊 jeg vil selv kalde mig for handy women. Har gjort rent i flere år og ellers kan jeg kørsel, madlavning, indkøb, have arbejde, børnepasning og maling