Mads Paxon hjælper med mobil, PC eller TV i Næstved og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

technical both on PC and notebooks

Ingen profilbeskrivelse...

Altid haft interesse for elektronik og har sat flere hundrede systemer op for venner og familie. Driller elektronikken er jeg den rette mand.

Jeg er uddannet lærer og har bl.a. linjefag i håndværk og design (tidligere sløjd og håndarbejde). Hænderne er godt skruet på og iveren er stor så jeg er klar på at løse de fleste opgaver.

Selina Carlsen hjælper med mobil, PC eller TV i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Nielsen hjælper med mobil, PC eller TV i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg kan hjælpe, hvis computeren driller, eller der skal bruges hjælp til at indstille fjernsynets kanaler.

Medbringer eget værktøj/maskiner og bil med trailer. Er ikke uddannet håndværker, men trækker på mange års erfaring med praktiske opgaver i bl.a. møbelforretning og restaurationer. Desuden arbejde i egen bolig og have.

Marie Martine Pedersen hjælper med mobil, PC eller TV i Bjerringbro og omegn

Jeg er meget smilende. Jeg er stabil og sørger altid for at gøre alt i den bedste orden. Jeg vil være villig til at tage i mod flere opgaver, og er ikke ked af at skulle arbejde hele dage.

Christian mønster hjælper med mobil, PC eller TV i Holbæk og omegn

Kan lidt af hvert , spørg om jeg kan løse opgaven, ellers siger jeg bare nej. I kan også ringe til mig. Og den her tekst skal så fylde 150 tegn. Christian

Jakob Frandsen hjælper med mobil, PC eller TV i Otterup og omegn

Har arbejdet i telebranchen i 10 år Har arbejdet i forsikrings branchen i 5 år Jeg har god tålmodighed og er omhyggelig, hvis du selv vil lære det du bøvler med på ex. din PC eller din Mobil.

Mads Kublick hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Jeg har hjulpet til med havearbejde af flere omgange, primært hækkeklipning og gråsslåning. Derudover har jeg haft forskellige maleropgaver, primært udendørs. Jeg står ikke selv med redskaber til rådighed.

Rune Richter hjælper med mobil, PC eller TV i Herning og omegn

Søn af pedel - født med værktøj i hånden og vant til at gå til hånde og udføre diverse projekter. Har bla. renoveret en gammel campingvogn fra bunden. Har egen bil og trailer til rådighed.

Frederik Varmløse Kristensen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Maskinmesterstuderende, færdig januar 2022. En del af uddannelsen er el-installatør, som jeg er færdig med til januar 2021. Vokset op i værkstedet med min far, med værktøj i hånden.

Karl Henrik Hansen hjælper med mobil, PC eller TV i Sæby og omegn

Er lidt af en altmuligmand.

Jeg arbejder dagligt med IT og har derfor en del erfaring med IT.

Jeg har arbejdet indenfor IT-faget i tolv år og har derfor en masse erfaring, primært har jeg beskæftiget mig med Hardware, telefoni, samt Software.

Anmeldelse:

Andreas Andersen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Kan lidt af hvert. Har mange erfaringer igennem mine arbejdspladser. Er meget arbejdsom og holder mine aftaler til punkt og prikke.. Skriv endelig hvis du tror du kaaan bruge min hjælp

Asger Hauberg hjælper med mobil, PC eller TV i København SV og omegn

Jeg er super god til at give 110% for at klare opgaver! - jeg er flexibel, og kan næsten altid klare en hver tjans. Jeg er super god til havearbejde, og når noget skal se godt ud, så skal det gøres ordenligt.

Anmeldelse:

Leif Jensen hjælper med mobil, PC eller TV i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er en 68 årig mand, der kan hjælpe med mange slags gør-det-selv opgaver i huset. Herunder snedkeri, maling, EL og lidt VVS, hjælp til IT, cykelreparation. Nu er jeg pensioneret . Kan genoplive en Samsung fladskærm .

Allaroundhandymand kidde hjælper med mobil, PC eller TV i Tarm og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Marius Lyngesen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper hjælper med mobil, PC eller TV i Randers og omegn

er

Oskar Castrone hjælper med mobil, PC eller TV i Kongens Lyngby og omegn

Jeg studerer produktionsteknologi, og er skarp til diverse tekniske opgaver på tværs af de forskellige håndværksfag.

Jesper Sørensen hjælper med mobil, PC eller TV i Faxe og omegn

Hej, jeg studerer til Finansøkonom til daglig, dog har jeg en masse fritid, da jeg kun har undervisning 2-3 dage om ugen. Derfor tilbyder jeg mig selv til diverse opgaver, f.eks. rengøring, børnepasning osv. Jeg er en stille og rolig ung gut på snart 21, som er nem at omgås.