Joseph Carpenter hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

- 2 års uddanelse i Computer science. - Kommende 1,5 år med Webdesign - 2 kursuser i at reparer computer fra High School. - Min hobby er at bygge computer - Har bygget mange computer til familie og venner. - CompTIA A+ certifikat

Jonas Jakobsen hjælper med mobil, PC eller TV i Nykøbing F og omegn

Er en sund og rask mand på 26 år der ikke er bange for at tage fat og lave lidt har lavet lidt af hvert de seneste 10 år så vil bestemt ikke mene nogen af de ting jeg har sat kryds ved af uden for mine kompetencer

Lucas Christian Knudsen hjælper med mobil, PC eller TV i København K og omegn

Jeg har kvalifikationer i hotel branchien, hvor i at jeg startet et Eco Game Lodge sammen med min Mor i Kenya,Nanuyki(Abbas house Game lodge ), så har lidt customer exprience. CCNA networking certificates

Daniel Jensen hjælper med mobil, PC eller TV i Vejle og omegn

Hej. Jeg er uddannet blikkenslager/VVS. Jeg arbejdet 8 år som det, og har efterfølge taget en tømer uddannets. Eller bor jeg selv i hus så have arbejde er heller ikke noget problem.

Laura Carlsen hjælper med mobil, PC eller TV

Ingen profilbeskrivelse...

Nikolai Staub hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus N og omegn

Jeg er en ung frisk mand på 19, har førhen lavet en masse havearbejde. Rullegræs og ellers meget andet alm. Havearbejde, har været i praktik som tømrer i 6 måneder.

Marianne Nielsen hjælper med mobil, PC eller TV

Børnepasning - har 7 års erfaring Alt hus og have Rengøring - 4 års erfaring Hundepasning - jeg er selv vokset op med hunde og elsker dem Tjener Opvasker Flytte opgaver

Kris Madsen hjælper med mobil, PC eller TV i Randers NØ og omegn

En del års erfaringer fra de forskellige fag, der har givet en bred viden. Hvis jeg bliver stillet en opgave hvorom jeg har ringe viden, har jeg et bredt netværk af fagkyndige, som jeg rådfører mig med.

Mads Pedersen hjælper med mobil, PC eller TV i Hasselager og omegn

Har ingen som sådan kvalifikationer. Andet end jeg altid har hjulpet til i hjemmet og klippet græsset herhjemme. har ingen uddannelse inden for havearbejde eller noget.

Emma Mørch hjælper med mobil, PC eller TV i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Peter Sørensen hjælper med mobil, PC eller TV i Randers og omegn

Er unnaddenet vvs energi men kan lidt af vær

Voksede op med det, og det interesser mig, så jeg ved det verse, omkring det.

Jysk vikar service hvor man prøver let af det hele, jeg har, Matematik A, Engelsk B, Kemi B, Fysik C snart B, Historie B, Dansk A, og jeg har bestået de tidligere niveauere.

Jakub Saad hjælper med mobil, PC eller TV i Nivå og omegn

Vi er en række af håndværkere og ingeniører som har god erfaring med mange forskellige opgaver. Vi påtager os kun de opgaver vi kan bærer og kan yde et tilfredsstillende resultat af.

god erfaring

jeg er generelt en glad frisk person, mine bedste kvalifikationer er helt klart at jeg er mødestabil, ansvarsbevidst, lærernem, hjælpsom, og grundig/effektiv.

Frank Knudsen hjælper med mobil, PC eller TV i Grenaa og omegn

Jeg er udannet tømrer/ snedker.i 2003 Har bygget 2 huse fra bunden selv. Videruddannet mig til kort og landmålingstekniker på via university college i Horsens.

Asbjørn Mortensen hjælper med mobil, PC eller TV i Silkeborg og omegn

Jeg har en studenter eksamen fra 2016 og i 2021 vil jeg modtage mit svendebrev som elektriker. Derudover snakker jeg også spansk, det må vel også tælle for noget.

jeg har stor erfaring indenfor teknologi da jeg driver et mindre computer reparations forum, og kan klare det meste. derudover er jeg stærk i brug af linux, og kan hjælpe med opsætning af servere mm.

uddannet maler. rengørings assistent. nedriver. stor interesse for teknologi jeg er en frisk mand med gåpåmod, der kan lidt indenfor forskellige fagområder.

Mikael Jensen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus N og omegn

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nancy D'Souza hjælper med mobil, PC eller TV i Haderslev og omegn

Jeg er Cand.it i IT, kommunikation og organisation. Desuden er jeg udannet underviser/pædagog.

Matus Bojnansky hjælper med mobil, PC eller TV i Viby J og omegn

My name is Matus, Im a 20 year old student currently studying at VIA UC in Horsens. Im an outgoing and friendly person, speak several languages and ready to help at any job. I enjoy both pshysical and intellectual work.

Ziyad Elzahed hjælper med mobil, PC eller TV i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jørgen Olsen hjælper med mobil, PC eller TV i København og omegn

Jeg har erfaring indenfor følgende områder: Regnskab Praktiske ting IT Meget mere

Dang56 hjælper med mobil, PC eller TV i Tjele og omegn

Jeg er en mand på 56 år og kan tilbyde hjælp til PC problemer og TV problemer og diverse snedker opgaver indedørs