Nanna Mathiesen hjælper med mobil, PC eller TV i Randers SØ og omegn

jeg kan lidt af det hele 😊 jeg vil selv kalde mig for handy women. Har gjort rent i flere år og ellers kan jeg kørsel, madlavning, indkøb, have arbejde, børnepasning og maling

jeg har stor erfaring indenfor teknologi da jeg driver et mindre computer reparations forum, og kan klare det meste. derudover er jeg stærk i brug af linux, og kan hjælpe med opsætning af servere mm.

uddannet maler. rengørings assistent. nedriver. stor interesse for teknologi jeg er en frisk mand med gåpåmod, der kan lidt indenfor forskellige fagområder.

Mikael Jensen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus N og omegn

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Joakim Abildgaard hjælper med mobil, PC eller TV i Skanderborg og omegn

Tilbyder stort set alt indenfor arbejde i huset, og udenfor huset.

Nancy D'Souza hjælper med mobil, PC eller TV i Haderslev og omegn

Jeg er Cand.it i IT, kommunikation og organisation. Desuden er jeg udannet underviser/pædagog.

Matus Bojnansky hjælper med mobil, PC eller TV i Viby J og omegn

My name is Matus, Im a 20 year old student currently studying at VIA UC in Horsens. Im an outgoing and friendly person, speak several languages and ready to help at any job. I enjoy both pshysical and intellectual work.

Ziyad Elzahed hjælper med mobil, PC eller TV i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jørgen Olsen hjælper med mobil, PC eller TV i København og omegn

Jeg har erfaring indenfor følgende områder: Regnskab Praktiske ting IT Meget mere

Dang56 hjælper med mobil, PC eller TV i Tjele og omegn

Jeg er en mand på 56 år og kan tilbyde hjælp til PC problemer og TV problemer og diverse snedker opgaver indedørs

Christina P hjælper med mobil, PC eller TV i Brønshøj og omegn

Grafiske opgaver og reklamerelaterede jobs Humørtegninger - tegninger Wordpresshjælp It-hjælp (brugerhåndtering) - løsning af problemer... Ting, der driller... Rensning mm.. Logoer Mm..

Tobias Preecha Larsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Læser Data Teknikker Spec. Programmering, Og underviser Professionelt Gymnastik, Parkour Og Dans Kan være sjov og aktiv, Intiligent Med snilde og Fin og Professionel Skriv på 42167224 svarer ikke herover da jeg ikke får notificationer her

Annica Ortvald hjælper med mobil, PC eller TV i Værløse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolae teodorescu hjælper med mobil, PC eller TV i Frederiksværk og omegn

Rengøring, gravemaskine fører, servering, vinduespudsning, havearbejde byggeplads ansvarlig, pladsmand, fliser udgravning af jord, affladsortering, nedrivning og generelt arbejde på byggepladser

Stig R. hjælper med mobil, PC eller TV i Virum og omegn

Autodidakt totalhåndværker... har altid haft hænderne skruet godt på ... jeg fik dog for alvor hænderne op ad lommen ved køb af hus ... således er jeg - tvunget af skjulte bygningsskader og en "vanskelig" ejerskifteforsikring - blevet en MEGET flittig læser af normer / SBIer og har således implimenteret best-practis indenfor disiplinerne: - geoteknik og jordhåndtering (uddannet geolog) -- spildvand/brugsvand (efter mange VVS-tilbud, kom jeg til konklusionen, at hvis jeg skulle have lavet autoriseret kloak el. VVS-arbejde - lovligt jf. byggenorm mv. - så måtte jeg selv lave arbejdet som uautoriseret). Brugsvand (kan alt i PE) -- murearbejde (badeværelse og gulvbelægninger, muroverligger i vindueshul etc.) -- Tømrerarbejde (har fx oprettet tagkonstrktion og lavet udvekslinger i spær samt udskiftet dører og vinduer) -- Malerarbejde (er en perfektionistisk finspartler inden selve maling) -- Havearbejde (som træklatringinstruktør er intet træ for stort eller højt til at blive beskåret)... jeg elsker selv at gå og nusse og passe min egen have... som jeg forsøger at gøre så biodivers som mulig. -- Gråt gartnerarbejde (brolægning og stengærde)... elsker sten, hvilket forklarer min udd. som geolog. Har selv lavet stengærde mv. i egen have. Tjek profilfoto... af udsigten fra mit eget køkkenvindue. -- El-arb. -- jeg har i forbindelse med totaludskiftning af mit eget hus' elinstallationer selv lagt ledninger og monteret samlingsdåser. For en sikkerheds skyld har jeg fået alt gennemgået af elektrikker, som efterfølgende jokede med om jeg ikke burde have et job i hans firma... der var nemlig ingen fejl i mit arbejde... kun et udsagn om at han ALDRIG havde været i et rækkehus med ca. 100 stikdåser alene i kælder og stueplan. -- Servitutter/deklarationer... via flere års erfaring har jeg på flere af ovenstående disipliner opnået viden på ekspetniveau, hvilket gør, at jeg via en ren teknisk (ikke juridisk) insigt kan vurdere teori/praksis jf bygningsrelementet/SBIer og lokale setvitutter. Således har jeg også en del erfaring med myndigheds-kommunikation. Det er jo altid rart at den ene side af bordet er 100% inde i problemstillingen... SMS 6061 6061 for Handyman-kontakt

Malou hjælper med mobil, PC eller TV i Herning og omegn

Jeg er 25 år, og læser kommunikation på Århus universitet..

Skal du bruge hjælp til diverse medier online eller har du behov for at sætte tv eller pc op, så giv et skriv så finder vi ud af det.

Ingen profilbeskrivelse...

Lotte Jakobsen hjælper med mobil, PC eller TV i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Michael skat Barrett hjælper med mobil, PC eller TV i Herlev og omegn

Har lavet alt muligt forefaldende arbejde De seneste 12 år. Og alle jeg har lavet noget hos har været tilfredse. Renser fliser. Slår græs. Klipper kanter Klipper hæk mm

Jens Stoffersen hjælper med mobil, PC eller TV i Aalborg og omegn

Jeg er uddannet EUX'er (HTX-gym og Klejnsmed sammensat). Pt. læser jeg videre til maskinmester, har derfor mange forskellige kvalifikationer inden for alle områder.

Ring hvad det drejer sig om, så skal jeg sige dig om det er noget jeg tror og mener jeg kan hjælpe med.

Selvlært håndværker - noget oppe i årene nu, så ingen tunge opgaver, please Kan osse mure lidt samt noget VVS f.eks skifte et bl. batteri - jeg har osse ombygget 2 huse det på billedet er det sidste (3 år)

Nash Fox hjælper med mobil, PC eller TV i Egå og omegn

10 års erfaring som flyttemand, jeg har arbejdet for sk transport igennem de sidste mange år. jeg er i øjeblikket i gang med en uddannelse som socialrådgiver , så jeg søger derfor lidt ekstra arbejde.