Anmeldelse:

Mathias Høiland hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Alt inde for handyman og hjælp i dagligdagen Er tidligere studerende inde for tømmer og har arbejdet en masse med have og andlæg. Og hæk klipning og luge ukrudt

Anmeldelse:

Jeg er opvokset med hunde og andre dyr og har et stort dyre hjerte. Jeg har en del erfaring hvad angår hunde,. Min egen hund er blandt andet blevet sjællandsmester i agillity.

Ingen profilbeskrivelse...

har selv haft hund, siden jeg var en lille dreng, har god forstand på dem og har altid været god med dyr

jeg har god erfaring derhjemme fra med udendørs arbejde, jeg har almindeligt kørekort. Jeg er altid klar til at hjælpe andre det bedste jeg kan, også gør jeg det for meget billige penge

Mads Møller hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Jeg er meget arbejdsflittig og stopper ikke før jeg er færdig og sørger for mit arbejde er gjort grundigt. Jeg elsker at lave havearbejde og være en del udenfor.

Sven Caning hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Arbejdsom, effektiv og selvstændig. Jeg er 44 år. Gift og har 3 børn. Fast job og mange interesser. Jeg søger primært træer til fældning. Jeg har alt nødvendigt værktøj.

Martin Juel hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Er bare en handy mand med hænderne skruet rigtig på og kan klare de fleste opgaver, og har det meste værktøj selv.

Mark Timer hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Jeg mit navn er mark jeg er 18 år gammel går på produsionsskole som smed jeg kommer fra en stor søskende flok med tre små søskende som jeg passer meget og er meget Glad og smilene, social. MEGET Møde stabil

Johanne Hoffland hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Jeg kan hjælpe dig med det du har brug for. Jeg er en ung pige på 20 år som bor i Odense. Jeg afsluttede min HHX i sommeren 2018 og jeg har siden da arbejdet.

Sussie Jespersen hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Jeg kan udfører generel rengøring og lidt til hvis der er behov. Jeg har luftet, passet, kørt til dyre lægen og friseret hunde gennem 22 år af mit liv.

Iura Garvona hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Har prøvet mange forskelligt ting i mit livet . Så kan sanges hjælp med forskelligt ting i huset og omkring . Håber vi kan godt find en løsning . Tak

Michael Westland hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Hoang Dinh hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marc widz hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

For mig er det vigtigste at kvaliteten er i top, for jeg sætter nemlig stor ære i at opgaven bliver udført ordentligt. Din tilfredshed er nemlig det vigtigste.

Cille Stein hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Har todelinger passet børn, hjulpet ældre med have, indkøb osv jeg har arbejdet i netto og på pizzaria. Til hverdag søger jeg job lige pt men skal gerne starte på uddannelse til januar

Vi bor på landet med indhegnet have. Vi har 2 tæver, Grethe på 2,5 år og Karen, Walls Corgi på 1 år...

fadservering 5-200 gæster, borddækning, alm løbende oprydning/afrydning, anretning af fade, Buffer, samt løbende opfyldning, opvask, færdiggøring af alt.

Jonas Krabbenhöft hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Maja Holst hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Uddannet matros. Har gode erfaringer med dyr især heste og kvæg. Rengøring i huse, serving, madlavning, generelt vedligehold. Malerarbejde, og lakarbejde.

Marie Sigsgaard hjælper med hundepasning i Haarby og omegn

Glad og pligtopfyldende pige, ønsker at tilbyde sin hjælp! Obs. Jeg har fast job, er mor til en knægt på 3, kærester med Rasmus og bor i hus i Sønderborg. Jeg har kørekort og egen bil!