Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Mike Møller hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Udlært tømrer. Har været tømrersvend i 8 år, jeg har arbejdet med mere eller mindre al slags håndværk. Jeg er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret og vil altid sørge for at kunden er tilfreds.

Anmeldelse:

Jeg er opvokset med hunde og andre dyr og har et stort dyre hjerte. Jeg har en del erfaring hvad angår hunde,. Min egen hund er blandt andet blevet sjællandsmester i agillity.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Henrik Kold hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Jeg har bygget hus og sommerhus og renoveret flere huse og sommerhuse selv. Jeg har altid været selvstændige så er vandt til at arbejde og overholde aftaler.

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

S-H Multiservice hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Oskar Bror Andersen hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Sød ung fyr der gerne vil give en hjælpende hånd med alt mellem himmel og jord. Tilbyder især hjælp til alt have og ude arbejde. Jeg klarer diverse fysiske opgaver og har erfaring der kan hjælpe dig på vej.

Marzena T hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

I am 51 y.o. Live in Hundested I have experience with cleaning servis and care for people with disabilities (15 years)

Anmeldelse:

Karin Nielsen hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Jeg er gået ud af 10 klasse. Har arbejdet som ufaglært på plejehjem og i hjemmepleje. Og haft rengøringsjob . Jeg holder meget at at hjælp andre med alt praktisk hjælp.

Ida Jønsson hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Jeg er åben, glad og serviceminded. Jeg er lærenem og frisk på nye udfordringer. Jeg elsker dyr og børn, og har selv to hunde. Jeg har andre venner/veninder med erfaringer, som jeg kan få med i jobbet hvis der er brug for det.

Har selv hund

Line Raun 20 år gammel, højere handelsstudent i 2019 med snit på 10.1 Er glad for alt arbejde så tøv endelig ikke med at spørge, jeg giver gerne en ekstra hånd.

Thor Guldbrandsen hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Jeg har altid arbejdet for en murre eller tømrere som værende alt muligt mand så de fleste opgaver kan løses inde for de fag men jeg vil sige jeg er åben overfor alt

Lene Christensen hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Oliver Le Roux hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Har arbejdet for min Fars handyman virksomhed I 10år Hus og have er ikke noget nyt for mig. Store have terresser, er også noget som jeg har en masse erfaring med. Viser gerne billeder af andre projekter

Julie Holstien hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tobias Rosenbæk hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Har arbejde med træfældning, beskæring af træer og anlæg af haver. Jyde opvokset på en gård. Studer til skov- og landskabsingeniør. Har det meste udstyr, har dog ikke nogen stor bil.

Jeg har selv haft hund hele mit liv, og kan tilbyde luftning af din hund.

Jeg kan hjælpe med rengøring af huse og sommerhuse, transskription af tale, film eller lyd til tekst, lektiehjælp til børn i folkeskolen og pasning af børn.

Ida Marie Lyngstrøm hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Har lavet meget rengøring og børnepasning for private, står i lære pt spm kleinsmed for 3 år. Har egen bil og er meget fleksibel. Er god til mennesker og børn

Maria Fredsted hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Jeg hedder Maria og er 25 år. Jeg er for nyligt stoppet som Sergent i forsvaret og skal til at studere til ergoterapeut. Jeg tilbyder børnepasning, servering og hjælp til arrangementer, rengøring af hjem mm.

Kan lufte din hund, gå nogle gode ture, passe dem i jeres eget hjem, eller mit hjem, hvis det er små hunde

Fleksibel, udadvendt, imødekommende, arbejdsvillig, Er 24 år, og bosiddende i Nordsjælland, jeg kan arbejde i hele København, Storkøbenhavn og de fleste steder i Nordsjælland.

Line Olsen hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Super service. S hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Jeg er møde stabil, udadvendt, altid glad og smilende. Jeg har gjord rent i private hjem i en del år. Har gjort rent og været tjener på hotel i 4 år.

Annica Ortvald hjælper med hundepasning i Liseleje og omegn

Ingen profilbeskrivelse...