Johannes Andersen hjælper med hundepasning i Svenstrup J og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.

Melissa Nielsen hjælper med hundepasning i Svenstrup J og omegn

Jeg er under uddannelse :).

Jonas Krabbenhöft hjælper med hundepasning i Agedrup og omegn

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Altid selv haft hund i familien, er rolig og glad for dyr

Jeg er hurtig, effektiv, venlig og altid klar. Jeg kan det meste og er der noget jeg ikke kan, kan jeg lære det på ingen tid. Jeg kommer til tiden og udfører alle opgaver til perfektion.

Marc widz hjælper med hundepasning i Odense NØ og omegn

For mig er det vigtigste at kvaliteten er i top, for jeg sætter nemlig stor ære i at opgaven bliver udført ordentligt. Din tilfredshed er nemlig det vigtigste.

Hoang Dinh hjælper med hundepasning i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med hundepasning i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tobias Rosenbæk hjælper med hundepasning i Odense C og omegn

Har arbejde med træfældning, beskæring af træer og anlæg af haver. Jyde opvokset på en gård. Studer til skov- og landskabsingeniør. Har det meste udstyr, har dog ikke nogen stor bil.

Har selv haft hund i 15 år, samt af og til passet naboen og bedsteforældrenes hund, så dette har jeg også stor kendskab til.

- STX - En del erhvervserfaring - Fysisk stærk - Har tilegnet mig meget viden igennem min far, som altid har ordnet tingene selv. Dette har været alt fra små reparationer af bilen til anlægning af terrasse og opsætning af gipsvægge i huset.

Havde et egen hunde- og hestepension og har arbejde som hundetrainer

Certificeret hundefachwirt ( tyskland) Grønne finger til havearbejde og absolut haveelsker effektiv, korrekt og pålidelig Uddannelse i offentlige kontor

Juan Manuel Betti hjælper med hundepasning i Aalborg SØ og omegn

I feel qualified to work in the assigned area. The goal is to meet the expectations of my superiors. I like to constantly learn and contribute my knowledge so that teamwork is as expected.

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med hundepasning i Ølgod og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Johanne Hoffland hjælper med hundepasning i Odense S og omegn

Jeg kan hjælpe dig med det du har brug for. Jeg er en ung pige på 20 år som bor i Odense. Jeg afsluttede min HHX i sommeren 2018 og jeg har siden da arbejdet.

Jeg kunne godt tænke mig at passe Hunde, Ud at gå ture, vaske, lege, osv.

Ingen profilbeskrivelse...

Jan Ahlin hjælper med hundepasning i Foellenslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Magnus Nielsen hjælper med hundepasning i Eskebjerg og omegn

Er rigtig god til biler. Reparerer altid selv min egen bil og elsker arbejdet. Er god til computere, IT osv. Elsker dyr. Vil med glæde passe hvilket som helst dyr, om det så er en edderkop.

Pabló Gueve Bońkowski hjælper med hundepasning i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Frederikke Madsen hjælper med hundepasning i Kalundborg og omegn

Jeg har 10 klasse og er i gang med en HF. Har været ungarbejder i en fakta Har arbejdet i en 7/11 indtil fornylig da det ligger for langt væk fra min nuværende bopæl.

Anmeldelse:

Sofie Thomsen hjælper med hundepasning i Christiansfeld og omegn

Jeg er en glad, udadvendt og smilende pige. Der er gang i mig, og elsker at der sker noget, det skal ikke være kedeligt. Jeg er mødestabil og en ansvarsbevidst pige på 18 år.

Daniel Lindstrøm hjælper med hundepasning i Nørresundby og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Jeg har stor liftbil, som kan bruges til Oprydning, flytning og lignende

Martin Jensen hjælper med hundepasning i Nørresundby og omegn

Fra HTX til uddannet bygningskonstruktør, men smuttede videre som animator, da det ikke var nok for mig at tegne bygninger! Er meget fiks på fingrene, og har haft job indenfor det meste gennem mit unge liv.

Aria Nadri hjælper med hundepasning i Vodskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har selv haft hund hele mit liv, og kan tilbyde luftning af din hund.

Jeg kan hjælpe med rengøring af huse og sommerhuse, transskription af tale, film eller lyd til tekst, lektiehjælp til børn i folkeskolen og pasning af børn.

Mike Ag hjælper med hundepasning i Rødding og omegn

Vi laver alt i hus og have :-) og vi påtager os kun opgaver vi ved vi kan udføre med 100 procent tilfredshed. Og vi møder altid i godt humør og med et smil på læben.