Fra HTX til uddannet bygningskonstruktør, men smuttede videre som animator, da det ikke var nok for mig at tegne bygninger! Er meget fiks på fingrene, og har haft job indenfor det meste gennem mit unge liv.

Jeg hedder Kamma og er 22 år. Jeg bor med min kæreste i en lejelighed i Vanløse. Til hverdag læser jeg til lærer inde på campuscarlsberg, og hver onsdag arbejder jeg som lektiehjælper. Jeg er en glad pige på 19år, der bor i lejlighed i vejle. Jeg går på Rosborg gym i hverdagen, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien, før jeg rejser videre for at opleve nye ting. Jeg giver gerne en hånd med til dyrepasning, indkøb, eller rengøring. hvis i står og mangler en dyrepasser i jeres ferie

Jeg er frisk fyr på 18 år som ønsker at hjælpe andre og tjene lidt ekstra til føden:) Jeg er smilende og imødekommende, og jeg kan klare det meste.

Jeg er en frisk og udadvendt studerende, der søger ad-hoc opgaver - fx serving eller lign. ved lejligheder Vi vil i fællesskab aftale en passende timeløn!

Rengør dit hjem hurtigt og hygiejnisk. Jeg har erfaring med rengøringsservice. Jeg bruger dine rengøringsprodukter. støvsugning og rengøring af gulvet. Vask vinduer. strygning Sommerhus generel rengøring Jeg kan vaske din hund. Jeg har erfaring med hunde. Jeg har tilgængelige appoitments. Jeg begynder at lære dansk, tale flydende engelsk.

4 års erfaring med rengøring både hotel og privat Børnepasning 4 års erfaring Græs slåning kan jeg også Hus pasning kan jeg også sagtens Samt passe dyr

Ingen profilbeskrivelse...

Hejsa. Jeg hedder Cassandra, og er netop fyldt de 18. Jeg har arbejdet i Rema 1000 i en længere periode og passer derudover ofte min lillebror og lillesøster. Jeg får tit af vide at jeg er god til børn. Jeg har serveret til nogle private arrangementer, så det gør jeg også gerne. Jeg har selv haft hunde, så dem har jeg stor glæde af at passe. Lektiehjælp kan jeg også sagtens - jeg går nemlig på HF.

Kan klare det meste Alt fra hundepasning Til at flytte ting I haven Regerøring

Ansvarlig voksen, jeg har tp børn og har et praktisk job så jeg er vant til at være effektiv, men også omsorgsfuld, i tilfælde af hundepasning. jeg har haft hund hele livet.

Handyman med hænderne godt skruet på. Har lavet havearbejde igennem et længere stykke tid. Jeg er god til det meste med mine hænder, lige fra havearbejde til malerarbejde, småreparationer.

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Kan passe børn

Har før arbejdet i Thansen og Føtex. Føtex var jeg hos i 5 år og Thansen et enkelt år. Nu studere jeg i København på TEC i Hvidovre som flymekaniker.

Har arbejde med træfældning, beskæring af træer og anlæg af haver. Jyde opvokset på en gård. Studer til skov- og landskabsingeniør. Har det meste udstyr, har dog ikke nogen stor bil.

Smilende og glad. Maskiningeniør studerende. Jeg er opvokset på et kvæglandbrug og har erfaring med at lave mange forskellige former for arbejde på i haven, huset samt på gården. Er løsnings orienteret og selvstændig. Jeg har haft 2 sabbatår hvori jeg har været på højskole samt jordomrejse. Kan godt lide en aktiv hverdag. Herudover er jeg fast legeonkel for 4 nevøer og en niece.

Jeg er 44 år og mine børn er flyttet hjemmefra, så derfor har jeg fået mere tid til at hjælpe andre. Jeg er en selvstændig gør det selv kvinde og har tidligere tegnet og bygget mit eget hus Stabil og rolig og udføre opgaverne med en grundighed

Jeg har haft hund det meste af mit liv. Har selv hund der kan med alle, så har du brug for pasning kan jeg måske hjælpe 😊 Har gode grønne områder og går gerne lange ture 😊

God på et tastatur God i et køkken Glad for dyr

Jeg er uddannet socialpæadgog, og har arbejdet i døgninstitutioner og integreret institutioner(vuggestue og børnehave) Jeg kan tilbyde hjælp til rengøring, børnepasning og hundepasning. Jeg har egen hund, og har stor kendskab til hunde. Jeg vil også gerne hjælpe til servering af arrangementer.

Min måske bedste kvalitet må være, at jeg altid er meget villig til at omstille mig selv efter arbejdets behov. Min anden bedste må være, at jeg er super god til at organisere mit arbejde, så det bliver udført på bedste vis. Udover det, så er jeg rigtig god til at sætte mig selv i gang(hellere lave noget end ikke lave noget), holde en gejst oppe og være målbevidst. Struktureret, kreativ, dynamisk og meget empatisk.

Anmeldelse:

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk

Er udlært tømrer og har arbejdet som tømrer siden 1998.

børne & dyre pasning.

Jeg er pædagogstuderende i Esbjerg på andet semester. Jeg er på udkig efter et fritidsjob, så jeg kan supplere min SU lidt. Jeg er nummer 3 uf af en søskendeflok på 7, så jeg har været vant til at passe de små og hjælpe til derhjemme.

Hej, Mit navn er Monique, og jeg er en frisk og smilende pige på 16 år. Til hverdag studere jeg på HHX Næstved, og derud over synger jeg i kor og træner fitness. Jeg er meget udadvendt, og elsker at afprøve kræfter med nye ting. Jeg forholder mig altid positiv og gør det bedste jeg kan, inden for alt jeg foretager mig.

Jeg er 20 år. Lige nu er jeg i gang med at færdigøre min HF på VUC Fyn. og bagefter er planen, at læse videre til pædagog. Hvis du mangler hjælp til at få passet dine børn så gør jeg det gerne, og jeg vil også gerne hjælpe med andre ting som servering til fest, bare skriv. Jeg elsker børn og har selv en lillebror på 6.

Kort fortalt vi kan næsten tilbyde alt. Alt i Montage opgaver Erhverv og Privat. Rengøring ude og inde. Erhverv og Privat Have og terrasser. Kan jeg/Vi tilbyde stort alt. Mandskabs udlejning fra 1 dag til længere perioder.

Jeg tilbyder rengørings hjælp til dem, der lige står og mangler sådan hjælp. Jeg er p.t. uden arbejde, eftersom jeg lige et blevet færdig med at læse fag op. Tidspunkt på døgnet er derfor ligegyldigt. Jeg er 23 år gammel og er oprindeligt fra Grenaa, Djursland.

Hi. I offer cleaning. I am available in weekdays. My cleaning is consistent and I have experience. I can also give a reference from my job.

Jeg er en ung kvinde på 21 år, som holder et halvt sabbatår, inden jeg skal starte på fysioterapeut studiet til februar. Jeg er meget hjælpsom og omsorgsfuld, og jeg sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Jeg holder

Elizabeth - 24 - Hvidovre. Til dagligt arbejder jeg i en hjemmepleje som social og sundhedshjælper. Jeg har fundet lidt tid i min hverdag, hvor jeg gerne vil hjælpe nogle hvis tid og/eller overskud ikke er der. Jeg er udadvendt, pligtopfyldende og målrettet og så kan jeg lidt af hvert. Rengøring, pasning af børn eller dyr. Alm husholdning. Eller servering til arrangementer.

Jeg er 42 år, bor i Valby. Har lært det meste håndværk via gør det selv arbejde, hvor jeg har sat mig grundigt ind i tingene for rigtig udførsel. Har viden mht. brug af gamle metoder fx kalkning og linoliemaling. Moderne metoder udføres også. Udlært inden for skovbrug, og har erfaring for beskæring af træer, podning og formering af planter.

Jeg er en reflekteret ung mand på 26 år. Jeg interesserer mig for meditation og selvafvikling, mennesker og medfølelsestræning, lokalsamfund, økologi og vedvarende energi. Jeg studerer Non Violent Communication, Compassion Cultivation Training, mennesker, vores behov og relationer mm. Jeg tilbyder medfølende børnepasning/hentning/lektiehjælp uden skæld ud og løftede pegefingre.

Jeg har haft 9 måneders værnepligt ved Beredskabsstyrelsen, som har givet mig nogle praktiske erfaringer med træ og andre generelle praktiske ting. Ellers har jeg taget en 9.-10. klasse og en HTX uddannelse. Jeg har været træner for et U14 hold og har derigennem fået to baskettræner kursuser. Jeg har arbejdet hos en slagter i 4 år, først som opvasker og blev derefter sat til andre opgaver, som bl.a. indebar madlavning.

Tømrer med hænderne godt skruet på. Udover mit fag, træ, kan jeg også godt løse mindre, lette murer opgaver.

Har gjort rent i 10 år. Jeg er 44når har tre drenge på 18,16 og 8 år

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Worked as a cleaner in offices, apartments, shops. Worked as a nanny.