Velkommen til Lund HS Velkommen.. Hej, Velkommen til min profil. Jeg er en "ung" mand på 47 år. med en bred erfaring inden for det meste håndværk i og omkring huset, Jeg blev i 1991 udlært Klejnsmed, men fik hurtigt interesse for byggeriet og jeg har været med til at bygge flere store byggerier som for eksempel Fiske Torvet og overdækning på parken i København. I Jylland kan jeg nævne Billund ny Lufthavn, Randers sygehus osv. Jeg har også rejst en del. Og alt det sammen giver mig en stor indsigt i alle dele af byggeriet faser, både hvis det kun er en mindre maler opgave eller en ny tilbygning og mm. Håber du vil gøre brug af min erfaring til din opgave, der er ingen opgaver der er for små eller for stor, sammen skal vi nok få skabt et resultat du vil være mere end tilfreds med. Med Venlig Hilsen Michael Lund

Jeg kan gøre rent, lave mad, slå græs, passe børn/dyr, male, eller måske hjælpe til med lektierne? Jeg er selv snart, færdiguddannet social og sundheds assistent, og har haft både dansk matematik og naturfag på c niveau. Og ellers så er der vel ikke det man ikke kan lære. ;-)

Mand 62 år gift 4 børn . 4 børnebørn. Bor i hus i brønshøj med stor have. Pensioneret postbud vant til at omgås mange mennesker, smilene og venlig. God fysik vant til at tage fat. Har bil og trailer.

Har selv bil og trailer samt en del værktøj. Er specielt skarp indenfor noget med strøm og elektronik, men andet handyman arbejde såsom have og let tømrerarbejde kan jeg også klare. Til dagligt læser jeg til stærkstrømsingeniør.

Jeg er god til at holde styr på mange ting af gangen. Jeg har en god sans for orden og arbejder hele tiden så godt jeg kan. Jeg går i gymnasiet og kan hjælpe til med folkeskolelektier. Jeg går meget op i skolen og klarer mig godt der. Jeg er god med børn og dyr.

Jeg er en aktiv, ansvarsbevidst ung kvinde på 29 år. Jeg er uddannet ingeniør og er nu i gang med at oprette egen internet baseret virksomhed, hvilket gør mig meget fleksibel i forhold til tidspunkter. Det er muligt at få en aftale næsten med det samme. Jeg har erfaring med både rengøring og dyrepasning, hvilket kan læses under mine erfaringer. Jeg taler og skriver både dansk og engelsk. Send mig endelig en besked ved interesse :)

Jeg har arbejdet som tjener (bla. Asien restaurent i Haderslev og forsamlingshuset i Skrydstrup) og rengøringsasistent forskellige steder, både ved erhverv og privat. Derudover har jeg har arbejdet i hestebrancen i mange år. P.t er jeg studerende/fjernkusist.

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-)

Hej. Kom gerne med forespørgsler på konkrete opgaver, med sted, hvad opgaven går ud på, og hvad for noget værktøj jeg skal medbringe, da jeg ikke tager det hele med hver gang :-) Jeg kan selv medbringe plæneklipper, hækkeklipper, brændeflækker, motorsav, buskrydder til græs og ukrudt, stiksav, trailer og/eller slagboremaskine, mm. Men skriv hvad jeg skal medbringe, da jeg ikke har det hele med hver gang :-) Mvh Flemming

Jeg er en ung pige på 24 år som har en dejlig søn på 1 år. Jeg kan tilbyde et rent hjem. Min mand kan selvfølgelig alt muligt, så det er lidt forskelligt. Vi kan tilbyde alt fra børnepasning, rengøring til alt mulig mand. Min mand har arbejdet som vagt på et hotel i Tunesien i mange år, så det kan han også sagtens. Min mand er også gulvsliber :)

Jeg er en pige på 23 år, som bor i egen lejlighed i Nørresundby Jeg er smilende, glad og udadvent som person. Jeg har overblik, ordenssans og er god til at tage initiativ. Jeg tilbyder hjælp til servering samt oprydning og lettere anretninger, så står du og skal holde fest og helst bare vil slippe for at skulle i køkkenet og lave noget som helst, så skriv endelig en besked.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Sød og smilede, hårdtarbejdende. Kan lide at lære nyt og er lærenem. Kan fint arbejde selvstændigt og også samarbejde om en opgave. Har både ren straffe- og børneattest samt kan lide de fleste dyr!

Anmeldelse:

38 år og har masser af erfaring med havearbejde. Jeg bor i Vestbjerg og arbejder i Aalborg, så jeg kan hjælpe flere steder. Er uddannet skolelærer og kan undervise i matematik, naturfag (fysik, kemi, biologi og geografi) IT og historie.

Har du brug for hjælp i forbindelse med afklaring eller forberedende screening og udredning ved diagnosticering af ADHD? Hjælp til strukturering af dagligdagen eller coaching i familien?

Jeg er en udadvendt kvinde på 22 år som snart er færdig som social og sundhedsassistent og leder efter et job ved siden af som kan give lidt ekstra. Jeg har arbejdet i børnehave og på plejehjem og har derudover snart 2 uddannelser, men er klar på at give en hånd med, med det meste (det behøver ikke at ligne mit job) Så har du brug for hjælp så sig endelig til.

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Mit navn er Marie-Louise og jeg er 17 år og bor i Frederikshavn. Til daglig går jeg på Frederikshavn Gymnasium i 2.g og arbejder i biografen. Jeg er meget frisk, udadvendt, pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Og så tager jeg hver en udfordring med et smil på læben :-)

Mor til datter på 5 år. Læser til sygeplejerske.

Jeg er en 30 årig mand, på førtidspension Jeg har selv 3 børn, 2 piger og en dreng - Jeg søger en travl familie som har svært ved at få tingene til at hænge sammen pga. arbejde, børn og fritid.. Min tanke er, jeg kan aflaste en travl familie, hjælpe til med rengøring, alle daglige gøre mål i hjemmet, samt være der for børnene . mm. Et værelse er dog mit eneste krav

Hej jeg er en type som er god med hænderne og som kan finde ud af mit hånd arbejde Jeg vil rigtigt gerne hjælpe med nogen ting hvis det er

Jeg er god til rengøring, børne pasning. Er ordens menneske loyal og stille roligt. Afholder mine aftaler og er pligtopfyldende.

Jeg er en frisk ung udadvendt mand på 18 år, som har sin daglige gang på Viborg Katedralskole, hvor jeg er på første år. Dertil bor jeg på det tilknyttede kollegium, hvor jeg engagere mig i det sociale liv omkring det. Jeg tilbyder lidt en all-around hjælp, da jeg egentlig godt kunne bruge lidt ekstra lommepenge.

Hej jeg hedder Annika, jeg er 20 år gammel og har afsluttet gymnasiet.

Jeg tilbyder hundepasning hvis du skal på ferie eller lignende . Har selv en cavalier king charles tæve på 3 år. Jeg går mindst 1 lang tur om dagen (skov, mose el. Strand ) plus de små ture udover

Jeg er kvinde på 59 år - er uddannet revisor. Mine interesser er hunde, som jeg gerne passer i ferier mv.. Jeg har været frivillig i Huset (Herning), hvor jeg flere gange om ugen har lavet mad til 12-20 personer. Jeg har kørekort og bil. Jeg kan passe børn og evt. være reserve bedste.

*INAKTIV* Jeg er 21 år gammel. Jeg læser jura på Københavns Universitet. Jeg har taget en IB - international baccalaureate. Jeg har taget engelsk litteratur, dansk, matematik og business and management på højeste niveau og kan hjælpe i alle disse fag. Jeg taler flydende og korrekt dansk og engelsk. Jeg er født og opvokset i Danmark, men har taget min ungdomsuddannelse på engelsk.

Jeg er en 17 årig aktiv pige som elsker at gøre en forskel for andre mennesker, samt skabe eventyr i børns hverdag.

Jeg hedder Rikke, og jeg er 21 år. Jeg søger noget at lave ved siden af mit HF studie, og dette lyder jo meget godt. Jeg er en sød, smilende og flittig pige.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er en frisk kvinde på 24 år, jeg bor i egen lejlighed i København, og kunne godt bruge lidt flere penge til fritid og ferier. Jeg er vant til at passe hunde, andre dyr, børn, gøre rent, rydde sne, og serverer indimellem også til konfirmationer og større fødselsdage. Jeg er ikke sart - og giver gerne en hjælpende hånd udover ovenstående opgaver.

Jeg er en glad ung kvinde der leder efter et deltidsjob. Jeg læser på Aalborg universitet. Jeg vil derfor gerne havde et deltidsjob. For mig er det at stille til aftalte tidspunkter er en selvfølge. Jeg er altid glad og oplagt og giver gerne en hånd med.

Servering / rengøring / transport.

Jeg er en frisk ung pige på 22 år. Jeg vil gerne hjælpe med forskellige ting i hjemmet som i ikke selv har tid til i hverdagen.

My name is Magda, I am a student at VIA University College. I love meeting new people and I am very good with kids. I have been a babysitter for over 3 years, additionally I used to take care of my baby niece since she was born. I would prefer to work during evenings and on weekends. I hope to find a job and I look forward to hear from you. Magda

I am a 25 year old man from Tanzania who have been here in Denmark for 9 months. I live with my son and my girlfriend. Since I have not started school yet I want to help my girlfriend just to try us economy since she did not earn enough for family of 3, which I am seeking work right now, and it can be anything, cleaning or caring for children / dogs because I am strong, I can also help with heavy stuff and it could be moving furniture or boxes ... sincerely hope you can use me.

Anmeldelse:

Jeg er en frisk ung mand på 24, jeg arbejder inden for land og skovbrug, og har derfor erfaring og redskaber til de fleste opgaver. Jeg har også interesse i andre håndværker opgaver som fx tømrer arbejde.

Jeg tilbyder min hjælp for at løse alle slags opgaver i og omkring huset samt i haven.

Hej jeg hedder Emilie og er 18 år. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og gøre deres arbejde lettere. Jeg er meget ansvarlig og sætter mig 110% ind i de ting jeg laver, og selvfølgelig gør jeg det altid så godt jeg kan. Hvis der er brug for flere hænder, har jeg et par veninder som jeg altid har arbejdet godt sammen med, og de er lige så seriøse og ansvarlige som jeg.