Jeg har selv haft hunde hele livet, dog ikke nu grundet jeg ikke må for udlejer af lejligheden. Jeg vil sige jeg er et hundemenneske, og har aldrig oplevet hunde ikke føler sig utrygge ved mig.

Jeg har prøvet lidt af hvert. Om det er svinge fader til et bryllup, eller passe ungerne fredag-søndag eller fikse din græsplæne og sørge for huset er renligt og ordensfyldt. Kan hjælpe med stortest alt, det eneste der begrænser, det er om udstyret er til det og om du er tilfreds med min service.

Christian lindegaard Petersen hjælper med hundepasning i Varde og omegn

Jeg er en 22 årig ung mand fra Esbjerg, som til daglig studere til Teknisk Manager og dermed har en bred indgangsvinkel til mange ting.

Vi har altid haft hund i min familie og har lige nu en lille dværgschnauzer der hedder Molly :-)

Jeg er kvinde på 22 år som er smilende, imødekommende og klar på at hjælpe til :-) Derudover er jeg god til at gøre rent, holder meget af børn og dyr.

Anmeldelse:

Julia Sørensen hjælper med hundepasning i Frederiksberg C og omegn

Jeg er en kvinde på 29 år. Jeg søger lidt arbejde til at supplere mit studie. Jeg kan bedst arbejde hverdage fra 15.30 og frem og weekender. Jeg har erfaring med børnepasning, tjenerarbejde, rengøring og arbejde i hjemmeplejen.

Pabló Gueve Bońkowski hjælper med hundepasning i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rikke hjælper med hundepasning i Søborg og omegn

Jeg kan tilbyde hundeluftning, babypasning da jeg bor tæt ved en børnehave elle undervisning.

Jesper Lind hjælper med hundepasning i Randers C og omegn

Jeg er under uddannelse som elektriker og har arbejdet inden for de fleste håndværksfag lige fra murer til slagter samt støttepædagog. så har en brede vifte af erfaring

Wilhelm Beck hjælper med hundepasning i København N og omegn

Diverse håndværktøj murer tømrer VVS gulvafslibning mm. Opbygning af gipsvægge terrasser etc. Udskiftning af induer døre, toiletter , udlægning af tagpap

Sara Bachvarova hjælper med hundepasning i Nørresundby og omegn

Hejsa, har du travlt i din hverdag til nogle opgaver, skal du ikke være bange for at skrive til mig. Jeg er en 19 årig pige som er meget åben og imødekommende.

Marlena Romejko hjælper med hundepasning i Ishøj og omegn

Hi my namy is Marlena and I'm from Polen im interested to clean your house i gvaranty you good quality of clean hope you will be interested in My Best regards Marlena Kontakt me 91770471

Marva Khorami hjælper med hundepasning i Esbjerg og omegn

Arbejdet med rengøring i mange år. God til at passe børn og andre lignende jobs. Er pligtopfyldende og medgørlig. Arbejdet bliver gjort til kunden er tilfreds.

Reidun Rasmussen hjælper med hundepasning i Gistrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Andreas Jørgensen hjælper med hundepasning i Odense C og omegn

Jeg har massere erfaring med dyr, børn, havearbejde, rengøring. Jeg har arbejdet siden jeg var 14, og har derved intet problem med punktlighed, overholdning af aftaler og hårdt arbejde.

Aria Nadri hjælper med hundepasning i Vodskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jasmina Smajic hjælper med hundepasning i Viborg og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

Anmeldelse:

Karin Nielsen hjælper med hundepasning i Ølsted og omegn

Jeg er gået ud af 10 klasse. Har arbejdet som ufaglært på plejehjem og i hjemmepleje. Og haft rengøringsjob . Jeg holder meget at at hjælp andre med alt praktisk hjælp.

Natasja Ungstrup hjælper med hundepasning i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Louise Emilie Salvesen hjælper med hundepasning i Aalborg og omegn

Hej, jeg hedder Louise Emilie, er 19 år og bor i Aalborg. Til dagligt går jeg på ergoterapeut-uddannelsen her i Aalborg og arbejder i weekenderne i tøjbutik.

Emma Nielsen hjælper med hundepasning i Kolding og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mads Paxon hjælper med hundepasning i Næstved og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Selina Jensen hjælper med hundepasning i København SV og omegn

Jeg er glad, smilende og positiv - og har let ved at holde overblikket i travle situationer! Jeg har erfaring med arbejde som både tjener og kok, og kan naturligvis også finde ud af at klare opvasken!

I can take care of your dog and take him for a walk at times that you cannot

Ingen profilbeskrivelse...

Ajang Elvis Ngwesse hjælper med hundepasning i Taastrup og omegn

Our employees are trained to handle all sorts of tasks and are always effective and thorough.We always take pride in helping others, and our employees are disallowed from discussing clients outside of work. You can trust us with your job.

Diana Pedersen hjælper med hundepasning i Horsens og omegn

Jeg er uddannet tjener, og har også erfaring af anretning med mad mm. Jeg har arbejdet indenfor pleje og omsorg, og har derfor erfaring med rengøring

Er vokset op med hund, og har selv haft hund det meste af mit liv.

Ingen profilbeskrivelse...

Kristaps Krumins hjælper med hundepasning i Skørping og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Nielsen hjælper med hundepasning i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sofia Lever hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Personlige kvalifikationer: Udadvendt og imødekommende Energisk og positiv Servicemindet og effektiv Mødestabil God til at bevare overblikket Gåpåmod