Jeg er en 23 årig fysioterapeut studerende, som bor i Odense. Jeg har før siddet ved kassen i Kvickly og Spar, været handicaphjælper, arbejdet på plejehjem, gjort rent, masseret osv. Jeg er frisk på de fleste opgaver, så kontakt mig endelig hvis I mener I har en opgave jeg kan løse for jer.

Jeg er en frisk fyr på 41 år. Jeg tilbyder præcist udført arbejde. Jeg er perfektionist, og meget detaljeorienteret. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger, og går ikke på kompromis med halve løsninger. Jeg tager i mod de fleste udfordringer, og gør alt for at få opgaven løst. Jeg er ihærdig og arbejdsom, og finder stor tilfredshed ved at aflevere succesfulde opgaver.

Jeg arbejder jævnligt serveringevents som tjener med flere hundrede gæster, så jeg har styr på udførelse af fester og events. Jeg går meget op i rengøring og er ret perfektionistisk med det :-) Ved dyrepasning vil kæledyr blive behandlet som de små engle de er, da jeg elsker dyr højt!

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Tilbyder service af hus og have. Div. reparationer inden-, og udendørs.

23 year old from the UK (near London), recently moved to Copenhagen to work. Looking for any odd jobs, particularly experienced in catering. Happy to help with cleaning, tidying, moving etc. People person, perfectionist professional - great eye for detail so each job will be done 100%! Hardworking, with lots of energy. Can deal with tricky children.

Jeg er studerende ved Københavns Universitet og ved siden af ønsker jeg mig et ekstra job med rengøring eller andet husligt.

Jeg er en meget glad ung pige på 21 år, med massere af gå-på mod! Jeg kan tilbyde hjælp til babysitning, samt hushjælp i form af rengøring. Jeg kan også tilbyde lektiehjælp i hhv. engelsk, dansk og matematik. Jeg kan også hjælpe til med daglige gøremål som at handle, passe dyr/lufte og meget andet. Spørg endelig!

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod

Havearbejde : fjerne ukrudt,ompotning,græsslåning. Rengøring : al slags rengøring, skift af sengetøj,vinduespudsning,hovedrengøring. Orden og system : gør dine ting mere overskuelige. Handy"man" : male vægge, slibning og træbehandling, boringer. Hund : Jeg går gerne tur med hunden. En af mine kvalifikationer er også at være anstændig og omgængelig:-)

Har bil og trailer. It hjælp. Have. Fliser. Afhentning. Kørsel. Fjernelse. Flyttehjælp. Pasning. Hjulskift. Pligtfyldig og effektiv. Er klar på næsten alle opgaver.

Jeg er en ung og frisk pige fra Aalborg, som altid er klar til at tage fat. Jeg arbejder effektivt, og grundigt. Udover det er jeg et meget positivt menneske.

Jeg har meget efaring med børnepasning, da jeg er tidligere au pair. Dermed er jeg også god til det normale huslige arbejde, da vi altid har hjulet hjemme hos forældrene. Mine forældre har hund så derfor er jeg også god til dette, have arbejde er heller ikke et problem.

Gymnasieuddannelse

Jeg hedder Josefine og er 19 år gammel. Jeg har i sommers afsluttet STX og holder på nuværende tidspunkt sabbatår. Jeg er pligtopfyldende, hårdtarbejdende og effektiv, men samtidig glad, udadvendt og god til mennesker. Jeg elsker at være sammen med børn, og ønsker derfor både at hjælpe med børnepasning og lektiehjælp. Dog står jeg også til rådighed som rengøringshjælp eller til servering, da jeg har god ordenssans og er vant til at håndtere pres og travlhed som følge af mit job som butiksmedarbejder i H&M.

bechelor of communication

Jeg er gymnasialt uddannet, 21 år og holder sabbatår. Jeg har de sidste 6 måneder arbejdet, altmuligmand på en vingård i det sydlige Spanien. Jeg er desuden vokset op på en gård, hvor hårdt arbejde er en del af hverdagen. Jeg har desuden gennemført forsvarets værnepligt, hvor rengøring og genrel plig er en vigtig del af de 4 måneders værnepligt.

Arbejder i rengøring firma.

I´m qualified for any cleaning job because I´m very professional, dedicated and serious when it comes to cleaning. Also I would love to give a hand to anyone that needs it.

Highly dedicated person with strong motivation and interpersonal skills, skillful, fast learning and willing to work, always tending to focus on efficiency, safety and cleanliness

Jeg er energisk og teknisk begavet. Jeg har erfaring med værkstedsarbejde og elsker at fikse ting. Desuden er jeg god til dyr.

Indretning arkitekt.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg hedder Sarah og er 23. Jeg har haft sommerhus i sverige i 7 år, så alt hvad jeg kan i haven har jeg lært der. Jeg har haft hund hele mit liv og er vant til at gå lange turer og få stimuleret en aktiv hund. Jeg har passet børn for familie venner og har også stået for lidt lektie hjælp, er meget pædagogisk og god til at få forklaret opgaver til forståelse. er meget god til matematik- & naturvidenskabelige fag. Har arbejdet i en smørrebrøds/burger joint så kan håndterer mine tallerkner ;). Har styr på rengøring, med rengørings udstyr givet og har hjulpet en del venner med flyt.

Ingen profilbeskrivelse...

I would like to help you to learn Spanish and/or English. Educated teacher of Spanish as a Foreign Language BA in Translation and Interpreting (English-Spanish) MA in Computational Linguistics and Human Language Technologies I love playing with children and taking care of them. The same with dogs. So, if you need a babysitter or someone who takes your dog for a walk or two, I may be that one.

jeg elsker dyr, børn og matematik, jeg har prøvet at vaske og pudse vinduer mange gange, og jeg vil gerne hjælpe andre med opgaver som fx lektiehjælp eller hunde pasning. jeg har et godt øje for sammensætning af farver og planter

Jeg er Cand.it i IT, kommunikation og organisation. Desuden er jeg udannet underviser/pædagog.

Jeg har mange års erfaring med rengøring både privat og erhvervs rengøring. Jeg er 45 år.

Almen havearbejde, rengøring , male hegn

Tilbyder hjælp til rengøring og/eller hundepasning (og evt. andre dyr - dog ikke kat grundet allergi). Jeg arbejder fuld tid 8-16 alle hverdage, så arbejdsopgaver skal kunne arrangeres, således det ligger efter 16.30 eller i weekender. I forhold til rengøring har jeg erfaring fra min tid som studerende, hvor jeg i deltidsstillinger både har gjort rent ved private og erhverv. Vedrørende hundepasning har jeg haft hund hele min opvækst, samt som voksen. Har ingen hund pt. Jeg går gerne ture og skal du på ferie el. lignende, er din hund også velkommen hos mig. Jeg bor i stuelejlighed med have.

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små!

Mit navn er Linnea, jeg er en ung frisk pige på 18 år. Jeg går pt. i 3.g på Slagelse gymnasium, men udover det har jeg hverken andet job eller faste fritidsinteresser der kræver min tid. Jeg er i gang med at tage kørekort, og forventer at være færdig i slutningen af oktober måned.

Truckkort, B-kørekort

Klipning af hæk, græsslåning, hjælp til husarbejde, rengøring, lampeopsætning, madlavning, børnepasning...

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har modtaget rengøringskursus på efterskolen og jeg er opdraget af en anlægsgartner, derfor har jeg grundforståelse for havearbejde.

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole) 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college

Jeg er 40 år og pædagog. Jeg tilbyde hjælp efter aftale. Jeg er venlig og udadvendt samt fleksibel og respektfuld overfor arbejdsopgaver i private hjem. Jeg kan tilbyde hjælp til børnepasning samt de dagliglige huspligter eller dyrpasning, jeg holder meget af dyr. Jeg kan også en del med Pc'en og mobil, primært smartphone.Jeg har boet 1 1/2 år i England og bruger det engelske sprog i arbejdet også.

Jeg er en frisk ung pige. Jeg går i folkeskole, jeg elsker at møde nye mennesker, jeg er god til børn og dyr. Har brug for lidt lommepenge så derfor tilbyder jeg børnepasning samt afhentning og bringe, luftning af hund og pasning af dyr.