Jeg er en 23 årig fysioterapeut studerende, som bor i Odense. Jeg har før siddet ved kassen i Kvickly og Spar, været handicaphjælper, arbejdet på plejehjem, gjort rent, masseret osv. Jeg er frisk på de fleste opgaver, så kontakt mig endelig hvis I mener I har en opgave jeg kan løse for jer.

Jeg er en frisk fyr på 41 år. Jeg tilbyder præcist udført arbejde. Jeg er perfektionist, og meget detaljeorienteret. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger, og går ikke på kompromis med halve løsninger. Jeg tager i mod de fleste udfordringer, og gør alt for at få opgaven løst. Jeg er ihærdig og arbejdsom, og finder stor tilfredshed ved at aflevere succesfulde opgaver.

Jeg arbejder jævnligt serveringevents som tjener med flere hundrede gæster, så jeg har styr på udførelse af fester og events. Jeg går meget op i rengøring og er ret perfektionistisk med det :-) Ved dyrepasning vil kæledyr blive behandlet som de små engle de er, da jeg elsker dyr højt!

Tilbyder service af hus og have. Div. reparationer inden-, og udendørs.

23 year old from the UK (near London), recently moved to Copenhagen to work. Looking for any odd jobs, particularly experienced in catering. Happy to help with cleaning, tidying, moving etc. People person, perfectionist professional - great eye for detail so each job will be done 100%! Hardworking, with lots of energy. Can deal with tricky children.

Jeg er studerende ved Københavns Universitet og ved siden af ønsker jeg mig et ekstra job med rengøring eller andet husligt.

Jeg er en meget glad ung pige på 21 år, med massere af gå-på mod! Jeg kan tilbyde hjælp til babysitning, samt hushjælp i form af rengøring. Jeg kan også tilbyde lektiehjælp i hhv. engelsk, dansk og matematik. Jeg kan også hjælpe til med daglige gøremål som at handle, passe dyr/lufte og meget andet. Spørg endelig!

Havearbejde : fjerne ukrudt,ompotning,græsslåning. Rengøring : al slags rengøring, skift af sengetøj,vinduespudsning,hovedrengøring. Orden og system : gør dine ting mere overskuelige. Handy"man" : male vægge, slibning og træbehandling, boringer. Hund : Jeg går gerne tur med hunden. En af mine kvalifikationer er også at være anstændig og omgængelig:-)

Har bil og trailer. It hjælp. Have. Fliser. Afhentning. Kørsel. Fjernelse. Flyttehjælp. Pasning. Hjulskift. Pligtfyldig og effektiv. Er klar på næsten alle opgaver.

Jeg er en ung og frisk pige fra Aalborg, som altid er klar til at tage fat. Jeg arbejder effektivt, og grundigt. Udover det er jeg et meget positivt menneske.

Jeg har meget efaring med børnepasning, da jeg er tidligere au pair. Dermed er jeg også god til det normale huslige arbejde, da vi altid har hjulet hjemme hos forældrene. Mine forældre har hund så derfor er jeg også god til dette, have arbejde er heller ikke et problem.

Gymnasieuddannelse

Jeg hedder Josefine og er 19 år gammel. Jeg har i sommers afsluttet STX og holder på nuværende tidspunkt sabbatår. Jeg er pligtopfyldende, hårdtarbejdende og effektiv, men samtidig glad, udadvendt og god til mennesker. Jeg elsker at være sammen med børn, og ønsker derfor både at hjælpe med børnepasning og lektiehjælp. Dog står jeg også til rådighed som rengøringshjælp eller til servering, da jeg har god ordenssans og er vant til at håndtere pres og travlhed som følge af mit job som butiksmedarbejder i H&M.

bechelor of communication

Jeg er gymnasialt uddannet, 21 år og holder sabbatår. Jeg har de sidste 6 måneder arbejdet, altmuligmand på en vingård i det sydlige Spanien. Jeg er desuden vokset op på en gård, hvor hårdt arbejde er en del af hverdagen. Jeg har desuden gennemført forsvarets værnepligt, hvor rengøring og genrel plig er en vigtig del af de 4 måneders værnepligt.

Arbejder i rengøring firma.

I´m qualified for any cleaning job because I´m very professional, dedicated and serious when it comes to cleaning. Also I would love to give a hand to anyone that needs it.

Highly dedicated person with strong motivation and interpersonal skills, skillful, fast learning and willing to work, always tending to focus on efficiency, safety and cleanliness

Jeg er energisk og teknisk begavet. Jeg har erfaring med værkstedsarbejde og elsker at fikse ting. Desuden er jeg god til dyr.

Jeg hedder Sarah og er 23. Jeg har haft sommerhus i sverige i 7 år, så alt hvad jeg kan i haven har jeg lært der. Jeg har haft hund hele mit liv og er vant til at gå lange turer og få stimuleret en aktiv hund. Jeg har passet børn for familie venner og har også stået for lidt lektie hjælp, er meget pædagogisk og god til at få forklaret opgaver til forståelse. er meget god til matematik- & naturvidenskabelige fag. Har arbejdet i en smørrebrøds/burger joint så kan håndterer mine tallerkner ;). Har styr på rengøring, med rengørings udstyr givet og har hjulpet en del venner med flyt.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er Cand.it i IT, kommunikation og organisation. Desuden er jeg udannet underviser/pædagog.

Mit navn er Linnea, jeg er en ung frisk pige på 18 år. Jeg går pt. i 3.g på Slagelse gymnasium, men udover det har jeg hverken andet job eller faste fritidsinteresser der kræver min tid. Jeg er i gang med at tage kørekort, og forventer at være færdig i slutningen af oktober måned.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er en frisk ung pige. Jeg går i folkeskole, jeg elsker at møde nye mennesker, jeg er god til børn og dyr. Har brug for lidt lommepenge så derfor tilbyder jeg børnepasning samt afhentning og bringe, luftning af hund og pasning af dyr.

Jeg er grundig og kvalitetsbevidst. Går op i det arbejde jeg laver og føler en stor ansvarsfølelse. Jeg har et positivt sind og er åben for at møde nye mennesker samt opgaver ! Jeg har også en uddannelse som massør.

Klipning af hæk, græsslåning, hjælp til husarbejde, rengøring, lampeopsætning, madlavning, børnepasning...

Har 2 hænder med hver ti fingre klar til hård fysisk udfoldelse. Tilbyder mig selv som arbejdskræft til lidt af hvert. Er mere til en samtale end det her skrivning, så giv et kald. Forbeholder mig retten til at sige nej hvis jeg ikke føler mig erfaren nok til at give et tilfredsstillende resultat.

Jeg er en pige på 21 år, som bor i Vejle. Lige nu er jeg ledig, og søger efter job.Jeg har været ansat i Bilka i tekstilafdelingen i to år, hvor jeg derefter begyndte at arbejde i Silvan og der har jeg været i et halvt år. Jeg har fornyelig været tjener ved Marcellos i Marys.

Jeg er åben, glad og lærenem. Jeg er desuden god til at gøre rent, håndtere kunder, arbejde med andre mennesker men også alene. Jeg er god til at fordybe mig i noget, og er overordnet meget grundig med mine opgaver.

Jeg kan være behjælpelig med lidt af hvert. Jeg tager ud og gør rent, hvad jeg tager 100 kr i timen for Serverer gerne til fest hvad jeg tager 150 kr i timen for (og kan skaffe flere folk til samme, vi er en gruppe der går ud sammen). Jeg er lige nu i gang med min bachelor i Historie på syddansk universitet, og har også mulighed for at hjælpe med lektier på folkeskole niveau

Hej alle.. Vi tilbyder at komme hjem til jer, og passe jeres dyr, om det er hund, kat eller fugl osv. Det kan være alt fra at lufte jeres hund, give katten mad, eller bare hygge med dem. Vi kan godt passe jeres dyr ved os, hvor de så vil være en del af familien. Vi er tit i skoven og ude ved landet, så der er mulighed for at jeres hund kan få en masse luft. Vi er begge 24 år.

Jeg tilbyder mindre stillads arbejde Såsom skorstensstillads Eller ved renovering i højder du ikke kan nå fra jorden...................................................

Jeg er en ung frisk pige på 16 år. Jeg har arbejdet med lidt forskelligt, bla.i et firma, der lavede jeg farve kort og lagde tøj på plads. På Shell tanken i Rodelund gjorde jeg rent, stod bag kassen, lavede mad og fyldte vare på hylderne. Jeg har også arbejdet i Sinnerup, hvor jeg lagde tøj på plads, pakkede vare ud, stod bag kassen og hjalp kunderne. Jeg har også været barnepige, og passet børn fra 4+. Jeg er en glad og smilende pige, og rigtig samarbejdsvillig. Jeg kan arbejde i hverdagene efter kl. 13:30. Jeg kan også arbejde i weekenderne engang imellem efter aftale. Jeg håber at høre fra dig. - Camilla Hansen.

Rengøring, butik, grønt arbejde, kontor, køkkenhjælp, transport og børnepasning Jeg er mødestabil, ansvarsbevidst, fleksibel, pligtopfyldende og er omstillingsparat. Mine faglige kompetencer må være at jeg er dygtig til dansk, lærenem, kørekort, kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre.

Smed med stor håndværker erfaring har truck og kran certifikat arbejder meget med computer IT, også har arbejdet meget i offshore med store kvalitets krav med svejse certifikater plus en bunke kurser ,er fra generationen med stor faglig stolthed ,søger deltids job,giver gerne rådgivning med forskellige ting,hjælper gerne med computer uden beregning,opvokset på landet

Jeg er en frisk pige på 21 år, som bor i lejlighed i Kolding med min kæreste. Jeg studere til markedsføringsøkonom og arbejder på Hotel Koldingfjord som tjener. Jeg er mødestabil, effektiv og omhyggelig. Jeg leverer aldrig noget halvt færdigt. Jeg tilbyder hjælp både indenfor rengøring og diverse huslige pligter.

Tilbyder hjælp til rengøring og/eller hundepasning (og evt. andre dyr - dog ikke kat grundet allergi). Jeg arbejder fuld tid 8-16 alle hverdage, så arbejdsopgaver skal kunne arrangeres, således det ligger efter 16.30 eller i weekender. I forhold til rengøring har jeg erfaring fra min tid som studerende, hvor jeg i deltidsstillinger både har gjort rent ved private og erhverv. Vedrørende hundepasning har jeg haft hund hele min opvækst, samt som voksen. Har ingen hund pt. Jeg går gerne ture og skal du på ferie el. lignende, er din hund også velkommen hos mig. Jeg bor i stuelejlighed med have.

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

I would like to help you to learn Spanish and/or English. Educated teacher of Spanish as a Foreign Language BA in Translation and Interpreting (English-Spanish) MA in Computational Linguistics and Human Language Technologies I love playing with children and taking care of them. The same with dogs. So, if you need a babysitter or someone who takes your dog for a walk or two, I may be that one.