Har altid haft hun

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Millet Sørensen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Rengøring, vaske tøj, passe kæledyr, har arbejdet med detailhandel, koncerter som bartender, stagehand, garderobepige.studere musikvidenskab og biologi på Københavns universitet.

Elsker hunde, og især at gå lange ture med dem. Derudover skal jeg nok sørge for der bliver leget med dem, og at de har det godt.

Har gået på handelsgymnasiet og har nu sabbatår. Derfor ingen uddannelse endnu, og heller ikke fuldtidsarbejde. Er begyndt og søge lidt elevpladser indenfor speditionsbranchen, men grundet Covid-19 er det desværre en svær opgave.

Petrine Sørensen hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg er positiv og pligtopfyldende, og søger arbejde inden for rengøring i private hjem. Jeg er glad for dyr, og passer gerne hunde eller andre husdyr.

Mette Dahl hjælper med hundepasning i Slagelse og omegn

Jeg er uddannet landmand, så er van til at tage fat og komme med hjælp. Jeg er ikke bange for at lave noget hårdt og tager alt med et smil. Jeg er udadvendt og nem at snakke med.

Emilie damgaard Wennergren hjælper med hundepasning i Skovlunde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mira Willms hjælper med hundepasning i Fredericia og omegn

Mira, 21 år til april, glad, ansvarsbevidst og fleksibel og frisk på at kaste mig ud i det meste, hvad end det omhandler børnepasning, vedligeholdelse af hjemmet, servering til festlige begivenheder, flyttehjælp etc.

Andrea Skriver hjælper med hundepasning i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Jacobsen hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har i mange år passet hunde og andre dyr. Både i mit eget hjem, men også i hundens. Jeg elsker dyr, elsker natur og lange samt korte gå ture. Er meget stabil og ansvarsbevidst og nyder at få lov til at bruge tid med hunde og andre dyr.

Jeg er stabil og overholde altid mine aftaler. Jeg er lærenem og går op i at tingen gøres ordenligt og dyr har det godt. Jeg er altid smilende og glad, og tager hver en opgave med et smil. Nem at snakke med og ønsker at folk bliver glade for de opgaver de lader mig hjælpe dem med.

Jeg har gennem tidligere jobs også erfaring inde for dyrepasning. Jeg er endvidere vokset op med dyr.

Ansvarsbevidst og effektiv person, med diverse kompetencer inden for husligt hjælp. Jeg har flere års erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre fra 9 måneder til 15 år. Inden for privat rengøring er jeg også erfaren.

Jeg går med min hund hver dag

Ingen profilbeskrivelse...

Gizem Evcil hjælper med hundepasning i Aarhus V og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Daniel S hjælper med hundepasning i Varde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har haft flere forskellige hunde igennem mit liv, er meget tålmodig med hunde. Går dagligt flere lange ture, og jeg bor relativ tæt på Østerådalen i Aalborg.

Have/Græs/Hæk/Opskæring: Havetraktor, Håndskub/Selvkør, Buskrydder, Motorsav, Motorbør. Flytning: Løft. Hundepasning: Haft Dobermann, Dobermann Dværg Pincher, Schæfer, Dalmatiner, Irsk Staffordshire, Gadekryds×2, Amstaff.

Agustina mendoza hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nok den sødeste Schioldan hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er en mand på 50 år, som kan lidt af hvert inden for renovering fra start til slut og jeg kan trække på andre kræfter også, dvs jeg er en form for underentreprenør. Er kendt for min kræsne finish og udfører det til tiden og er kendt for det. Man er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.

Signe Rud hjælper med hundepasning i Næstved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Altid selv haft hund i familien, er rolig og glad for dyr

Jeg er hurtig, effektiv, venlig og altid klar. Jeg kan det meste og er der noget jeg ikke kan, kan jeg lære det på ingen tid. Jeg kommer til tiden og udfører alle opgaver til perfektion.

Kamilla Nielsen hjælper med hundepasning i Svendborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Michael Westland hjælper med hundepasning i Odense NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...