Har 2 hænder med hver ti fingre klar til hård fysisk udfoldelse. Tilbyder mig selv som arbejdskræft til lidt af hvert. Er mere til en samtale end det her skrivning, så giv et kald. Forbeholder mig retten til at sige nej hvis jeg ikke føler mig erfaren nok til at give et tilfredsstillende resultat.

Hej, jeg studerer til Finansøkonom til daglig, dog har jeg en masse fritid, da jeg kun har undervisning 2-3 dage om ugen. Derfor tilbyder jeg mig selv til diverse opgaver, f.eks. rengøring, børnepasning osv. Jeg er en stille og rolig ung gut på snart 21, som er nem at omgås.

Jeg har modtaget rengøringskursus på efterskolen og jeg er opdraget af en anlægsgartner, derfor har jeg grundforståelse for havearbejde.

Jeg er en pige på 21 år, som bor i Vejle. Lige nu er jeg ledig, og søger efter job.Jeg har været ansat i Bilka i tekstilafdelingen i to år, hvor jeg derefter begyndte at arbejde i Silvan og der har jeg været i et halvt år. Jeg har fornyelig været tjener ved Marcellos i Marys.

Jeg er åben, glad og lærenem. Jeg er desuden god til at gøre rent, håndtere kunder, arbejde med andre mennesker men også alene. Jeg er god til at fordybe mig i noget, og er overordnet meget grundig med mine opgaver.

Indretning arkitekt.

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg kan være behjælpelig med lidt af hvert. Jeg tager ud og gør rent, hvad jeg tager 100 kr i timen for Serverer gerne til fest hvad jeg tager 150 kr i timen for (og kan skaffe flere folk til samme, vi er en gruppe der går ud sammen). Jeg er lige nu i gang med min bachelor i Historie på syddansk universitet, og har også mulighed for at hjælpe med lektier på folkeskole niveau

Elektrikerlærling, trække kabler, opsætning af kabelkanal, skifte stikkontakter osv. Nedtagning/opsætning af diverse ting Havearbejde Pasning af dyr

Hej alle.. Vi tilbyder at komme hjem til jer, og passe jeres dyr, om det er hund, kat eller fugl osv. Det kan være alt fra at lufte jeres hund, give katten mad, eller bare hygge med dem. Vi kan godt passe jeres dyr ved os, hvor de så vil være en del af familien. Vi er tit i skoven og ude ved landet, så der er mulighed for at jeres hund kan få en masse luft. Vi er begge 24 år.

Jeg tilbyder mindre stillads arbejde Såsom skorstensstillads Eller ved renovering i højder du ikke kan nå fra jorden...................................................

Jeg er en ung frisk pige på 16 år. Jeg har arbejdet med lidt forskelligt, bla.i et firma, der lavede jeg farve kort og lagde tøj på plads. På Shell tanken i Rodelund gjorde jeg rent, stod bag kassen, lavede mad og fyldte vare på hylderne. Jeg har også arbejdet i Sinnerup, hvor jeg lagde tøj på plads, pakkede vare ud, stod bag kassen og hjalp kunderne. Jeg har også været barnepige, og passet børn fra 4+. Jeg er en glad og smilende pige, og rigtig samarbejdsvillig. Jeg kan arbejde i hverdagene efter kl. 13:30. Jeg kan også arbejde i weekenderne engang imellem efter aftale. Jeg håber at høre fra dig. - Camilla Hansen.

Personligt er jeg en imødekommende, glad og smilende kvinde, som gerne vil hjælpe med at gøre din/jeres hverdag lettere. Jeg er fleksibel og stabil, samt engageret i det jeg laver. Derudover er jeg lærenem, pligtopfyldende og samarbejdsvillig, hvilket medfører, at jeg er fokuseret og giver den en ”skalle”, når jeg udfører opgaver.

Rengøring, butik, grønt arbejde, kontor, køkkenhjælp, transport og børnepasning Jeg er mødestabil, ansvarsbevidst, fleksibel, pligtopfyldende og er omstillingsparat. Mine faglige kompetencer må være at jeg er dygtig til dansk, lærenem, kørekort, kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre.

Jeg er en glad og smilende pige, der er åben for nye udfordringer. Jeg er meget aktiv og glad for fysisk arbejde. Jeg har tidligere været ansat som pædagogmedhjælper. Jeg er glad for dyr.

Smed med stor håndværker erfaring har truck og kran certifikat arbejder meget med computer IT, også har arbejdet meget i offshore med store kvalitets krav med svejse certifikater plus en bunke kurser ,er fra generationen med stor faglig stolthed ,søger deltids job,giver gerne rådgivning med forskellige ting,hjælper gerne med computer uden beregning,opvokset på landet

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Almen havearbejde, rengøring , male hegn

Jeg er 40 år og pædagog. Jeg tilbyde hjælp efter aftale. Jeg er venlig og udadvendt samt fleksibel og respektfuld overfor arbejdsopgaver i private hjem. Jeg kan tilbyde hjælp til børnepasning samt de dagliglige huspligter eller dyrpasning, jeg holder meget af dyr. Jeg kan også en del med Pc'en og mobil, primært smartphone.Jeg har boet 1 1/2 år i England og bruger det engelske sprog i arbejdet også.

Jeg er en frisk pige på 21 år, som bor i lejlighed i Kolding med min kæreste. Jeg studere til markedsføringsøkonom og arbejder på Hotel Koldingfjord som tjener. Jeg er mødestabil, effektiv og omhyggelig. Jeg leverer aldrig noget halvt færdigt. Jeg tilbyder hjælp både indenfor rengøring og diverse huslige pligter.

Tilbyder hjælp til rengøring og/eller hundepasning (og evt. andre dyr - dog ikke kat grundet allergi). Jeg arbejder fuld tid 8-16 alle hverdage, så arbejdsopgaver skal kunne arrangeres, således det ligger efter 16.30 eller i weekender. I forhold til rengøring har jeg erfaring fra min tid som studerende, hvor jeg i deltidsstillinger både har gjort rent ved private og erhverv. Vedrørende hundepasning har jeg haft hund hele min opvækst, samt som voksen. Har ingen hund pt. Jeg går gerne ture og skal du på ferie el. lignende, er din hund også velkommen hos mig. Jeg bor i stuelejlighed med have.

Jeg har mange års erfaring med rengøring både privat og erhvervs rengøring. Jeg er 45 år.

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små!

jeg er lidt af en handy mand der altid sætter sig godt ind i en opgave inden jeg begynder på den, jeg arbejder til hverdag på en tømmerhandel

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Jeg er udlært webintegrator i at sætte hjemmesider op og køre samt at kode dem i følgene sprog: HTML, CSS, PHP, JAVASCRIPT, AJAX, jQuery, Flash, Photoshop (til håndtering af billeder) Derudover kan jeg også løfte store ting hvis mangles (til flytning), eller sætte TV op, da jeg er meget IT-Erfaren. Er god til klargøring af haver og udendørs med hensyn til hus og have.

I would like to help you to learn Spanish and/or English. Educated teacher of Spanish as a Foreign Language BA in Translation and Interpreting (English-Spanish) MA in Computational Linguistics and Human Language Technologies I love playing with children and taking care of them. The same with dogs. So, if you need a babysitter or someone who takes your dog for a walk or two, I may be that one.

Frisk kvinde på 42. Med god ordensans og respekt for mit arbejde. Rengøring i private hjem. . Har hund selv, og haft hele livet stort set. Udd. Telesystemtekniker

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Jeg er møde stabil, udadvendt, altid glad og smilende. Jeg har gjord rent i private hjem i en del år. Har gjort rent og været tjener på hotel i 4 år.

Mira, 21 år til april, glad, ansvarsbevidst og fleksibel og frisk på at kaste mig ud i det meste, hvad end det omhandler børnepasning, vedligeholdelse af hjemmet, servering til festlige begivenheder, flyttehjælp etc.

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

I am 51 y.o. Live in Hundested I have experience with cleaning servis and care for people with disabilities (15 years)

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod

Jeg er meget energisk person. Er altid i godt humør med et smil på læben. Skal du have hjælp til haven, flytning eller servering så kontakt mig, så er jeg klar til at hjælpe. Jeg kan arbejde selvstændigt, eller i team. Glæder mig til at høre fra dig.

Mit navn er Natalie, jeg en meget smilende entusiastisk udadvendt 30 årig kvinde, jeg er et meget aktivt menneske, energisk og altid glad. Jeg er selvstændig, glad for nye udfordringer og meget lærenem. Jeg tilbyder hjælp til rengøring, oprydning, indkøb og andre huslige pligter, derudover også børnepasning og en gåtur med din hund hvis I ikke selv har tid.

Ingen profilbeskrivelse...

Hej! Mit navn er Katinka og jeg er 18 år gammel. Jeg bor i Århus (brabrand) sammen med min familie på 4. Til hverdag studere jeg til beklædningshåndværker (tøjdesigner) på TEKO. Jeg tænker meget kreativt og ud a boksen, men jeg er god til at have overskud samt overblik. Normalt er jeg positiv og fuld af energi. Udover det er jeg omsorgsfuld, trofast og stabil + Jeg ELSKER mennesker.

Børnepasning Rengøring Servering