Altid selv haft hund i familien, er rolig og glad for dyr

Jeg er hurtig, effektiv, venlig og altid klar. Jeg kan det meste og er der noget jeg ikke kan, kan jeg lære det på ingen tid. Jeg kommer til tiden og udfører alle opgaver til perfektion.

Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med hundepasning i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kamilla Nielsen hjælper med hundepasning i Svendborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Michael Westland hjælper med hundepasning i Odense NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Heidi Jensen hjælper med hundepasning i Horsens og omegn

Jeg hedder Heidi, jeg er 18 år gammel og jeg går i 2.g på Horsens Gymnasium. Jeg er klar på at hjælpe til med diverse rengøring, hundepasning, børnepasning mm.

Min familie har haft en rottweiler de sidste 5 fem år, så har lidt erfaring med større racer.

Ingen profilbeskrivelse...

Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Taastrup og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Jeg elsker hunde, men grundet at jeg rejser meget syntes jeg det vil være synd selv at have hund derfor håber ville jeg elske at passe andres hunde.

Ingen profilbeskrivelse...

Oliver Le Roux hjælper med hundepasning i Hillerød og omegn

Har arbejdet for min Fars handyman virksomhed I 10år Hus og have er ikke noget nyt for mig. Store have terresser, er også noget som jeg har en masse erfaring med. Viser gerne billeder af andre projekter

Catalina Peña Ellenberg hjælper med hundepasning i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Filippa De Almeida Hansen hjælper med hundepasning i Humlebæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Juan Manuel Betti hjælper med hundepasning i Aalborg SØ og omegn

I feel qualified to work in the assigned area. The goal is to meet the expectations of my superiors. I like to constantly learn and contribute my knowledge so that teamwork is as expected.

I get along with animals, I love dogs

Ingen profilbeskrivelse...

Har tidligere haft hundepension, men må ikke passe der hvor jeg bor nu, så kun hundeluftning/fodring.

Ingen profilbeskrivelse...

Susan O'Callaghan hjælper med hundepasning i København SV og omegn

Erfaring med havearbejde, rengøring, hundeluftning, telefoni, børnepasning og har generelt en bred vifte af kompetencer som jeg kan bruge i en potentiel opgave.

Annamaria Hansen hjælper med hundepasning i Skårup Fyn og omegn

Jeg har meget erfaring med børnepasning samt dyrepasning. Jeg har ligeledes meget erfaring med havearbejde og rengøring af hjem i privaten eller lokaler i erhverv

Johannes Andersen hjælper med hundepasning i Svenstrup J og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.

Jeg har 10 års erfaring med hunde, da jeg selv er hundeejer. Det vigtigste for mig er, at hunden er tilpas og tilfreds med mig, når vi omgås.

- Evnen til at rådgive og hjælpe andre -Evnen til både at arbejde selvstændigt samt bibeholde professionelt. - Evnen til at indsamle og bearbejde information gennem kvalitative og kvantitative metoder.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med hundepasning i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har haft hund igennem hele mit liv, så har læssevis af erfaring med hunde. Jeg har altid elsket hunde, det er virkeligt noget af det bedste jeg ved. Jeg passer tit hund for nogle af mine forældres venner, og de bruger altid mig som deres foretrukne hundepasser.

Jeg er meget ansvarsbevidst og pligtopfyldende. Jeg går meget op i at udføre arbejde i høj kvalitet, og jeg går særligt meget op i at være pålidelig og en som folk kan stole på.

Rico Dunk hjælper med hundepasning i Herning og omegn

Jeg har fra, barnsben altid fået lov til at hjælpe til med opgaver i både hus og have og har uddannelse indenfor glasfiber. Byder IKKE på opgaver jeg er ikke sikker på at kunne udfører ordentligt