Michael Westland hjælper med hundepasning i Odense NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Min familie har haft en rottweiler de sidste 5 fem år, så har lidt erfaring med større racer.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med hundepasning i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har selv haft hund i 12 år og har passet hunde af venner.

Ingen profilbeskrivelse...

Tilbyder pasning af hunde. Har selv haft egen hund og passet andre hunde. Plus jeg er vant til omgang med hunde generelt. Kan stort set hele dagen.

Jeg er imødekommende, holder mine aftaler, arbejdsom og pligtopfyldende. Altid i godt humør og flittig. Ordensmenneske, det skal se pænt ud og indbydende

Heidi Jensen hjælper med hundepasning i Horsens og omegn

Jeg hedder Heidi, jeg er 18 år gammel og jeg går i 2.g på Horsens Gymnasium. Jeg er klar på at hjælpe til med diverse rengøring, hundepasning, børnepasning mm.

Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Taastrup og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Oliver Le Roux hjælper med hundepasning i Hillerød og omegn

Har arbejdet for min Fars handyman virksomhed I 10år Hus og have er ikke noget nyt for mig. Store have terresser, er også noget som jeg har en masse erfaring med. Viser gerne billeder af andre projekter

Filippa De Almeida Hansen hjælper med hundepasning i Humlebæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I get along with animals, I love dogs

Ingen profilbeskrivelse...

Har tidligere haft hundepension, men må ikke passe der hvor jeg bor nu, så kun hundeluftning/fodring.

Ingen profilbeskrivelse...

Susan O'Callaghan hjælper med hundepasning i København SV og omegn

Erfaring med havearbejde, rengøring, hundeluftning, telefoni, børnepasning og har generelt en bred vifte af kompetencer som jeg kan bruge i en potentiel opgave.

Annamaria Hansen hjælper med hundepasning i Skårup Fyn og omegn

Jeg har meget erfaring med børnepasning samt dyrepasning. Jeg har ligeledes meget erfaring med havearbejde og rengøring af hjem i privaten eller lokaler i erhverv

Jeg har 10 års erfaring med hunde, da jeg selv er hundeejer. Det vigtigste for mig er, at hunden er tilpas og tilfreds med mig, når vi omgås.

- Evnen til at rådgive og hjælpe andre -Evnen til både at arbejde selvstændigt samt bibeholde professionelt. - Evnen til at indsamle og bearbejde information gennem kvalitative og kvantitative metoder.

Juan Manuel Betti hjælper med hundepasning i Aalborg SØ og omegn

I feel qualified to work in the assigned area. The goal is to meet the expectations of my superiors. I like to constantly learn and contribute my knowledge so that teamwork is as expected.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med hundepasning i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Catalina Peña Ellenberg hjælper med hundepasning i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har altid selv haft hunde, små som store og jeg ved præcis hvordan hunde er og hvordan man går med dem og danner sig et bånd til dem om nødvendigt.

Jeg er en praktisk ung mand som går op i detaljer og altid tager mit arbejde seriøst, stort som småt. Jeg besidder mange forskellige egenskaber som gør mig perfekt til diverse opgaver da jeg har erfaringer med en del ting, og elsker at arbejde og hjælpe andre. Jeg er ansvarsbevidst, punktlig og vil altid hjælpe dig til arbejdet er fuldt ud gjort og du er tilfreds.

Jeg har haft hund igennem hele mit liv, så har læssevis af erfaring med hunde. Jeg har altid elsket hunde, det er virkeligt noget af det bedste jeg ved. Jeg passer tit hund for nogle af mine forældres venner, og de bruger altid mig som deres foretrukne hundepasser.

Jeg er meget ansvarsbevidst og pligtopfyldende. Jeg går meget op i at udføre arbejde i høj kvalitet, og jeg går særligt meget op i at være pålidelig og en som folk kan stole på.

Johannes Andersen hjælper med hundepasning i Hals og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.