Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med hundepasning i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Taastrup og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Heidi Jensen hjælper med hundepasning i Horsens og omegn

Jeg hedder Heidi, jeg er 18 år gammel og jeg går i 2.g på Horsens Gymnasium. Jeg er klar på at hjælpe til med diverse rengøring, hundepasning, børnepasning mm.

Oliver Le Roux hjælper med hundepasning i Hillerød og omegn

Har arbejdet for min Fars handyman virksomhed I 10år Hus og have er ikke noget nyt for mig. Store have terresser, er også noget som jeg har en masse erfaring med. Viser gerne billeder af andre projekter

Catalina Peña Ellenberg hjælper med hundepasning i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Filippa De Almeida Hansen hjælper med hundepasning i Humlebæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I get along with animals, I love dogs

Ingen profilbeskrivelse...

Har tidligere haft hundepension, men må ikke passe der hvor jeg bor nu, så kun hundeluftning/fodring.

Ingen profilbeskrivelse...

Susan O'Callaghan hjælper med hundepasning i København SV og omegn

Erfaring med havearbejde, rengøring, hundeluftning, telefoni, børnepasning og har generelt en bred vifte af kompetencer som jeg kan bruge i en potentiel opgave.

Annamaria Hansen hjælper med hundepasning i Skårup Fyn og omegn

Jeg har meget erfaring med børnepasning samt dyrepasning. Jeg har ligeledes meget erfaring med havearbejde og rengøring af hjem i privaten eller lokaler i erhverv

Jeg har 10 års erfaring med hunde, da jeg selv er hundeejer. Det vigtigste for mig er, at hunden er tilpas og tilfreds med mig, når vi omgås.

- Evnen til at rådgive og hjælpe andre -Evnen til både at arbejde selvstændigt samt bibeholde professionelt. - Evnen til at indsamle og bearbejde information gennem kvalitative og kvantitative metoder.

Juan Manuel Betti hjælper med hundepasning i Aalborg SØ og omegn

I feel qualified to work in the assigned area. The goal is to meet the expectations of my superiors. I like to constantly learn and contribute my knowledge so that teamwork is as expected.

Johannes Andersen hjælper med hundepasning i Svenstrup J og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med hundepasning i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har haft hund igennem hele mit liv, så har læssevis af erfaring med hunde. Jeg har altid elsket hunde, det er virkeligt noget af det bedste jeg ved. Jeg passer tit hund for nogle af mine forældres venner, og de bruger altid mig som deres foretrukne hundepasser.

Jeg er meget ansvarsbevidst og pligtopfyldende. Jeg går meget op i at udføre arbejde i høj kvalitet, og jeg går særligt meget op i at være pålidelig og en som folk kan stole på.

Maja Mustapha hjælper med hundepasning i Stubbekøbing og omegn

Jeg har arbejdet i lufthavn i 3 år og har meget erfaring indenfor forskellige arbejdsgrupper. Jeg kan godt lide og arbejde med mennesker og er også god selvstændig. Kontakt mig for mere info.

Cristina Gheorghe hjælper med hundepasning i Aalborg og omegn

Jeg kommer fra Rumænien og jeg bor sammen med min kæreste og vores 10 måneder datter i Aalborg. Jeg er en dynamisk og positiv person, som har brug for nogle ekstra penge.

Sofie Seheim hjælper med hundepasning i Ølstykke og omegn

Jeg er 20 år, elitesvømmer gennem 13 år. Jeg tilbyder meget aktiv, initiativrig og engageret arbejdskraft.

Tobias Sparholt hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...