Frisk kvinde på 42. Med god ordensans og respekt for mit arbejde. Rengøring i private hjem. . Har hund selv, og haft hele livet stort set. Udd. Telesystemtekniker

Jeg hedder Sidsel og er 22 år. Jeg tilbyder lektiehjælp hovedsageligt i dansk, men kan også hjælpe med det grundlæggende i andre fag, børnepasning, svømmetræning og at være aktivitetspartner. Jeg er også meget åben for at passe dyr, hjælpe med indkøb, samt at servere til arrangementer. Jeg er meget åben for at skulle bruge transport for at komme dertil, hvor du har brug for min hjælp!

Personligt er jeg en imødekommende, glad og smilende kvinde, som gerne vil hjælpe med at gøre din/jeres hverdag lettere. Jeg er fleksibel og stabil, samt engageret i det jeg laver. Derudover er jeg lærenem, pligtopfyldende og samarbejdsvillig, hvilket medfører, at jeg er fokuseret og giver den en ”skalle”, når jeg udfører opgaver.

Er god til at passe dyr og børn. Har haft både katte og hunde det meste af mit liv. Og har haft hest i mange år. Passer mange børn i forskellig aldre. Jeg er god til at holde overblik og forholde mig roligt i stressede situtationen. Og er altid venlig, posetiv og smilende. Er meget hårdtarbejdende og har masser gå påmod

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små!

Jeg er møde stabil, udadvendt, altid glad og smilende. Jeg har gjord rent i private hjem i en del år. Har gjort rent og været tjener på hotel i 4 år.

Jeg er en glad og smilende pige, der er åben for nye udfordringer. Jeg er meget aktiv og glad for fysisk arbejde. Jeg har tidligere været ansat som pædagogmedhjælper. Jeg er glad for dyr.

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod

Almen havearbejde, rengøring , male hegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Hej, jeg studerer til Finansøkonom til daglig, dog har jeg en masse fritid, da jeg kun har undervisning 2-3 dage om ugen. Derfor tilbyder jeg mig selv til diverse opgaver, f.eks. rengøring, børnepasning osv. Jeg er en stille og rolig ung gut på snart 21, som er nem at omgås.

Jeg en ambitiøs, udadvendt og glad pige på 20 år, der kan arbejde selvstændigt. I sommeren 2017 færdiggjorde jeg min STX uddannelse på Viby Gymnasium, og er nu i gang med mit andet sabbatår. De sidste 19 måneder har jeg arbejdet fuldtid som Au Pair i Minnesota, USA. Jeg har været på arbejdsmarkedet, siden jeg var 13 år gammel, derfor kender jeg til det ansvar, som følger med til at have et arbejde.

Har været i lære som tømrer i lidt over et år. Da det er min far der ejer firmaet jeg er i har jeg også haft noget over arbejde hvor jeg skulle gøre rent eller køre ud med affald. Kan også tegne i programmet sketch-up

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Til dag arbejder jeg med rengøring. Jeg er uddannet pædagog samt social og sundhedsassistent. Er en glad kvinde med begge ben på jorden, som er loyal. Ser frem til at møde jer, så vi kan se, hvem hinanden er.

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Hej:) Mit navn er Julia og jeg er 23 år gammel. Jeg kommer fra Ukraine. Jeg er dyrlæge og nu lærer jeg dansk på sprogskole fra mandag til onsdag. Efter kl 13 er jeg fri, og af den grund leder jeg efter et job. Jeg kan tilbyde overfladerengøring, redning af senge, rengøring af køleskab, møbler, ovn, vægge; vinduespudsning.

Jeg kan lidt af hvert. Jeg er et positivt og ambitiøst individ, der bare venter på at blive sat igang. Jeg er god med dyr og børn og har erfaring med at gøre rent på fabrikker og ikke mindst derhjemme. Jeg er god til diverse udendørs- og indendørs aktiviteter og har selv hund og kat.

Jeg er udlært webintegrator i at sætte hjemmesider op og køre samt at kode dem i følgene sprog: HTML, CSS, PHP, JAVASCRIPT, AJAX, jQuery, Flash, Photoshop (til håndtering af billeder) Derudover kan jeg også løfte store ting hvis mangles (til flytning), eller sætte TV op, da jeg er meget IT-Erfaren. Er god til klargøring af haver og udendørs med hensyn til hus og have.

Jeg er kvinde på 59 år - er uddannet revisor. Mine interesser er hunde, som jeg gerne passer i ferier mv.. Jeg har været frivillig i Huset (Herning), hvor jeg flere gange om ugen har lavet mad til 12-20 personer. Jeg har kørekort og bil. Jeg kan passe børn og evt. være reserve bedste.

Ingen profilbeskrivelse...

Tidligere har jeg gjort rent på Lykkegaardskolen i 2 år før jeg tog på efterskole, under det har jeg også været barnepige og sunget i kirkekor i 2013-15, jeg gik på Mariager Efterskole og Akademi fra 2016-2018, hvor jeg bl.a afsluttede 9 klasses eksamen. Ellers har jeg arbejdet på Burger King i 2018. Nu er jeg snart færdig med mit første år på Munkensdam Gymnasium, hvor jeg går på musik/engelsk linjen.

Hej jeg hedder Annika, jeg er 20 år gammel og har afsluttet gymnasiet.

Elektrikerlærling, trække kabler, opsætning af kabelkanal, skifte stikkontakter osv. Nedtagning/opsætning af diverse ting Havearbejde Pasning af dyr

Mit navn er Mohammed Materieh. Jeg er en glad og aktiv dreng på 22 år. I min fritid dyrker jeg sport, og bruger det meste af min tid med familien. Jeg brænder for at komme til at arbejde inden for tømmerfaget. Jeg er møder altid til tiden og har hænderne skruet rigtigt på, samt jeg giver mig altid fuldt ud, uanset hvilken opgave. Jeg optræder altid positiv og imødekommende. Jeg har kørekort og egen bil, så det gør det meget nemmere at komme rundt til de forskellige opgaver, jeg bliver sendt ud til. Jeg har siden min barndom, altid elsket at samle og skille ting ad. Derfor fik jeg en stor interesse inden for tømmerfaget. Det har gjort at jeg er en stræber blandt mine klassekammerater i timerne.

jeg elsker dyr, børn og matematik, jeg har prøvet at vaske og pudse vinduer mange gange, og jeg vil gerne hjælpe andre med opgaver som fx lektiehjælp eller hunde pasning. jeg har et godt øje for sammensætning af farver og planter

BSc biokemi og bioteknologi - Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Ghana. MOOC Mooc styring af kunstkulturer i overgang - Goethe Institut eV, Germany

Jeg har altid hjulpet mine forældre med alt fra rengøring derhjemme til pasning af mine yngre brødre, dertil er jeg en udadvendt ung pige der søger et fritidsjob.

Indretning arkitekt.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har mange års erfaring med rengøring både privat og erhvervs rengøring. Jeg er 45 år.

Jeg er 40 år og pædagog. Jeg tilbyde hjælp efter aftale. Jeg er venlig og udadvendt samt fleksibel og respektfuld overfor arbejdsopgaver i private hjem. Jeg kan tilbyde hjælp til børnepasning samt de dagliglige huspligter eller dyrpasning, jeg holder meget af dyr. Jeg kan også en del med Pc'en og mobil, primært smartphone.Jeg har boet 1 1/2 år i England og bruger det engelske sprog i arbejdet også.

Anmeldelse:

Jeg er 29 år gammel. Frisk og glad, og elsker at gøre rent mm. Har stor erfaring med service opgaver. Jeg er grundig og omhyggelig med rengøring, og til at stole på. Jeg er også god til at hjælpe i haven, servere, passe børn og skrive korrespondance til offentlige myndigheder, hvis du har brug for det! Kontakt mig hvis jeg skal hjælpe dig.

I am 51 y.o. Live in Hundested I have experience with cleaning servis and care for people with disabilities (15 years)

jeg er lidt af en handy mand der altid sætter sig godt ind i en opgave inden jeg begynder på den, jeg arbejder til hverdag på en tømmerhandel

Hej jeg er en dreng på 13 år og jeg vil gerne selv prøve at skaffe mine egne komme penge. Så jeg kan lære at være mere modne og fordi jeg ikke selv får lomme penge af mine forældre og det gør mine venner og derfor vil jeg selv skaffe dem. Så elsker jeg at arbejde

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Mira, 21 år til april, glad, ansvarsbevidst og fleksibel og frisk på at kaste mig ud i det meste, hvad end det omhandler børnepasning, vedligeholdelse af hjemmet, servering til festlige begivenheder, flyttehjælp etc.

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...