Har I brug for en hjælpende hånd, så er vi mere end parate. Vi er to kreative, ærlige og rolige mennesker, som gerne vil give en hjælpende hånd i dagligdagen. Vi er et ægtepar, med egne børn. Så vi er helt klar på de udfordringer at det giver, at få en dagligdag til at køre. Vi kan løse mange opgaver- blot giv os et kald. Så vil vi finde en løsning, som passer til jer.

Jeg er en ung pige på 24 år som har en dejlig søn på 1 år. Jeg kan tilbyde et rent hjem. Min mand kan selvfølgelig alt muligt, så det er lidt forskelligt. Vi kan tilbyde alt fra børnepasning, rengøring til alt mulig mand. Min mand har arbejdet som vagt på et hotel i Tunesien i mange år, så det kan han også sagtens. Min mand er også gulvsliber :)

- IT - alt fra telefon, tablet, computer, . (Generelt teknik) - Træningsvedledning til børn og unge.

Kan hjælpe med det meste almindellige handymand arbejde. Kan lave diverse trækonstruktioner og mindre tingeltangel. Hvis der er en manual, så kan jeg godt samle alt fra et underskab ved håndvasken til en garageport. Hvor der er et problem, er der en løsning 👍🏻 Mindre el tilslutninger smider jeg mig også gerne ud i.

...

Jeg er en ung kvinde på 26 år der kan lidt af hvert. Jeg har haft min del af udfordringer gennem mit liv, så jeg har lært at lave en hel del forskellige ting. på nuværende tidspunkt går jeg hjemme på grund af de psykiske følger af en bil ulykke, og har derfor tid til at hjælpe andre med små opgaver

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg hedder Karoline og er 19 år gammel. Til dagligt studerer jeg Entrepreneurship og design på Københavns Erhvervsakademi. Jeg er fleksibel, pratisk anlagt, udadvendt og lærernem pige, som ikke er bleg for at lære nye mennesker at kende!

Uddannet som entreprenør-maskin mekaniker. Igangværende maskinmester uddannelse.

Ingen profilbeskrivelse...

IT mand i det dag lige kan finde ud af stort set alt på den konto Jeg har lavet stort set alt på i standsætningen af mit hus. Har arbejdet med møbler.

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-)

Velkommen til Lund HS Velkommen... Som du sikkert allerede ved så er der megen forskel på priserne nå man skal have en professionel håndværker til at ordne sin lejlighed, villa, have mm. Mine priser ligger helt sikkert i den billige ende af skalaen. jeg har besluttet mig for at vi vil være konkurrencedygtige samtidig med at jeg vil levere et flot og veludført stykke arbejde hver gang. Søger du en billig og dygtig håndværker så er det mig du skal vælge. Vælg en billig håndværker, vælg mig.... Med Venlig Hilsen Michael Lund

Mand 62 år gift 4 børn . 4 børnebørn. Bor i hus i brønshøj med stor have. Pensioneret postbud vant til at omgås mange mennesker, smilene og venlig. God fysik vant til at tage fat. Har bil og trailer.

Hej. Kom gerne med forespørgsler på konkrete opgaver, med sted, hvad opgaven går ud på, og hvad for noget værktøj jeg skal medbringe, da jeg ikke tager det hele med hver gang :-) Jeg kan selv medbringe plæneklipper, hækkeklipper, brændeflækker, motorsav, buskrydder til græs og ukrudt, stiksav, trailer og/eller slagboremaskine, mm. Men skriv hvad jeg skal medbringe, da jeg ikke har det hele med hver gang :-) Mvh Flemming

Jeg er en pige på 23 år, som bor i egen lejlighed i Nørresundby Jeg er smilende, glad og udadvent som person. Jeg har overblik, ordenssans og er god til at tage initiativ. Jeg tilbyder hjælp til servering samt oprydning og lettere anretninger, så står du og skal holde fest og helst bare vil slippe for at skulle i køkkenet og lave noget som helst, så skriv endelig en besked.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Snedkerlærling

Sød og smilede, hårdtarbejdende. Kan lide at lære nyt og er lærenem. Kan fint arbejde selvstændigt og også samarbejde om en opgave. Har både ren straffe- og børneattest samt kan lide de fleste dyr!

Anmeldelse:

38 år og har masser af erfaring med havearbejde. Jeg bor i Vestbjerg og arbejder i Aalborg, så jeg kan hjælpe flere steder. Er uddannet skolelærer og kan undervise i matematik, naturfag (fysik, kemi, biologi og geografi) IT og historie.

Har du brug for hjælp i forbindelse med afklaring eller forberedende screening og udredning ved diagnosticering af ADHD? Hjælp til strukturering af dagligdagen eller coaching i familien?

Jeg er en udadvendt kvinde på 22 år som snart er færdig som social og sundhedsassistent og leder efter et job ved siden af som kan give lidt ekstra. Jeg har arbejdet i børnehave og på plejehjem og har derudover snart 2 uddannelser, men er klar på at give en hånd med, med det meste (det behøver ikke at ligne mit job) Så har du brug for hjælp så sig endelig til.

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Mit navn er Marie-Louise og jeg er 17 år og bor i Frederikshavn. Til daglig går jeg på Frederikshavn Gymnasium i 2.g og arbejder i biografen. Jeg er meget frisk, udadvendt, pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Og så tager jeg hver en udfordring med et smil på læben :-)

Mor til datter på 5 år. Læser til sygeplejerske.

Jeg er en 30 årig mand, på førtidspension Jeg har selv 3 børn, 2 piger og en dreng - Jeg søger en travl familie som har svært ved at få tingene til at hænge sammen pga. arbejde, børn og fritid.. Min tanke er, jeg kan aflaste en travl familie, hjælpe til med rengøring, alle daglige gøre mål i hjemmet, samt være der for børnene . mm. Et værelse er dog mit eneste krav

Hej jeg er en type som er god med hænderne og som kan finde ud af mit hånd arbejde Jeg vil rigtigt gerne hjælpe med nogen ting hvis det er

Jeg er god til rengøring, børne pasning. Er ordens menneske loyal og stille roligt. Afholder mine aftaler og er pligtopfyldende.

Jeg er en frisk ung udadvendt mand på 18 år, som har sin daglige gang på Viborg Katedralskole, hvor jeg er på første år. Dertil bor jeg på det tilknyttede kollegium, hvor jeg engagere mig i det sociale liv omkring det. Jeg tilbyder lidt en all-around hjælp, da jeg egentlig godt kunne bruge lidt ekstra lommepenge.

Hej jeg hedder Annika, jeg er 20 år gammel og har afsluttet gymnasiet.

Jeg tilbyder hundepasning hvis du skal på ferie eller lignende . Har selv en cavalier king charles tæve på 3 år. Jeg går mindst 1 lang tur om dagen (skov, mose el. Strand ) plus de små ture udover

Jeg er kvinde på 59 år - er uddannet revisor. Mine interesser er hunde, som jeg gerne passer i ferier mv.. Jeg har været frivillig i Huset (Herning), hvor jeg flere gange om ugen har lavet mad til 12-20 personer. Jeg har kørekort og bil. Jeg kan passe børn og evt. være reserve bedste.

*INAKTIV* Jeg er 21 år gammel. Jeg læser jura på Københavns Universitet. Jeg har taget en IB - international baccalaureate. Jeg har taget engelsk litteratur, dansk, matematik og business and management på højeste niveau og kan hjælpe i alle disse fag. Jeg taler flydende og korrekt dansk og engelsk. Jeg er født og opvokset i Danmark, men har taget min ungdomsuddannelse på engelsk.

Jeg er en 17 årig aktiv pige som elsker at gøre en forskel for andre mennesker, samt skabe eventyr i børns hverdag.

Jeg hedder Rikke, og jeg er 21 år. Jeg søger noget at lave ved siden af mit HF studie, og dette lyder jo meget godt. Jeg er en sød, smilende og flittig pige.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er en frisk kvinde på 24 år, jeg bor i egen lejlighed i København, og kunne godt bruge lidt flere penge til fritid og ferier. Jeg er vant til at passe hunde, andre dyr, børn, gøre rent, rydde sne, og serverer indimellem også til konfirmationer og større fødselsdage. Jeg er ikke sart - og giver gerne en hjælpende hånd udover ovenstående opgaver.

Jeg er en glad ung kvinde der leder efter et deltidsjob. Jeg læser på Aalborg universitet. Jeg vil derfor gerne havde et deltidsjob. For mig er det at stille til aftalte tidspunkter er en selvfølge. Jeg er altid glad og oplagt og giver gerne en hånd med.

Servering / rengøring / transport.