Servering / rengøring / transport.

Jeg er en frisk ung pige på 22 år. Jeg vil gerne hjælpe med forskellige ting i hjemmet som i ikke selv har tid til i hverdagen.

My name is Magda, I am a student at VIA University College. I love meeting new people and I am very good with kids. I have been a babysitter for over 3 years, additionally I used to take care of my baby niece since she was born. I would prefer to work during evenings and on weekends. I hope to find a job and I look forward to hear from you. Magda

I am a 25 year old man from Tanzania who have been here in Denmark for 9 months. I live with my son and my girlfriend. Since I have not started school yet I want to help my girlfriend just to try us economy since she did not earn enough for family of 3, which I am seeking work right now, and it can be anything, cleaning or caring for children / dogs because I am strong, I can also help with heavy stuff and it could be moving furniture or boxes ... sincerely hope you can use me.

Anmeldelse:

Jeg er en frisk ung mand på 24, jeg arbejder inden for land og skovbrug, og har derfor erfaring og redskaber til de fleste opgaver. Jeg har også interesse i andre håndværker opgaver som fx tømrer arbejde.

Jeg tilbyder min hjælp for at løse alle slags opgaver i og omkring huset samt i haven.

Hej jeg hedder Emilie og er 18 år. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og gøre deres arbejde lettere. Jeg er meget ansvarlig og sætter mig 110% ind i de ting jeg laver, og selvfølgelig gør jeg det altid så godt jeg kan. Hvis der er brug for flere hænder, har jeg et par veninder som jeg altid har arbejdet godt sammen med, og de er lige så seriøse og ansvarlige som jeg.

Mit navn er Laura Banke Poulsen og jeg er 21 år. Jeg er opvokset i Svendborg med min familie som består af mor, far og tvillingesøster. Jeg er nu i gang med mit andet sabbat år, jeg blev student fra FLOW i år 2016. I mine sabbat år har jeg først arbejdet i ca. et halvt år for at tjene penge til at rejse, nu bor jeg i København og arbejder i en børnehave.

Jeg er en ung pige på 21 år, som lige er blevet student og bor i Vordingborg. Jeg har kørekort og bil. Jeg skal studere videre til sygeplejerske om et år. Jeg kan hjælpe med alt fra rengøring til havearbejde og pasning af børn.

Jeg er en kvinde på 27 år med masser af erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet i institution i over 4 år, arbejdet som handikaphjælper for en 3 årig pige og derudover passet børn i min fritid. Jeg har også før arbejdet med privat rengøring, serveret til selskaber og hjulpet med lektier. Jeg er pålidelig, møde stabil og ellers ganske sød og rar.

Jeg er 24år og pædagogstuderende på 3.semester.

Er gør det selv mand til fingerspidserne og har prøvet de fleste opgaver.

Jeg er uddannet lærer i historik fra Ungarn. I øjeblikket går jeg på seminarium (UCSyd - Haderslev), jeg læser til pædagog. Jeg studerer engelsk og dansk, og jeg taler også tysk. Jeg søger en job, jeg vil gerne arbejde, fordi jeg kan ikke få SU (for. eks. rengøring, vaske tøj, vaske op, arbejde i haven... :).

Jeg er engageret, spontan, initiativrig og mødestabil. Jeg er i stand til at bevare humør samt overblikket i pressede situationer. Jeg har Handel- & kontoruddannelse, men har arbejdet som stuepige i udlandet og har passet børn i mange år.

Jeg er en ung pige på snart 15 år der tilbyder hjælp til børne-og dyrepasning og andre småopgaver.

jeg hedder Sophus Hansen. jeg tilbyder en hjælpende hånd, mod betaling da jeg har stramt brug for penge

Jeg er en ung mand, der fjoller sig lidt igennem livet. Jeg tilbyder alle former for praksis hjælp og hvad man nu har behov for, og jeg synes selv, jeg er anstændig til ting. Men det synes alle nok, de er.

Jeg vil gerne lufte din hunde

jeg har erfarring inde for de forskellige ting. har været rundt om alle tingene både som arbejde og i fritid.

Jeg tilbyder pålidelig og kærlig pasning af din hund eller kat. Jeg elsker begge men kan desværre ikke selv have dyr, hvor jeg bor. Derfor vil det være en stor glæde at tage mig kærligt og ansvarligt af jeres hund/kat, enten hvis I skal på ferie eller blot har brug for hjælp ind i mellem. Daglige updates & fotos hvis I er bortrejst.

Rengoring

Altmulig mand. Ord som jeg kan genkende mig selv ved

Er uddannet industrioperatør og har arbejdet som maler og entreprenør. Arbejder nu som støttekontakt person for unge mennesker.

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave Udannelse baggrund er tømre

Jeg er en ung, glad og frisk pige på 19 år, som skal starte i 3.g på Christianshavns Gymnasium. Jeg elsker børn og dyr - og rengøring har jeg skam heller ikke noget imod. Jeg er meget ansvarsbevidst, og bor selv i lejlighed Jeg er et meget positivt menneske, som har lyst til at komme ud og bruge mine kvaliteter. Jeg savner et fritidsjob efter skole, og er meget klar på at komme i gang!

Jeg er tidligere husmor, med mange talenter inden for forskellige opgaver. Har erfaring i servering, stå i bar,enkel madlavning, passe børn, hus og have.Gør rent, giver velvære massage.

Jeg er en ung mand på 36 år og har brug for at tjene lidt penge til at forsøde tilværelsen med. Jeg er god til havearbejde-maling-madlavning-rengøring-reparer pc,er- mm.

Uddannet folkeskolelærer med 15 års undervisningserfaring tilbyder lektiehjælp, portugisisk undervisning, klaverundervisning. Jeg tilbyder desuden at hjælpe med rengøring, Handicaphjælper m.m.

Jeg er en ung mand på 24, studerer Cand.merc.jur ved CBS og arbejde for staten på deltid. Jeg tilbyder juridisk rådgivning inden for mit fag, erhvervs - og forbrugerjura, samt hjælp i de angivne kategorier.

Jeg kan tilbyde lektiehjælp på alle folkeskolens klassetrin i fagene dansk, engelsk, og matematik. Jeg tror på, at både personlig og faglig selvtillid er afgørende for, om eleven kan udvikle sig i et fag. Samtidig er jeg er overbevist om, at eleven altid kan mere, end han/hun selv tror. Jeg tør stille krav til mine elever, da hårdt arbejde er nøglen til succesoplevelser.

Jeg er en frisk pige på 19 år som tilbyder rengøringshjælp. Jeg er meget ansvarsfuld og har haft flere rengøringsjob ved både virksomheder og familier. Jeg går i 2.g på Paderup Gymnasium og bor alene i en ungdomsbolig i Centrum i Randers. Det vil så også sige at jeg er meget fleksibel. Jeg har som regel fri fra skole 15:30, men er fleksibel der og også i weekenden.

Pædagogmedhjælper, Husmor.

Jeg er 22 og bor i lyngby med min kanin som går frit rundt. Jeg har tidligere passet to piger på 3 og 7 år i et år. Dem var jeg meget glad for. Jeg er glad for at rydde op. Jeg håber at høre fra jer.

My education is mainly artistic and specifically of Theater. I have been studying theater for 9 years. At the moment I study at The Commedia School in Copenhagen. I offer help with any issue but I can be particularly helpfull with any matter that is related with human interaction: Child care, pets walk, handicap help. old people care, spanish language, performance shows, translation (oral or writ

Jeg er flittig, og ikke nervøs for at tage fat. Jeg er et ordensmenneske, og udføre derfor mit arbejde i frisk tempo, men med perfektion til det yderste. Jeg er også stabil, samt smilende og udadvendt.

Imødekommende, venlig, smilende, nem at snakke med og til at stole på.

Matematik A og fysik A

Grunden til at jeg mener, at jeg er den perfekte kandidat er, at jeg som individ er perfektionistisk anlagt, hvad angår mit arbejde. Det er også heri min servicemindedhed skinner igennem. Kunden skal ALTID få en god oplevelse hos mig. Det hjælper især, at jeg altid er smilende, en humørbombe og er ikke tilfreds, før mit arbejde er udført til perfektion. Jeg vil til hver en tid gøre mig umage med mit arbejde, end at hoppe der hvor gærdet er lavest.

I looking for a job for the weekend and afternoon, because I working in other days. I can’t speak danish(just basic words). I’m 22 y old.I have a car. I can help you with cleaning your house, garden,walking with your dog(I have german shepherd and I don’t afraid big dogs) and with other works in your house :)

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...