Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Mohammad Saleh hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kaj Madsen hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Mand 62 år gift 4 børn . 4 børnebørn. Bor i hus i brønshøj med stor have. Pensioneret postbud vant til at omgås mange mennesker, smilene og venlig. God fysik vant til at tage fat. Har bil og trailer.

Mulle Olsen hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Henrik Hertz hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mariano Blanco hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I min familie har vi altid haft hund og for det meste tre ad gangen (ud over får, høns, gæs og katte). Jeg elsker at være omkring dyr og har en god fornemmelse for deres signaler og behov. Jeg er fast passer af min søsters hund, når hun er på rejse. En blanding mellem collie, husky og schæfer, og er vandt til hunde, som kræver lange ture og masser af leg og kæl.

Jeg kan godt lide at tage fat og få noget for hånden. Jeg er nyder at hjlælpe og løfte en stemning. Jeg har en bachelorgrad i psykologi og er på udkig efter praktisk arbejde, hvor man i højere grad skal bruge sine hænder, hvilket jeg holder meget af. Jeg har altid hjertet med i mit arbejde og er grundig, samvittighedsfuld og detaljeorienteret.

Khalil Abou Hichme hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Louis Johns hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

- under uddannelse som elektriker - flere års erfaring som arbejdsmand - kørekort -eget udstyr - arbejds erfaring inden transport og flytte branchen - nedriver erfaring