Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Mohammad Saleh hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Amira Wæver hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg er frisk udadvendt og i godt humør . Jeg er mødestabil har stort overblik og kan holde mange bolde i luften . Har god sans for orden og udfylder altid mine opgaver som aftalt .

Rasmus Lorentsen hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Alt personlig rengøring i villaer lejligheder osv. Pris 125 kr i timen Har gjordt rent hos familier før . Og har været glad for disse jobs Jeg er grundig og pligtopfyldende.

Alexander Keblow Kofoed hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Stærk som en hest, godt humør, hårdtarbejdende. Jeg er pligtopfyldende og gør en dyd ud af at lave arbejdet ordentligt :). Og så er jeg lærenem. Og høj, hvis der er en høj hæk som skal klippes.

Dennis Leander hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg arbejder til daglig med el, da jeg er i gang med uddannelsen som elektriker. Jeg har 1,5 år tilbage af min uddannelse. Jeg laver alt fra store til små opgaver.

Tenna Frausing hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Marek Sroczyński hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg udfører elektriske installationer på festivaler, men jeg kan let håndtere elektriske opgaver derhjemme, såsom at hænge en lampe eller etablere kontakt Jeg har et certifikat E1 og D1

Cecilie Frandsen hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Er opvokset på en bondegård på Møn med stor have, hvor jeg og mine søskende altid har hjulpet til. Har erfaring med beskæring af buske og træer, beskæring, luning, plantning, græsslåning etc.

Rasmus Groth hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg hedder Rasmus og er far til to piger på 12 og 5 år. Tirsdag eftermiddag holder vi lektiecafe hjemme hos os, og jeres børn er meget velkommen.

Irina Tcyganok hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Indretning arkitekt.

Fede Darraidou hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Pia Chanette Jensen hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...