Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Mohammad Saleh hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mohammed Fatah hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Tømrer med hænderne godt skruet på. Udover mit fag, træ, kan jeg også godt løse mindre, lette murer opgaver.

Nicolas Petersen hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Jeg er en dreng på 18 år, bliver 19 til april. Lige pt arbejder jeg fuldtid som nedriver, og skal starte uddannelse slut 2019:) Så tilbyder min hjælp for at komme mere ud, samt tjene lidt ekstra:).

Karoline Mathilde Olesen hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Jeg er en ung pige, som er frisk på at hjælpe til, der hvor der skal hjælpes. Jeg kan både lave noget rengøring, hjælpe med børnepasning, lektiehjælp og meget mere.

Keila Sif Johnstrøm hjælper med hundepasning i Glostrup og omegn

Jeg er glad, udadvendt og arbejdsom. Jeg lægger stor vægt på, at de samarbejder jeg indgår i altid skal være en god oplevelse. Jeg er vellidt blandt kolleger, og har erfaringer indenfor mange forskellige arbejdsområder.

I love dogs! In my house we used to have a dog-sitter, so when people went on vacation, or if they had a problem and had to be away for a while, we took care of their best friend in our house.

I am a dynamic and orderly 27 year old girl. I like to be on the move, but also pay close attention to detail, really like to make order and cleaning, I am a fan of the Marie Kondo method. I am respectful and I have a smiling personality.