Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Mohammad Saleh hjælper med hundepasning i Holte og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Holte og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i Holte og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Holte og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ditte v hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Jeg er 22 og bor i lyngby med min kanin som går frit rundt. Jeg har tidligere passet to piger på 3 og 7 år i et år. Dem var jeg meget glad for. Jeg er glad for at rydde op. Jeg håber at høre fra jer.

Farhad Yousofi hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Mathias Christiansen hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Kan klare det meste Alt fra hundepasning Til at flytte ting I haven Regerøring

H Hansen hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lars Pilegård hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Erfaren handyman, især med havearbejde.

Benjamin Krautwald hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Havearbejde, malerarbejde, flyttearbejde, rengøring, pasning af kæledyr, arbejde indenfor unge mennesker/børn. Jeg gøre mit bedste for at kunde er tilfreds.

Catharina Elizabeth Gjerde hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Jeg er en 18 år gammel tysk og norsk pike, som snakker norsk, tysk og engelsk flytende. Jeg har hjulpet andre elever med tysk i min fri tid. Jeg ble nå I Mai ferdig med gymnasiet på Copenhagen International School.

Sophie Doyle hjælper med hundepasning i Holte og omegn

hej jeg har altid været glad for hunde og elsket at gå tur med mine venners hunde :) jeg har passet børn nogen gange og har også passet mine søskende.

Helene Gerlach Hansen hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ane Boa hjælper med hundepasning i Holte og omegn

Uddannet arkitekt fra kunstakademiets arkitektskole i 2007 Uddannet social- og sundhedsassistent i Købehavn i 1994 Født 1971 Selvstændig arkitekt siden 2007