Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

I am a pet lover. I have had pets at home all my life. Experience with big dogs.

I have experience in the cleaning industry. I have worked cleaning private houses, windows and also in hotels. I love animals so if you need help taking care your pet, I would love to help. I have also worked as a painter, painting some appartments and furnitures.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian Christiansen hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Smilende og serviceminded (tidligere) tjener. Teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Jamie Jønsen hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Har haft en del små jobs med rengøring af køkkener, lejligheder, forretning. Det samme med havearbejde, fjerne ukrudt, slå græs. Jeg er perfektionist og stopper ikke får jeg selv er tilfreds med det.

Er vokset op med hund, og har derfra erfaring med hundeluftning, træning og andet.

Ingen profilbeskrivelse...

Mikkel Bundgaard hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Hej :)) Mit navn er Mikkel Jeg kommer fra Århus, og jeg er 21. Jeg spiller basketball og skriver musik til hverdag. Jeg er hjælpsom, åben og snaksaglig. Jeg er også meget forstående, og jeg er god til at lytte og handle.

Eduardo Ferreyra hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

I have very good reviews in my jobs. My customers were very happy with my help and comfortable. I am very responsible and hard-working person. I like and enjoy helpling in everything that you need.

Guadalupe Jauregui hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolaj Rasmussen hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Millet Sørensen hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Rengøring, vaske tøj, passe kæledyr, har arbejdet med detailhandel, koncerter som bartender, stagehand, garderobepige.studere musikvidenskab og biologi på Københavns universitet.

Rajyalakshmi hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Jeg er enIndisk Kvinde,bor sammen med min mand og 2børn. Jeg er Interessere at lave nogle deltid arbejde i Danmark. Jeg kan godt tale og skrive Dansk.Jeg er ansvarlig, selvstændig.

Sofie Hansen hjælper med hundepasning i Kastrup og omegn

Jeg heder Sofie og er 14,5 år. Jeg er ansvarsfuld og arbejds-villig. Jeg er klar på opgaver der drejer sig om hundespasning og dyrepasning, børnepasning eller lektiehjælp.