Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i København N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i København N og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i København N og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i København N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammad Saleh hjælper med hundepasning i København N og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i København N og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i København N og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i København N og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i København N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sofie Gyrd-Hansen hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg er enormt engageret og sørger for at mit arbejde bliver gjort omhyggeligt og færdigt. Jeg har et godt øje på detaljer og er ikke bange for at tage fat.

Yuri Schuwendt hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg er et meget roligt menneske, med en god tålmodighed. Jeg går op i at holde en god service, hvor begge parter er tilfredse. Åbenhed er vigtig for mig, at man giver klar besked, og får et klart svar.

Kristina olsen hjælper med hundepasning i København N og omegn

Uddannet socialrådgiver, psykolog, frisør. Arbejdet som frivillig i dyrenes beskyttelse, frivillig på diverse festivaller, arbejdet som tjener, bartender, stagemanager,

Nick Randall Hansen hjælper med hundepasning i København N og omegn

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm

Signe Sofie Jørgensen hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg er engageret, selvstændig og ambitiøs. Derudover er jeg positiv og samarbejdende. Jeg kommer til tiden og er stabil. Jeg vil altid gerne gøre mit bedste.

Albert Thomsen hjælper med hundepasning i København N og omegn

Snedkerlærling

Helle Brynningsen hjælper med hundepasning i København N og omegn

Pligtfyldende, grundig, selvstændig, men fungerer også godt i teams, glad og smilende, udadvendt jyde. Jeg søger for at møde til tiden og overholder aftaler.

Carl Otto Linde hjælper med hundepasning i København N og omegn

Jeg giver en hjælpende hånd til det praktiske om det er have arbejde, kasser der skal flyttes, hund der skal gås tur med så kan jeg fikse det. Jeg gør det med god energi og vil meget gerne hjælpe dig.