Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

I am a pet lover. I have had pets at home all my life. Experience with big dogs.

I have experience in the cleaning industry. I have worked cleaning private houses, windows and also in hotels. I love animals so if you need help taking care your pet, I would love to help. I have also worked as a painter, painting some appartments and furnitures.

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i København NV og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i København NV og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i København NV og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i København NV og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Groth hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg hedder Rasmus og er far til to piger på 12 og 5 år. Tirsdag eftermiddag holder vi lektiecafe hjemme hos os, og jeres børn er meget velkommen.

Fede Darraidou hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tenna Frausing hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Dennis Leander hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg arbejder til daglig med el, da jeg er i gang med uddannelsen som elektriker. Jeg har 1,5 år tilbage af min uddannelse. Jeg laver alt fra store til små opgaver.

Pia Chanette Jensen hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tobias Sparholt hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Louis Johns hjælper med hundepasning i København NV og omegn

- under uddannelse som elektriker - flere års erfaring som arbejdsmand - kørekort -eget udstyr - arbejds erfaring inden transport og flytte branchen - nedriver erfaring

Mads B hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Tømrerlærling Kropsterapeut v. Totum Mange års erfaringer som selvstændig i event-branchen hvor jeg har opsat konstruktioner. Har istandsat egen lejelighed og sommerhus.

Cecilie Frandsen hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Er opvokset på en bondegård på Møn med stor have, hvor jeg og mine søskende altid har hjulpet til. Har erfaring med beskæring af buske og træer, beskæring, luning, plantning, græsslåning etc.

Marie Møller hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg er en frisk og udadvendt studerende, der søger ad-hoc opgaver - fx serving eller lign. ved lejligheder Vi vil i fællesskab aftale en passende timeløn!

Danijela Obretkovic hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emilie Aaløse hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Kreativ ung pige under uddannelse til Indretningsarkitekt. Arbejder til daglig i modebranchen :-) Tager i mod små og store opgaver vedrørende indretning eller ideer til andre kreative løsninger.