Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

I am a pet lover. I have had pets at home all my life. Experience with big dogs.

I have experience in the cleaning industry. I have worked cleaning private houses, windows and also in hotels. I love animals so if you need help taking care your pet, I would love to help. I have also worked as a painter, painting some appartments and furnitures.

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Karoline Bøegh hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Isabella Best hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er sød, venlig, og imødekommende. Er meget fleksibel og klar på opgaver. Vant til at arbejde selvstændigt. Har både være barnepige for spædbørn og op til 8 årsalderen. Har passet dyr også.

Juan Jose Lopez hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

My name Is Juan Jose Lopez. I am from Argentina and i am living in Denmark with a working holidays visa. I am a hardworking person, responsible and can learn fast.

Marie Møller hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er en frisk og udadvendt studerende, der søger ad-hoc opgaver - fx serving eller lign. ved lejligheder Vi vil i fællesskab aftale en passende timeløn!

Gizem Evcil hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Julie Nystrup hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er møbelsnedkerlærling på sidste år. Jeg har hænderne godt skruet på og er ikke ked af at tage fat. Jeg er meget ordentlig og kan godt lide praktiske opgaver i huset, såvel som rengøring og havearbejde.

Signe Sofie Jørgensen hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er engageret, selvstændig og ambitiøs. Derudover er jeg positiv og samarbejdende. Jeg kommer til tiden og er stabil. Jeg vil altid gerne gøre mit bedste.

Nick Randall Hansen hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm