Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i København S og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

I am a pet lover. I have had pets at home all my life. Experience with big dogs.

I have experience in the cleaning industry. I have worked cleaning private houses, windows and also in hotels. I love animals so if you need help taking care your pet, I would love to help. I have also worked as a painter, painting some appartments and furnitures.

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i København S og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Defrim Ja hjælper med hundepasning i København S og omegn

Hej :) Hvis du søger hjælp til hus/haven/hjemmet/bil mm. så skriv med glæde. jeg er en ung mand på 29 år fra Hvidovre. Jeg har efter mit normale arbejde masser af overskud til at tjente ekstra penge og hjælpe andre. Jeg kan rigtig mange ting, så kontakt mig og jeg vil hjælpe dig . mvh Defrim

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i København S og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i København S og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i København S og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i København S og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rajyalakshmi hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg er enIndisk Kvinde,bor sammen med min mand og 2børn. Jeg er Interessere at lave nogle deltid arbejde i Danmark. Jeg kan godt tale og skrive Dansk.Jeg er ansvarlig, selvstændig.

Anmeldelse:

Millet Sørensen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Rengøring, vaske tøj, passe kæledyr, har arbejdet med detailhandel, koncerter som bartender, stagehand, garderobepige.studere musikvidenskab og biologi på Københavns universitet.

Nicolaj Rasmussen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jorunn Magnusdottir hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg vil gerne gå lange ture, med din hund. Jeg er 12 år og vil kunne passe din hund, efter skole. Jeg elsker hunde, og vil med glæde passe din hund. 😁

Julie Hjorth hjælper med hundepasning i København S og omegn

Studerende på Aarhus Universitet, beliggende i Emdrup med hundetekke. Jeg er god til dyr og koordinering, samt forfalden arbejde i have. Derudover har jeg kørekort, er god til børn og mestrer et godt overblik og er meget ansvarsfuld.

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Bjarne Lind hjælper med hundepasning i København S og omegn

Taler DK, GB, S, N, D, E & FR. Hjælp i form af vejedning og coaching. Korte og længere forløb. Speciale meditation og de svære samtaler. Kronisk, alvorlig eller dødelig sygdom. Optimering af talt og skrevet kommunikation. Forbedring af tekst og foto.

Jamie Jønsen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Har haft en del små jobs med rengøring af køkkener, lejligheder, forretning. Det samme med havearbejde, fjerne ukrudt, slå græs. Jeg er perfektionist og stopper ikke får jeg selv er tilfreds med det.

Julie Nystrup hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sofie Hansen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg heder Sofie og er 14,5 år. Jeg er ansvarsfuld og arbejds-villig. Jeg er klar på opgaver der drejer sig om hundespasning og dyrepasning, børnepasning eller lektiehjælp.