Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med hundepasning i København V og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i København V og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i København V og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i København V og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i København V og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Mohammad Saleh hjælper med hundepasning i København V og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i København V og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i København V og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i København V og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i København V og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i København V og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Sode hjælper med hundepasning i København V og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lupita Hansen hjælper med hundepasning i København V og omegn

Køkkenassistent, dyreplejer, oplevelse i forskellige festarrangementer.I årevis har jeg arbejdet for forskellige arbejdsagenturer-Jeg har mange års arbejdserfaring. God servicekvalitet og kontakt med kunderne.

Stephanie Raahauge Jensen hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er 25 år, uddannet pædagog og arbejder lige pt på plejehjem. Bor i Roskilde. Søger arbejde med husholdningsopgaver som rengøring, tøjvask mm. Men hvis der ønskes pasning af børn eller kæledyr kan dette også aftales nærmere.

Rikke hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er en pige, som går i 2.g. Jeg ønsker at tjene lidt ekstra ved siden af gymnasiet og er klar på at arbejde med det meste. Kontakt mig, så finder vi ud af arbejde og pris!

Tugce hjælper med hundepasning i København V og omegn

Tilbyder børnepasning - handicaphjælper Er fra Tyrkiet, 23 år gammel og er fra Roskilde. Jeg blir færdig uddanbet som social og sundhedsassistent til december.

Laurids Mino hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er 17 år, klar til arbejde. Jeg har en god erfaring i havearbejde, speciel i græsslaning. Jeg er en frisk og engageret mand og tilgængelig til vær en tid.

Nanna Mathilde Poulsen hjælper med hundepasning i København V og omegn

Jeg er meget pligtopfyldende og lærenem. Det går mig på hvis jeg ikke udfører en opgave ordentligt, så jeg stræber derfor altid efter at udføre enhver opgave jeg bliver stillet til perfektion.