Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

I am a pet lover. I have had pets at home all my life. Experience with big dogs.

I have experience in the cleaning industry. I have worked cleaning private houses, windows and also in hotels. I love animals so if you need help taking care your pet, I would love to help. I have also worked as a painter, painting some appartments and furnitures.

Anmeldelse:

Tina D hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ane Boa hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Uddannet arkitekt fra kunstakademiets arkitektskole i 2007 Uddannet social- og sundhedsassistent i Købehavn i 1994 Født 1971 Selvstændig arkitekt siden 2007

Elsker hunde og har selv en lille knægt fra Portugal

Har haft eget firma med bla rengøring servering og græsslåning. Jeg er meget grundig og går meget op i arbejdet skal være i orden . Samler kun op glade kunder

Sophie Doyle hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

hej jeg har altid været glad for hunde og elsket at gå tur med mine venners hunde :) jeg har passet børn nogen gange og har også passet mine søskende.

Anders Nielsen hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tea Maria Johansen hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er 20 år gammel, bor sammen med min kæreste. Jeg leder efter div. arbejdesopgave, da jeg lige nu hverken har et fast arbejde eller går på uddannelse. Som person er jeg meget arbejdsom, og mødestabil.

Irina Tcyganok hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Indretning arkitekt.

Satya Ordoñeez hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

I am a dynamic, organized and capable young woman. I like to meet my employer's goals, get good recommendations and keep learning! My availability is immediate and fulltieme!

Gabriela Sainz hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mathias Christiansen hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Kan klare det meste Alt fra hundepasning Til at flytte ting I haven Regerøring

H Hansen hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marek Sroczyński hjælper med hundepasning i Kongens Lyngby og omegn

Jeg udfører elektriske installationer på festivaler, men jeg kan let håndtere elektriske opgaver derhjemme, såsom at hænge en lampe eller etablere kontakt Jeg har et certifikat E1 og D1