Fede Darraidou hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marie Møller hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er en frisk og udadvendt studerende, der søger ad-hoc opgaver - fx serving eller lign. ved lejligheder Vi vil i fællesskab aftale en passende timeløn!

I have a lot experience with the care of dogs.

I am David Lastra, Argentine, 28 years old. I am very responsible and educated when it comes to working. I do my work in a responsible and fast way. I really want to work as soon as possible.

Hello, my name is Valeria, I'm from Argentina. At my house I had two beautiful dogs, I walked them, and always had a great time together! I would love to take care of your dogs/dog!

My name is Valeria, I'm from Argentina, I'm 25 years old. I'm a very responsible person, kind and proactive. I want to help people at their houses, doing cleaning, babysitting, dog care, doing gardening, and other stuff.

. I love dogs, I like to play with them, take for a walk, go to the park, throw the ball, and teach them tricks. I can also feed, bathe and groom them. And clean when they relieve themselves.

Hello there! I’m Sofi, 24 years old. I live and will study in Copenhagen. I'm looking to work to be able to support myself. If you give me a chance I will do my best to meet your expectations and demands. :)

Signe Broman hjælper med hundepasning i Rødovre og omegn

Jeg har altid hjulpet mine forældre med alt fra rengøring derhjemme til pasning af mine yngre brødre, dertil er jeg en udadvendt ung pige der søger et fritidsjob.

Rasmus Groth hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg hedder Rasmus og er far til to piger på 12 og 5 år. Tirsdag eftermiddag holder vi lektiecafe hjemme hos os, og jeres børn er meget velkommen.

Kenn Lynge hjælper med hundepasning i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

12b26 Ella hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Vi har haft hund i familien hele mit liv, og jeg helsker hunde, så det ville være en fornøjelse.

Jeg har ikke taget en erhvervsuddannelse, men da jeg er opvokset i et hjem i Jylland, med en far der kan alt, har jeg en masse praktisk erfaring i rygsækken,

Casper Holm Johansen hjælper med hundepasning i Valby og omegn

Jeg er i lære som tømrer og har været i gang i 1,5 år. Jeg er en effektiv arbejder, som gør alt for at lave et tilfredsstillende resultat. Som både kunden og jeg er tilfreds med.

Sabrin Omran hjælper med hundepasning i Valby og omegn

mit navn er Sabrin , jeg er 28 år gammel, jeg kan tilbyde jer hjælp indenfor rentgøring, vaske tøj, madlavning og meget mere, i velkommen til at kontakte mig .

Tenna Frausing hjælper med hundepasning i København Nv og omegn

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Dennis Leander hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg arbejder til daglig med el, da jeg er i gang med uddannelsen som elektriker. Jeg har 1,5 år tilbage af min uddannelse. Jeg laver alt fra store til små opgaver.

Thomas Faurby hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg er arbejdsom og har et højt serviceniveau. Jeg har stor ordenssans og er iøvrigt sød og imødekommende. Jeg er god til servering, oprydning/afrydning, rengøring og systematisering.

Har hele livet været hundeejer og er stor dyr ven.

Jeg er udadvendt, social og stabil. Er engageret, har et positivt livssyn og hviler i mig selv. Ser mig selv som en god rollemodel med en bred livserfaring.

Selina Jensen hjælper med hundepasning i København SV og omegn

Jeg er glad, smilende og positiv - og har let ved at holde overblikket i travle situationer! Jeg har erfaring med arbejde som både tjener og kok, og kan naturligvis også finde ud af at klare opvasken!

Maria Berg Mortensen hjælper med hundepasning i Rødovre og omegn

Jeg er 25 år og uddannet indenfor ernæring. Jeg har masser erfaring med madlavning, børnepasning og servering. Jeg har kørekort. Jeg er meget loyal og god til at tage initiativ selv.

Catalina Peña Ellenberg hjælper med hundepasning i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Luna Olorenshaw hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen hjælper med hundepasning i København og omegn

En rigtigt grundig pige