Paula Højlund hjælper med hundepasning i København og omegn

Tilbyder hjælp med oversættelser (dansk/engelsk og engelsk/dansk), korrekturlæsning og andre skriftlige formuleringer.

Mulle Olsen hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Karoline Bøegh hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I love dogs! In my house we used to have a dog-sitter, so when people went on vacation, or if they had a problem and had to be away for a while, we took care of their best friend in our house.

I am a dynamic and orderly 27 year old girl. I like to be on the move, but also pay close attention to detail, really like to make order and cleaning, I am a fan of the Marie Kondo method. I am respectful and I have a smiling personality.

Isabella Best hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Jeg er sød, venlig, og imødekommende. Er meget fleksibel og klar på opgaver. Vant til at arbejde selvstændigt. Har både være barnepige for spædbørn og op til 8 årsalderen. Har passet dyr også.

Henrik Hertz hjælper med hundepasning i brønshøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Cecilie Frandsen hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

Er opvokset på en bondegård på Møn med stor have, hvor jeg og mine søskende altid har hjulpet til. Har erfaring med beskæring af buske og træer, beskæring, luning, plantning, græsslåning etc.

Tenna Mitzie Ronby hjælper med hundepasning i København K og omegn

Jeg er god med børn. Jeg er meget erfaren indenfor serveringsbranchen, hvor jeg både kan fungere som tjener og bartender. Jeg har selv haft to grand danois igennem hele min opvækst, så hunde i alle størrelser passer mig rigtig godt.

Khalil Abou Hichme hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Er vokset op med hund, og har selv haft hund det meste af mit liv. Har på nuværende tidspunkt en kat.

Ingen profilbeskrivelse...

Sandie Terkelsen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Børnepasning, rengøring, samle møbler, madlavning, hundelufter (da jeg selv er hundeejer) personvognsmekaniker, maler og andre diverse hverdags opgaver.

Juan Jose Lopez hjælper med hundepasning i København Ø og omegn

My name Is Juan Jose Lopez. I am from Argentina and i am living in Denmark with a working holidays visa. I am a hardworking person, responsible and can learn fast.

Amira Wæver hjælper med hundepasning i Dyssegård og omegn

Jeg er frisk udadvendt og i godt humør . Jeg er mødestabil har stort overblik og kan holde mange bolde i luften . Har god sans for orden og udfylder altid mine opgaver som aftalt .

Julie Nystrup hjælper med hundepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Karoline Mathilde Olesen hjælper med hundepasning i Brøndby og omegn

Jeg er en ung pige, som er frisk på at hjælpe til, der hvor der skal hjælpes. Jeg kan både lave noget rengøring, hjælpe med børnepasning, lektiehjælp og meget mere.

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med hundepasning i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Rajyalakshmi hjælper med hundepasning i København S og omegn

Jeg er enIndisk Kvinde,bor sammen med min mand og 2børn. Jeg er Interessere at lave nogle deltid arbejde i Danmark. Jeg kan godt tale og skrive Dansk.Jeg er ansvarlig, selvstændig.

Kit Høglund hjælper med hundepasning i Hvidovre og omegn

Jeg er en meget smilende pige på 18 år, der til dagligt går i 3.g på Rødovre Gymnasium. Jeg er altid klar på at give en hjælpende hånd og er kendt for at være omhyggelig og altid udføre arbejde 100%.

Nicolas Petersen hjælper med hundepasning i Brøndby og omegn

Jeg er en dreng på 18 år, bliver 19 til april. Lige pt arbejder jeg fuldtid som nedriver, og skal starte uddannelse slut 2019:) Så tilbyder min hjælp for at komme mere ud, samt tjene lidt ekstra:).

Har haft hund i flere år selv. Elsker hunde.

Ingen profilbeskrivelse...