Farhad Yousofi hjælper med hundepasning i Nærum og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Har egen sød og omgængelig hanhund, en dansk svensk gårdhund som trives fint med andre hunde. Tilbyder kærlig og tryg pasning med masser af gåture under eks. Ferier og lign.

Udd. Pædagog og arbejder på en skole. Har stor erfaring med børn med autisme og ADHD. Derudover en masse praktisk erfaring med madlavning, servering, oprydning, opvask mv.

Freja Radoor hjælper med hundepasning i Smørum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Taastrup og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Benjamin Krautwald hjælper med hundepasning i Farum og omegn

Havearbejde, malerarbejde, flyttearbejde, rengøring, pasning af kæledyr, arbejde indenfor unge mennesker/børn. Jeg gøre mit bedste for at kunde er tilfreds.

Denne opgave kan udføres af Mathilde, da hun i forvejen er hundelufter hos en del hundeejere, og blot elsker at gå ture.

Servering / rengøring / transport / affaldshåndtering. Udlært tjener. Har også CVR nr. Hvis faktura skal bruges til evt. Virksomheds opgaver. ( eksempelvis tjener til virksomheds servering / arrangementer )

Helene Gerlach Hansen hjælper med hundepasning i Skodsborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Catharina Elizabeth Gjerde hjælper med hundepasning i Vedbæk og omegn

Jeg er en 18 år gammel tysk og norsk pike, som snakker norsk, tysk og engelsk flytende. Jeg har hjulpet andre elever med tysk i min fri tid. Jeg ble nå I Mai ferdig med gymnasiet på Copenhagen International School.

Helen Tanatar hjælper med hundepasning i Farum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malgorzata Labentowicz hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Fatima Hussein hjælper med hundepasning i Ølstykke og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Sode hjælper med hundepasning i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Jersborg hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

IT-support, håndværk

Sofie Seheim hjælper med hundepasning i Ølstykke og omegn

Jeg er 20 år, elitesvømmer gennem 13 år. Jeg tilbyder meget aktiv, initiativrig og engageret arbejdskraft.

Nanna Mathilde Poulsen hjælper med hundepasning i Roskilde og omegn

Jeg er meget pligtopfyldende og lærenem. Det går mig på hvis jeg ikke udfører en opgave ordentligt, så jeg stræber derfor altid efter at udføre enhver opgave jeg bliver stillet til perfektion.

Lupita Hansen hjælper med hundepasning i Roskilde og omegn

Køkkenassistent, dyreplejer, oplevelse i forskellige festarrangementer.I årevis har jeg arbejdet for forskellige arbejdsagenturer-Jeg har mange års arbejdserfaring. God servicekvalitet og kontakt med kunderne.

André Røjkjær hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..