Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Mohammad Saleh hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Jersborg hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

IT-support, håndværk

André Røjkjær hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Kamala Hansen hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Rengøring/hygiejnebevis/som køkkenmedhjælper/jeg har gjort rent i 12 år .lige nu arbejder jeg for partnerservice på deltid derfor mangler jeg nogle flere timer

Morten Schultz hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Jeg er pligtopfyldende, mødestabil og punktlig. Jeg har arbejdet med alt fra have dam anlæg, over vedligeholdelse af haver, til store projekter som hus byg fra fundament til tag, byg af båd osv osv.

Celine Brodersen hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Jeg kan lave let rengøring som tørre overflader af. Sætte vasketøj over, hænge vasketøj op, ligge vasketøj sammen og stryge tøj. Jeg er dog personligt en rigtig glad, sød, venlig pige som gerne vil tage en ekstra udfordring op.

Denne opgave kan udføres af Mathilde, da hun i forvejen er hundelufter hos en del hundeejere, og blot elsker at gå ture.

Servering / rengøring / transport / affaldshåndtering. Udlært tjener. Har også CVR nr. Hvis faktura skal bruges til evt. Virksomheds opgaver. ( eksempelvis tjener til virksomheds servering / arrangementer )

Annika Gadeberg Plambeck hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeppe Andersen hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Jeg er biolog, så har styr på planter. Jeg passer ofte børn og arbejder i en SFO og på en folkeskole som lærervikar. Jeg har hænderne ordentligt skruet på, og har en far som jeg har lært utroligt meget af igennem tiden.

Laurids Mino hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Jeg er 17 år, klar til arbejde. Jeg har en god erfaring i havearbejde, speciel i græsslaning. Jeg er en frisk og engageret mand og tilgængelig til vær en tid.

Claudia Bianchi hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Jeg elsker at gøre rent og organisere. Jeg har masser af erfaring med børn, hund og rengøring, da jeg tit hjælper min familie, mine venner og mine naboer.

Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Malgorzata Labentowicz hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Emma Sode hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lupita Hansen hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Køkkenassistent, dyreplejer, oplevelse i forskellige festarrangementer.I årevis har jeg arbejdet for forskellige arbejdsagenturer-Jeg har mange års arbejdserfaring. God servicekvalitet og kontakt med kunderne.

Lea Damgaard hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

Jeg er en pige på 17 år, der er helt tosset med dyr.

Rasmus Olsen hjælper med hundepasning i Solrød Strand og omegn

startede i lære som tømrer i 2017 og har lavet lidt af hvert. Har også selv i stand sat min lejlighed, hvor jeg har lagt gulv, malet vægge og lavet nyt loft med spots i. er glad for at lave forskellige ting inden for tømrer faget.