Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i Virum og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Antonik A hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Alt mulig mand , kan gøre mange små opgave , bore/skrue ting op. Samle alle IKEA møbler, sætte lamper op. reparere cykler. flytte ting. d.v.s. lidt af hver.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Virum og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Christian Andreas Nørregren hjælper med hundepasning i Virum og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Virum og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Olivia Lyster hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Jeg er udadvendt, serviceminded og altid klar til nye udfordringer og mennesker. Jeg er ikke bange for at tage fat, og er god til at bevare overblikket i travle situationer.

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ditte v hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Jeg er 22 og bor i lyngby med min kanin som går frit rundt. Jeg har tidligere passet to piger på 3 og 7 år i et år. Dem var jeg meget glad for. Jeg er glad for at rydde op. Jeg håber at høre fra jer.

Mathias Christiansen hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Kan klare det meste Alt fra hundepasning Til at flytte ting I haven Regerøring

H Hansen hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Farhad Yousofi hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Sophie Doyle hjælper med hundepasning i Virum og omegn

hej jeg har altid været glad for hunde og elsket at gå tur med mine venners hunde :) jeg har passet børn nogen gange og har også passet mine søskende.

Ane Boa hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Uddannet arkitekt fra kunstakademiets arkitektskole i 2007 Uddannet social- og sundhedsassistent i Købehavn i 1994 Født 1971 Selvstændig arkitekt siden 2007

Elsker hunde og har selv en lille knægt fra Portugal

Har haft eget firma med bla rengøring servering og græsslåning. Jeg er meget grundig og går meget op i arbejdet skal være i orden . Samler kun op glade kunder

Lars Pilegård hjælper med hundepasning i Virum og omegn

Erfaren handyman, især med havearbejde.